Iasule, mandra cetate! (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata la !!!

Gabriela, felicitari ...da eu cred ca-s mai in urma, de ce ai inchis? sau esti in mutari...ca e pacat....
Ralucami sa fie cu noroc postul si sigur ca ai sa te descurci...putin curaj, doar

Fetele mai stiti ceva de Darria si de ingerasul ei? N-a mai aparut si ma intrebam ce fac...poate s-au dus la bunici, asa spunea mai demult....
Cristina (pamyrah) ce faci, esti in concediu?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Acvi!
La multi ani Stefania de amironeanu!
La multi ani Ilinca si la multi ani carmenp!
La multi ani Alexandru Marius Mihael!
La multi ani sot de Mihaela(mariusmic)!
La multi ani Rares Stefan(nora)!
Si am incheiat si saptamana...
Sa fiti sanatosi ,fericiti si iubiti!

Gabrielag,am citit articolul din ziar de luni si am vrut sa te felicit imediat,dar nu am avut net...De ce spui ca ai inchis?

Inimioara,bine ai venit la noi!Incearca ,poate reusesti sa gasesti un post la noi la liceul de arta.

Carmen,cum ai procedat pana la urma? Ai mai plecat ,singura sau ai luat si copilul cu tine?

Gabi,felicitari pentru o fetita atat de cuminte si frumoasa..auzisem eu ca al doilea copil este mai linistit decat primul..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, multumesc mult de laude...(acum trebuia sa pun iconul care da din gene). Am editat raspunsul...momentan am inchis, pt doua saptamani pt ca suntem in concediu de odihna si in mutarea sediului firmei.
Raluca, felicitari si multa bafta. Vezi ca aici la prieteni sunt discutii la postul cu "fetele de la catedra" si mais tiu ca aceleasi intrebari le avea la inceput scarmanus...daca ai sa cauti in arhiva ai sa vezi unele pb cu care s-a confruntat.
Adi bine ai revenit...
Pupici la toata lumea si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Dati si voi o cafea mai fetelor?Sau o limonada ca sa treaca mahmureala?

Multumim de urari!

Inimioara,bine ai venit in gasca!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Inimioara,imi pare rau rau ca nu ti-am raspuns mai devreme la mesaj dar abia acum l-am vazut.Ieri am fost ocupata cu musafirii. Dar vad ca intre timp s-a rezolvat cu aparitia mesajelor.Cred ca fiind nou venita esti moderata si abia dupa aceea iti apar mesajele.Sper sa fi inteles ce-am vrut sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Aime, Darria zicea ca vrea sa plece la bunici cu fetita cu tot:)... Probabil ca de asta lipseste.

Gabriela: concediu placut, daca tot de urnesti din Iasi......

Miha, sa iti traiasca sotul, sa va fie de bina mahmureala si ia cafeaua, acum, cat mai am pe stoc!!! Ca si eu sunt cam nedormita... E ness, altceva nu am:(...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Miha...ce e cu paidmail? ca tot am deschis, dar n-am inteles cu ce se ocupa..si daca te putem ajuta cu ceva. Cum functioneaza?
Pupici,
gabriela si baietii

Mergi la inceput

Raluca,multumesc de cafea.E tare buna!

Gabriela,chestia cu padmail,am primit-o si eu pe mail de la cineva.Cica poti castiga bani pe net,adica tre sa te insctii pe site-ul respectiv deschizi niste chestii si primesti bani pentu asta.O panarama.Tot am zis ca scot chestia asta dar din lipsa de timp...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aseara dupa ce-au plecat musafirii m-am dus la culcare cu Robert.Si ma chinuiam sa prind niste fluturi care intrasera in camera.La un moment dat sotul stinge lumina in camera si o aprinde pe hol,ca sa-i atraga acolo.Si deodata imi spune: "stai linistita ca zboara ceva mare!!" Inutil sa va mai spun ca numai linistita n-am stat si m-am speriat de tremuram din toate incheieturile.Si mai rau e ca si Robert s-a speriat urat cand m-a vazut atat de bezmetica.Era un liliac!Pana l-a urma l-a prins sotul,dar mie tot mi-e frica sa nu mai fie vreunul pe undeva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumim de urari.

quote:
Originally posted by Danna_36

...
Cat despre ziua de maine, nu puteti amana plecarea din Iasi? Sau nu puteti lua copilul cu voi sa fiti impreuna? Intreb si eu, mi-e tare mila de Alexut...Macar daca nu apucati sa ii spuneti de planuri...

Danna, mami de printese
Primavara 2006

Din pacate fiind vorba de un contract e cam greu sa amani data semnarii si discutiile de pe margine... Cand au sunat au mizat pe faptul ca e sarbatoare si ca nu prea e lumea la scarbiciu, nu aveau de unde sti ca e ziua de nastere a lui fiu-meu... Si apoi in Moldova de Sf. Marie Mare nu se sarbatoresc zile de nume , asa ca ei credeau ca au ales bine, o zi cvasi-libera...
Ei bine, sotul meu a plecat singur la Bacau si a revenit pe la 15,00 iar eu abia pe la 14,00 am reusit sa ajung acasa, ca au aparut diverse chestii de rezolvat musai!!! Off!! Cum am ajuns acasa l-am luat cu mine pe Alex sa ii aduc tortul si si-a mai ales niste juccarii -realizez ca am inceput sa compensez lipsa de timp cu jucarii, mea culpa...- iar cand am ajuns acasa venise si tati asa ca a fost f.fericit.
Am avut musafiri si cel mai fericit Alex a fost de prezenta finutului cel mic de 1 an. Asa ca musai cum adun copii cum venim la tine Dana, neaparat.
Nu imi vine a crede ca am copil de 3 ani, sincer parca ieri il aduceam acasa de la maternitate.
Promit solemn sa ma revansez in w-e cu puiul si sa petrecem toata ziua cu el.

quote:
Originally posted by Danna_36

Carmen, nu stiu o invatatoare pensionara, dar stiu un centru, nu spun care, unde exista pe timpul anului scolar program "afterschool" si unde s-au inscris deja cativa copiluti de clasa I de la Alecsandri. Pregatirea temelor se face sub indrumarea unui cadru didactic (invatatoare), dar nu pensionara, ci tanara

Dana, imi trebuie invatatoarea special pt a merge acasa la cineva nu pt a veni copilul undeva. E un caz special si de asta. Trebuie sa ajung pe la tine zilele astea, poate maine daca te gasim. Daca poti te rog intreab-o pe dna ta invatatoare daca nu stie pe cineva...

O zi buna si multumin de urari inca o data.

Mergi la inceput