Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 24
ana_maria222 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/copiii_din_2002/detail?.dir=f0d5scd&.dnm=5c98scd.jpg&.src=ph
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
cafelutza fetelor....eu in 15 minute ies pe usa....nu am reusit sa dorm deloc.....totusi sper sa fiu fresh astazi...
vorbim diseara!!! va pup!!
Pozeeee
Mancarica
addinel spune:
neatsa la opti! eu ma simt tare nasol, sunt agitata si crizata. soacra ma oftica mai mult ca oricand, are niste idei care ma scot din minti. aseara mi-am pierdut cumpatul si am urlat la pupicu vreo jumatate de ora sa si-o potoleasca pe maica-sa ca altfel nu mai fac nici o nunta. noroc cu el ca e mai calm ca mine si stie sa aplaneze conflictele. de-abia astept sa vina sambata, nu mai suport tensiunea asta. in fiecare noapte visez alta tampenie legata de nunta. asa o fi la toate miresele sau am luat-o eu razna?
pupici la toate optimistele dragi
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
fannna2003 spune:
SALUTARI LA OPTIMISTE!
la mine nu e nimik nou inca...aaa ba da m-am pricopsit( de la curent) cu o nevralgie puternica...iau fastilutze...toate curu babei mele...dar sin cand imi voi revenii....cand oare?
ca m-am cam saturat de pastile...acu iar incep cu duphaston..oxacilina...algozone...calciu magneziu si zinc...gata m-am saturat
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
daniela_daneza spune:
Hy !
Daca Krelia a ramas blocata in casa , eu am ramas inafara showroom-ului.A reusit ciumafaia sa rupa cheia , si am stat 1 h afara , pana a venit un nene si a scos capatul cheiei ! Ca in filmele cu prosti ! Dar in fine, o iert azi ca e ziua ei !
LA MULTI ANI , SARBATORITILOR DE AZI !
ADINUTZA , CRED CA E GREU SA TE CALMEZI, DAR INCEARCA ! Pupici !
Fanna , multa sanatate !
Va pup si ma duc sa ma cinstesc cu colega !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
pofta buna, fetele!
io deja am niste pateuri si un pahar de shampaniuca la activ.....deci, m-am petrecarit!
urez si eu sarbatoritilor zilei!
daniela, super tare!!!
adina...te inteleg perfect!!!...eu turbez dinc auza cocului.....cred ca-mi skimb coafeza...ca asta nu are mana buna...nu place nimik din ce a facut pana acum..
uf..greu e sa te mai mariti!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Alooooooooo....
Pluteati in deriva pe pagina 3....
Pai e frumos?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
krelia spune:
Si acum..tot de pe pagina 3.....
Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Tot pagina 3?
Nici cafe...nici suc...
Va dau eu sa va treziti
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
fannna2003 spune:
multam de cafea georgi
danezo faina faza cu ciumafoaia dar...astept niste amanunte de la tine...hai zii
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez