Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

neatza fetele...ce faceti?
la Sambata de Sus a fost frumos dar am nimerit un grup rau de tot....asa ca nu am avut o zi prea buna!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua!

Imi cer scuze ca de 2 zile nu v-am oferit suc, dar m-am trezit tarziu si nu am mai deschis calculatorul acasa .Si tre sa va obisnuiesc pt. saptamana viitoare , cand am sa fiu la mare.

Va ofer acuma;

Fanna , sunt happy!

Va pup si spor in toate!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

bey...pe unde umblati?

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

GATA ! Desteptarea ! Ce inseamna asta ? Pe unde umblati? M-ati lasat sa vb singura pe aici ?

Azi nu primiti nici cafea si nici suc1 Sunteti pedepsite!E posibil ca ieri toata ziua de la 11.00 si pana seara la 22.15 cand am intrat sa vad ce au mai facut zabaucele , sa nu vad nici o postare? Scot biciul ...singura care este iertata e doar ADINA ca ea e ocupata/stresata /agitata/emotionata ca sambata e ziua cea mare! Multi pupici Adina !

Astept ! Dar nu prea mult!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata!
sper ca m-am scos...am scapat de bata ca biciusca a ajuns pana aici... danezo hai nu fi rea ...dai si tu o cafea sau pnu eu sa fac?

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

....CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA , Fanna.......asa ca mai asteptati ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

uratooo....esti o rea...na ca am facut eu si te servesc eu pe tinesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la opti... daneza, mercik ptr incurajari. eu de-abia mai vorbesc si respir. nici nu indraznesc sa ma gandesc ca mai sunt doua (da, 1...2...) zile. cred ca o sa ma inarmez cu ceva extraverale sau sedocalme.

la optimiste

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

uratooo....esti o rea...na ca am facut eu si te servesc eu pe tinesi

Urata , esti TU ! Eu sunt frumoasa ....Mersi de cafea , dar nu ai pus lapte!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Haules baules
Ce fac optile scumpe? Huh? Mi-a fost dor de voi, sa stiti! Si va multumesc ca nu m-ati uitat! Am primit toti pupicii transmisi! Si vi-i inapoiez inmiit!
Eu sunt foarte prinsa cu muncile, cu tratamentele dentare:( si cu....ei DA, cu petrecerea pt Krelia! Si pentru ca astazi a aflat si ea(altfel ar fi insemnat deja rapire) pot sa va spun si voua.
Noi, gasca de traznite(subsemnata, Pliciu si Copki) o ducem pe viitoarea doamna la Viena! Am vorbit cu mama, cu tatal, cu sefii, cu viitorul sot...a fost o complicitate adevarata! Ce o asteapta acolo…..NU stie si nici nu va afla decat de maine si pana duminica. Nu stiu de ce, dar sunt convinsa ca acum e shocata si in acelasi timp ne injura pt ca-i rapim zile pretioase pt ultimele retusuri! Dar...o data se marita guru nostru...si vrem sa fie o surpriza de neuitat! Asadar...sa nu ne dati disparute...de maine si pana duminica noapte vom petrece dezlantuite!Abia astept!!!
Ei Cumi..ia zi, mai poti? Ne omori repede? Noroc ca pana maine ne auzim doar la telefon, ca altfel cine stie ce instincte criminale isi descoperea zuza.(ti-am zis sa-ti fie frica de “maestru”).

In alta ordine de idei...Dany pleaca la mare? Sau am citit aiurea? Daca da..distractie placuta finutza draga! Finu nou ce face?Pupi la fata draga!
Geo..ce mai face mami? Cu examenul ce-ai facut? Am auzit ca ati inceput mutarea? Pupi si la tine!
Fana si mie mi-e dor de tine! Sanatate multa, draga mea! Si pupici.
Ana s-a intors si nu a pus poze??? Pai se poate? Tu care erai cu pozele..mai mai! Hai, invredniceste-te!
Vecinush e in priza….ti-am lasat un offline! Dar iti spun si aici..sambata vei fi in gandurile mele si ale fetelor! Sa aveti o zi superba si o nunta minunata! Iar viata in doi ca un camp plin cu flori! Casa de piatra, scumpi!
Teo e in priza cu apartamentul. Ce mai face verisorul?

Ce sa mai, va pup pe toate-toate, fara nici o exceptie si va doresc weekend placut(nu stiu daca maine mai am vreme sa intru). Si promit ca indata ce timpul mi-o va permite voi reveni cu forte proaspete printre voi!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput