Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza.
Vazut poze! O tona. Fromoase toate!
Noi am facut azi evaluarea de 2 ani. Rezultatul: 12 kile, susceptibil de viermisori, bubitele de pe piele pe care eu le consideram sudamina se pare ca sunt rezultatul acestor intrusi. Asa ca ni s-a prescris peritol (ma lamureste si pe mine cineva de ce?) si mixtura mentolata ca sa nu se mai scarpine copilul. Si recoltam pentru copro. Altfel vorbim non stop din ce in ce mai mult tradus.

Liliana, eu mai am o melodie a Cleopatrei, "Mama", da' n-am avut rabdare sa o ascult toata. O sa caut site-ul si o sa-ti trimit link.

Inapoi pe baricade si la muzica lui Colibri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Vazut si eu poze...Gabi, m-am uitat si pe cele din Antalya, de anu trecut si se vede un salt foarte mare in ce-l priveste pe Stefan, atunci era inca un bebelus, acum e un baietel adevarat. Foarte frumoasa atmosfera pe care o degaja pozele.

Vazut si pozele cu Matei, e un blondut super, cu care din voi seamana, ca parca amandoi aveti parul mai inchis la culoare?

Ioana, da, mai beau cafea, o cafea dimineata, care consta in vreo doua degete de cafea si restu lapte (cana mare), de care trag pana pe la amiaza. Am citit peste tot ca 1-2 cafele pe zi nu fac nici un rau, eu oricum beau numai una, si aia mai mult lapte.

La noi ploua, da urat de tot (si va ploua si zilele urmatoare)...Situatia e simpla: daca ploua, copilul nu iese afara, daca nu iese afara, sta calare pe mine toata ziua si deci nu lucrez nimic, asta in conditiile in care am programat pe saptamani ce trebuie sa fac (si nu-mi permit sa raman in urma) Degeaba vine bunica-sa sa stea cu el, ca el vrea cu mine si e tot cu degetelele pe taste.

hai ca va las, macar sa-mi deschid docomentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Noi ne-am intors de la mare in santier. Asa ca am tonusul ridicat! :)))

Am vizionat poze frumoase frumoase din vacante si de la petreceri....:)...Mai vreau!
Gabi, tare mult a crescut Stefan...Se vede ca v-ati distrat in vacanta.
Andreea, chiar asa, cu cine seamana Matei asa blond!?
Daria, lasa fata in pace si nu-i mai zice urechila!
Speel, tare "fotomodei" mai sunteti...:)
Roxana, frumoasa petrecere, frumosi protagonistii...Salutari Oliviei si lui Luca din partea noastra. Refacere rapida lui Pat.
Kmy, ce peruca shmechera...:)
Am admirat-o si pe Adeluta Lilianei ca nu apucasem..."Baietelu'"...hehehe

Ma duc sa vad daca am ratat ceva....:)
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Am citit povesti cu burtici si aripi si cezariene si iar ma apuca plansul. Diana, Ioana si Roxana, tare frumoase povesti!

(daca ma vede omu' iar zice ca m-a lovit hormonu; in moalele capului...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aidi brei, ce catam pe pagina 2?
sa va spui ca peste nuapte a rasarit pe straduta din fata firmei o groapa si singuru` care-a dat cu roata-n ea fu barbatu` meu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Carmen...deocamdata!
Ca daca a rasarit peste noapte nu inseamna ca dispare asa usor. Mai au timp si altii sa dea in groapa...:)))
Asta e din ciclul "sa moara si capra vecinului ...si sa-i sara si lui roata "...hehehe
Care gonisi vara!? Ca tare nu-mi place cu ploaie...
Ma duc sa culc cupil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

faza e ca de dimineata la cafea ne gindeam la saracu` ala care n-o videa-o deh, ce sa-i fac dac-a venit pe neve... am si-acu bubuitura aia in creier. basca ma gindesc cam ce iesea daca o luam io in locu` lui cu el in dreapta mea, daca ma-ntelegeti ce vrau sa spui

quote:
Originally posted by cristalina

Carmen...deocamdata!
Ca daca a rasarit peste noapte nu inseamna ca dispare asa usor. Mai au timp si altii sa dea in groapa...:)))
Asta e din ciclul "sa moara si capra vecinului ...si sa-i sara si lui roata "...hehehe
Care gonisi vara!? Ca tare nu-mi place cu ploaie...
Ma duc sa culc cupil.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello mamici cu burtici si fara burtici, dar toate cu pui mici

n-am mai apucat sa scriu desi am cam citit din urma. al meu computer e monopolizat de Danut, care sta si vizioneaza in fiecare dimineata poze cu el can era bebe, si explica ce vede acolo, vrea sa se bage in peisaj, deci se indeasa in monitor, tot tre sa-i explic ca-s doar niste poze. Si mai e monopolizat de taicasu asa ca io-s pe langa, la ciupeala.

ieri, era sa cada TV-ul pe Danut, un TV imens de t-spe kile, am inmarmurit, singurul gand prezent in cap dupa ce am vazut ca nu e accidentat a fost si exprimat cand l-am strans in brate: "Doamne ajuta ca esti intreg!" Imi batea inima ca la iepure si stomacul imi era in gat. O fractiune de secunda, cativa cm si cadea aparatul pe el. Eram in camera ii pregateam hainutele sa iesim afara, m-am intors cu spatele o secunda si am auzit apoi zgomotul tv-ului in cadere pe parchet, direct cu ecranul in jos, comoda inclinata intr-un unghi periculos. Se pare ca Danut a tras la maxim sertarul cel mai de jos al comodei pe care sta tv-ul, s-a apasat pe sertar si a inclinat comoda...a cazut tv-ul apoi. Uuufff, ce sperietura am tras!
Trebuie sa fiu si mai vigilenta de acum.

Azi i-am facut ficatei prajiti pt prima oara, sper sa pape.
fug la bucatarie sa termin pireul de cartof

pupe si LMA sarbatoritilor de pana acum ce nu i-am felicitat la timp, Codrut, Ricardo si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Of, ce sperietura Lia! Bine ca nu a patit nimic!...Pofta buna!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Moaaaaaaaaaaaaaaaaaama Lia, bai, ce fac copiii astia, Jeez!!! Fantastic! Bine ca nu s-a ranit! Uff, nu-mi vine sa cred cum a reusit sa faca toate manevrele alea...Nu mai poti sa-i lasi frate nici o secunda singuri intr-o incapere...

Gabi (leeloo), spune fata mamii, cum e cu promovarea? Felicitari!! dai ceva?

Roxi(z),
nu am schimbat job-ul, insa si eu de mult ma dadeam cu de pamant da de da de iese de o promovare. A iesit mai acu cateva luni si mi-am luat rolul in serios. Asadar, acum am pus mana pe un training fain si voi merge in Germania o saptamana. Am ales sa sacrific concediul pentru chestia aia. De-aia am zis ca e de bine. E o ocazie speciala si zic eu ca nu se ivesc 2 asa, una dupa alta Intre timp si-a dat seama sotul meu ca nici el nu mai putea, si iaca sa nimerit bine. Las' ca mergem iar la schi, la iarna, si-l invatzam si pe pici!

Ok fetelor, va las, am bagat la intuneric o salata buna buna buna, poate va dau reteta mai incolo si ma pregatesc sa merg la un masaj. De 2 ori pe sapt. ma "bucur" de un masaj anticelulitic...in rest nimic nou...aaaaa ba da! O sa fiu matusa poate o conving pe soramea sa intre sa se inscrie la mamici de 2007...daca stau sa socotesc, va iesi taurash nepotu' hai ca dau de baut

pe curand,
R-b!

No, vidiazni!

Mergi la inceput