Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 23
fannna2003 spune:
neata fetele!
cam liniste pe aici?
sunuleeee...pe unde umblii???...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
addinel spune:
salutare la opti!
gata, mai sunt doar 5 zile... si muuulte lucruri de pus la punct. maruntisuri toate, dar multe. oricum sunt optimista. la serviciu nu ma mai duc saptamana asta, asa ca sper sa fie totul ok. acu' ma duc sa-mi iau rochitza acasa (vorba vine, ca o duc la o prietena sa n-o vada pupicu). sambata am facut coafura si machiaj de proba. a iesit super, m-am linistit si in privinta asta. sa vedeti cum ma plimbam ca zuza prin oras in blugi si tricou dar coafata si machiata ca de nunta
gata ca deja cred ca v-am innebunit.
la toate optimistele zabauce!
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Hy!
Am vb si cu seful si bineinteles ca ma lasa in concediu saptamana viitoare.Abia astept .Nu mai am rabdare !
Spor la treburi si treceti mai des pe la club!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
addinel sa ne pui pozici sa te vedem si noi miresica.
daneza ia-ma si pe mine cu tine in conced ca si asa in al meu nu am plecat nicaieri
Nu am reusit sa termin ce mi-am propus ieri cu zugraveala asa ca mai aman 2 zile ca maine nu lucram la camera ca e sarbatoare mare
familia mea de-ale croitoriei animalutze
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am intrat scurt sa fac prezenta. Am citit ce ati scris, acum ma duc la calutul nostru. Maine avem liber asa ca iesim unde la plimbare, poate cu vaporul, speram ca vremea sa tina cu noi.
la toti cu numele de Maria.
la toate,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
daniela_daneza spune:
in club!Am asa o stare de bine , de nu as putea spune exact de unde m-i se trage ..desi stiu de unde ...mi-a spus cineva drag , ca ii este Dor de mine! si care e lipsa din oras!
Teo, te iau , nu-i bai ! Hai !
Him , limbare plakuta cu vaporasul si pupa calutul.Este unul din animalele preferate!
va pupacesc !
Nu urez "la multi ani , Mariilor, ca la mine in Mlodova se ureaza pe 8 septembrie1
Dany
georgi75 spune:
Salutari fetele.
Io nu am mai scris pe-aci ca nu prea ma mai incadram in topic.V-am citit dar...abia acum va scriu.
Nu prea am vesti bune.Pe mama am internat-o azi la Spitalul Militar in Craiova.Investigatii peste investigatii.Maine merg si eu la ea.Pe Stef o las la cumnata mea.
Teo intrebai de Stef.Ti-a raspuns Daneza.O duc la camin incepand cu 1 sept.
Am atatea pe cap...Trebuie sa-i fac vaccinul, sa-i duc kk la analize, sa-i iau exudat...De azi am intrat in santier si in partea cealalta...mama la spital...Deja ma uit ca mai e putin si trebuie sa merg la scoala
S-a dus linistea mea si zilele cand nu aveam nici un program.Si toate astea m-au obosit si lucrul asta se vede pe fata mea.
Hai ca v-am zapacit cu vaicarelile mele.
Hai mai scrieti si voi cum scriati odinioara sa-mi mai descretesc si io fruntea. dulce si ne auzim maine pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
daniela_daneza spune:
Georgi , capul sus , doar esti o luptatoare ! Se vor aranja toate ! Ai sa vezi ! Te pup si sunt alaturi de tine!
Dany
ana_maria222 spune:
ce fac fetele??????
eu maine plec in excursie la Sambata de Sus...chiar de ziua mea...
apropos de zi...toti o serbeaza pe 8 septembrie dar pentru mine conteaza mai mult asta fiind prima din an!
va pup si vb maine seara sau poimaine!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
joker spune:
La multi ani, ana!!!Superb locul, distractie placuta
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ