Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 24
ana_maria222 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/copiii_din_2002/detail?.dir=f0d5scd&.dnm=5c98scd.jpg&.src=ph
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
cafelutza fetelor....eu in 15 minute ies pe usa....nu am reusit sa dorm deloc.....totusi sper sa fiu fresh astazi...
vorbim diseara!!! va pup!! 
Pozeeee
Mancarica
addinel spune:
neatsa la opti! eu ma simt tare nasol, sunt agitata si crizata. soacra ma oftica mai mult ca oricand, are niste idei care ma scot din minti. aseara mi-am pierdut cumpatul si am urlat la pupicu vreo jumatate de ora sa si-o potoleasca pe maica-sa ca altfel nu mai fac nici o nunta. noroc cu el ca e mai calm ca mine si stie sa aplaneze conflictele. de-abia astept sa vina sambata, nu mai suport tensiunea asta. in fiecare noapte visez alta tampenie legata de nunta. asa o fi la toate miresele sau am luat-o eu razna?
pupici la toate optimistele dragi
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
fannna2003 spune:
SALUTARI LA OPTIMISTE!
la mine nu e nimik nou inca...aaa ba da m-am pricopsit( de la curent) cu o nevralgie puternica...iau fastilutze...toate curu babei mele...dar sin cand imi voi revenii....cand oare?
ca m-am cam saturat de pastile...acu iar incep cu duphaston..oxacilina...algozone...calciu magneziu si zinc...gata m-am saturat
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
daniela_daneza spune:
Hy !
Daca Krelia a ramas blocata in casa , eu am ramas inafara showroom-ului.A reusit ciumafaia sa rupa cheia , si am stat 1 h afara , pana a venit un nene si a scos capatul cheiei ! Ca in filmele cu prosti ! Dar in fine, o iert azi ca e ziua ei !
LA MULTI ANI , SARBATORITILOR DE AZI !

ADINUTZA , CRED CA E GREU SA TE CALMEZI, DAR INCEARCA ! Pupici !
Fanna , multa sanatate !
Va pup si ma duc sa ma cinstesc cu colega !![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
pofta buna, fetele!![]()

io deja am niste pateuri si un pahar de shampaniuca la activ..
...deci, m-am petrecarit!![]()
urez si eu sarbatoritilor zilei!
daniela, super tare!!! 
![]()
adina...te inteleg perfect!!!...eu turbez dinc auza cocului...
..cred ca-mi skimb coafeza...ca asta nu are mana buna...nu place nimik din ce a facut pana acum..
uf..greu e sa te mai mariti!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
georgi75 spune:
Alooooooooo....
Pluteati in deriva pe pagina 3....
Pai e frumos?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
krelia spune:
Si acum..tot de pe pagina 3.....![]()
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
georgi75 spune:
Tot pagina 3? ![]()
Nici cafe...nici suc...
Va dau eu sa va treziti

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
fannna2003 spune:
multam de cafea georgi
danezo faina faza cu ciumafoaia dar...astept niste amanunte de la tine...hai zii![]()
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez