Iasule, mandra cetate! (38)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Bine ai venit Timeea!Mult noroc in viata!
Gabi ,recuperare usoara !Te asteptam cu poze si detalii.
Carmen,multam de urari.
Aime,bolnavii sant bine ,oarecum.Soara mea a avut mare noroc ca am dus-o imediat la doctor,asa nu a avut timp vasul de sange sa explodeze,cheagul s-a diluat(sau a plecat mai departe-inca nu stim abia azi face analiza aceea care ii spune daca mai este cheag si unde anume) si nervul incepe sa-si revina din compresie.Deja misca piciorul fara probleme,limba si fata pe partea dreapta si-au revenit,ramane mana dreapta,inca nu are control asupra ei..dar s-a desumflat si ea si a inceput sa-si simta degetele.
Asteptam cu nerabdare rezultatul la analize,face in continuare tratament (perfuzii si pastile).Speram sa fie bine.
Bunica e si ea mai binisor.Inca n-a scapat de tub,este in perfuzii,nu se poate deplasa,dar a inceput sa aiba voie sa manance usor.
Greu cu spitalele astea...mi-a spus mama ca dr care i-a pus tubul bunicii a oprit-o pe hol si i-a atras atentia ca daca nu era ea sa vina cu ideea tubului respectiv bunica nu mai era.Ca datorita ei traieste.Si ca parea ca asteapta ceva..Ma duc si eu azi sa vad care-i treaba.
Numai bine!
Adriana
papa-bun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adi69 spune:
Carmen,daca va fi nevoie de recuperare si masaje voi apela la fratele sau cumnata ta ,multumesc pt oferta.
As vrea sa te rog ceva,sotul tau este arhitect din cate stiu,sper ca nu gresesc,poate-mi da o adresa de internet unde sa pot vedea fatade de case..mi-a dat tema pt acasa sotul meu sa ma 'ocup" de fatada,culori,combinatii,placari cu caramida aparenta sau piatra..ceva,si nu am reusit sa gasesc pe internet nimic de unde sa ma pot inspira.Ne face si arhitecta trustului o oferta,dar sotul vrea si de la mine...si umblu ca zabauca pe net degeaba,ca sa nu mai zic ca am cumparat un brat de reviste (o basca de bani vorba sotului)si nu mi-au fost de ajutor.
Adriana
papa-bun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
ca vorbiti, arhitecti ieftini cunoasteti?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Gabi,sincere condoleante pentru fratele tau! Cuvintelle sunt de prisos in astfel de momente!
Timeea,bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si voinica! Si mamicii tale ii uram inzdravenire grabnica!
Aime,foarte frumose poze.Ce bine s-a distrat Vladut! Cand am foist si noi la mare am incercat sa-i construim castele,dar el era disperat sa le darame asa ca am renuntat repede.Am vazut ca Vladut astepta cumintel sa termine tati de construit!
Si ce romantici sunteti mey...pe malul marii la rasarit de soare...
Raluca,bafta multa la interviul pentru job.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
ralnied1 spune:
Sa ai o viata frumoasa, Timeea! Sa iti revii repede, Gabi si sa apari cat mai curand alaturi de noi!
Dana... nu am mai intrat pe mail de f mult timp. Era ceva urgent. Eu si pe forum reusesc destul de greu sa intru, ca mi se blocheaza calculatorul. Daca e ceva urgent, da un PM... Si oricum te anunt inainte de a veni...
Aime, sa va fie de bine vacanta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Am vorbit cu mamica Gabi mai inainte. E inca la reanimare, o doare un pic operatia, dar in rest e bine. A vazut-o doar un pic pe Timeea si asteapta sa mearga sus la ea.
Spr maine sa ajung la spital..va mai tin la curent.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Gabi{Gabirama), imi pare nespus de rau ca ti-am rascolit durerea, e cumplit si nederept ce s-a intamplat. Condoleante si incearca sa fii tare pentru parintii vostri...
Carmen, aseara noi doua am postat in acelasi timp, mesajul tau nu era cand am inceput eu sa il scriu pe al meu, iar faptul ca am vorbit de masaj nu are legatura cu enuntul tau, aparent anterior, cum ca fratele si cumnata ta sunt maseuri, n-as vrea sa crezi ca am insinuat ceva. Abia azi, citind totul am sesizat coincidenta...
Timeea, bine ai venit! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii norocoasa!
Cenia, eu nu am fost niciodata la un masaj profesionist, imi inchipui ca trebuie sa fie super, dar un masaj al pielii capului tot am primit: am nimerit odata o tipa la coafor care m-a spalat pe cap si mi-a facut totodata si masaj din proprie initiativa. Bestial, intradevar...
Palmirah, ai intrat in concediu?
Raluca, nu-i bai, te intrebam de niste preturi la anunturile in casate. Am fost azi la un alt ziar si am intrebat, cica e 300000 unul mic, de max 15 cuvinte...Probabil si la voi o fi cam la fel...
Gata, a venit sotul acasa si are pretentia sa ii pun masa
o seara buna!
Primavara 2006
lullabay spune:
Buna seara tuturor!!
Gabiarama sincere condoleante!!Ce vesti triste...nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau..si atat de tanar!!
Adi69 imi pare rau pt sora ta si bunica...dar tb sa ai speranta ca o sa fie bine..parezele daca se recupereaza in primele 6 luni dupa producere evolueaza foarte bine...cu fizioterapie si kinetoterapie adecvata e posibil sa recupereze chiar 100 la suta.
Acvi felicitari si multa sanatate!!!Sa iti traiasca fetita!!!Ce nume frumos!!!
Ralucami bafta la interviu!!!
Aime bine ai revenit!!!
Ca tot vorbiti de arhitecti si pe mine m-ar interesa daca stie cineva site-uri de profil,scriam acum cateva zile daca stie cineva de preturi la terenuri (nu am avansat in aceasta privinta)...sotul ar vrea sa faca un imprumut prin banca pt un depozit..acum nu stim cum e mai avantajos sa il cumperi gata facut sau sa il ridici tu...si pt aceasta informatie firmele de arhitectura si proiectare cer bani...noi am vrea sa ne dumirim singuri...ca si asa ne gandim cu groaza ca imprumutul nu va ajunge pt tot ce este nevoie...daca ne poate ajuta cineva cu informatii,multumim mult.Eu una mai rascolesc netul...dar degeaba.
O seara buna tuturor!!!Eu tocmai m-am trezit...program de graviduta,ce sa-i faci. 35+
l_carmen2003 spune:
Se pare ca doar pe la ore de astea mai ajung aici.
Intai de toate felicitari Acvi si bine ai venit Timeea! Si felicitari micutului Alex pt surioara. Si taticului.
Aime bine ai venit din concediu si sa-ti fie de bine!
Adriana, ar fi mai bine sa vorbesti personal cu sotul meu, e mai clar decat daca il intreb eu. Iti trimit daca vrei nr de telefon sau iti explic cum ajungi la birou la el... E in mutare dar gaseste loc si timp pt toti si toate. Sincer, ar fi mai usor sa iti dea o idee el direct. Sanatate multa surorii si bunicii tale!
Dana, nu am sesizat inca apropoul dar am sa m aintorc la pagina 9 sa il caut!!! Si apoi daca bateai un apropos ce?
Ralucami bafta!
l_carmen2003 spune:
Azi m-a dat pustiul pe spate.
Ma durea capul de dimineata de nu puteam sta. La un moment dat imi spune serios tare ca : "de acum am eu ghija de tine, mami. Tu esti daga mea si eu dagul tau!" Cu pupicii de rigoare, i-am multumit si am plecat in parc. La intoarcere, in masina ii spun: "ma doare capul si cineva mi-a promis ca are grija de mine." la care fiu-meu f. serios: "lasa, lasa, lasa abureala!!" nu imi reveneam imi venea sa rad, sotul meu radea si el pe infundate... ce mai, realizam ca nu e bine sa foloseasca asemenea expresii, de unde le-a auzit inca nu stiu, insa nu am fost in stare sa iau atitudine. Am preferat sa ma fac suparata ca sa pot rade pe indelete si sa nu ma vada.
Spre seara nu stiu ce i-am spus sa nu faca, si l-am apostrofat cu: "sa-ti fie rusine!" la care asta micu' se intoarce spre taica-sau si ii spune: "hm, uite la ea cum vorbeste cu mine! M-a enervat mama"
Dl Goe... Ce ma mai asteapta inca!