Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai am putin si plec sper casa. Mai, dar vad ca pozele mele nu v-au placut...sau am pus prea multe si v-ati saturat de vizionat...?
In rest lume ocupata ca prea e lipsa de activitate la noi la subiect...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau fetelor!
Scrisesem si eu duminica un mesaj, dar nu s-a postat si m-am frustrat! In rest...nu am mari noutati

Am admirat si eu poze de pitici! Ma gandesc cu nostalgie da trebuia sa merg si eu in concediu in locuri exotice, asa ca voi si ne-am schimbat planurile...am ales cariera...va povestesc eu mai incolo, dar oricum, e de bine.

O iau in ordinea inversa a link-urilor cu pozisoare pe care le-am vazut. Gabi (leeloo), l-am admirat pe Stefy si e tare dragut! Avem sandalute la fel, alea din piele si l-am admirat si pe cele de plaja...de unde le-ati luat?
De ce spui ca la voi situatia e neagra?

Andreea_s, reusite pozisoare, zic si e Ce blond e piticul si acu graieste invidia in mine, ce tanara esti tu, mai draga

De Serbanica, sa va zic...si-a mai dat drumul la vorba. E tare figura "tata, manc!" "a meu!" totul e al lui.... "tati, bag capacu'" aia cu capacu e de groaza, el tot baga capacu' azi a aruncat un prosop in wc

va las si mai scrieti si voi ce chestii haioase fac piticii. sunt teroare la varsta asta, haiosi rau!

R-b

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,tocmai am facut si eu o evaluare de 5 puncte,as fi facut de 20 dar daca nu se poate,apropo primim vreun premiu daca suntem fruntase la puncte?
Am vazut doar pozele vechi si abia astept sa le vad pe cele din Grecia si de la Bulgari!Roxi super pozele cu cei 2 flacai,cred ca Olivia este acum linistita ca Luca este in sfarsit asortat(cred ca acum se amuza de ce probleme isi facea cand nu era langa puiul ei)
Lia,spun ca si fetele, bine ai venit in clubul parintilor cu copii cu personalitate,cred ca la 2 ani au si ei probleme hormanale!
Cristalina, da ce-ai facut mama cu scaunul de masa?Ca eu am alergat dupa ea prin tot restaurantul cu castronelul cu mancare.Dar de dormit cum adormit?Noi am zis ca ne mutam la mare,ca Maria dormea foarte bine, la pranz vreo 3 ore jumatate si dimineatza se trezea la 8,30 chiar 9!!
AndreeaP,ma bucur ca ti-au placut pozele,ale tineretzii valuri,de vreo 11 ani reusim sa ne strangem odata sau de doua ori pe an,dar in ultimul timp este parca din ce in ce mai greu.
Liliana am intzeles ca Cleopatra alias "ghitza"si-a lansat un CD dar nu stiu alta piesa.Cum se mai simte mama ta?Ceva poze noi cu maimutzica?Pupici
Mitzu dar tu bei cafea??
LA MULTI ANI RICU SI DENISA!!!
Diana si eu cred ca ar trebui sa le lasi singure,pleci o ora doua prin apropiere si o sa vezi ca alta va fi situatia.A mea si dupa un an de zile,daca sunt eu si bona,tot pe mine ma prefera ca sclava
pupici merg sa vad poze

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

vazut poze,superbe!!!Leloo,ati avut-o pe vrabiutza pozar??Ca-s unele extraordinare,pupam cavalerul!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, pai cu scaunul de masa am plecat pentru ca ea mananca de cele mai multe ori in ala si la teveu...Pot sa o alerg si doua ore cu lingurita, ca nu deschide gura.
Ea manca in camera si noi la restaurant...pe rand...:)
Cu somnu......La fel, ceva mai complicat chiar. Dimineata pe la 6 dadea sa se trezesca, doar era lumina afara! La 7 era deja in picioare. Dupa amiaza o culcam numa plimbata in carutz, ca altfel nu voia sa se lase!
Am dormit toti 3 in pat, ceea ce acasa nu se intampla... Si am primit la picioare in gura, mai ales taica-su, cat sa ne ajunga pe un an...hehehe

Mitzu' ...pai si Maria a stat numa' in apa...da in barcutza sau piscinutza...ca in mare nu am putut sa o duc!

Gata, mi-am facut norma pe ziua de azi, noapte buna!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pupam fetele...eu ca de obicei contra timp...adicatele cand lumea merge la culcare eu blendaresc pe aici singura.
Danule sa-ti fie de bine plimbarica la Sinaia, chiar daca in scop profesional, si sanatate multa.
Mama mea se simte un pic mai bine, dar inca nu-i face fata gazei.
La multi ani pentru Ricardo cel frumos. Pui scump fia ca viata sa-ti daruiasca numai ce este frumos si de pret, si sa te bucuri de familia ta si de tot ceea ce te inconjoara.
Adela eu am votat prima, of course 5 stele, caci doar e unul dim subiectele mele de suflet.
Gabita pupam arcada lui Stefanut sa treaca mai repede.
Vazut pozele, super super, cum sa nu ne placa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara si mii de multumiri pentru urarile voastre,a-ti fost inca o data alaturi de noi intr-o zi atit de draga noua!Sa ne traiasca puii tuturor si sa fim fericiti alaturi de ei.
Noi nu am avut petrecere,pentru ca e luni si toata lumea lucreaza,ne-au vizitat numai bunicii si unchiul,chiar si asa,Ricardo s-a bucurat foarte tare si a fost un dragalas.Petrecerea cu prietenii o vom face simbata,tot atunci si pozici.
va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
vazut toate pozele dar nu am apucat sa intru ieri din nou. Gabi suuuper, Stefan e un scump!
cu Andreea am comentat pozele live....asa ca nu mai zik nik, doar ca poza cu exploatarea mamei de catre copil e cea mai mistoc!!!
Tizo ce schimbare, ce cariera? zi tot. schimbasi jobu'?
noi suntem bine....fara vesti, totul ok.
va pupam pe toate si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, iar servici bleahhh...
de dimineata m-am delectat si io cu pozicile, pupam stefanut si matei,pupam si constantencele cu puii lor, daca mi-au scapat alte poze ajtept sa ma trageti de urechi. is in zona
ps. alice si celelalte fete nu au mai aparut? da` di ci??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

vazut poze,superbe!!!Leloo,ati avut-o pe vrabiutza pozar??Ca-s unele extraordinare,pupam cavalerul!!

gorodeii

aripile mele

Neata'!
Multam de compliment Ioana - m-a chinuit pe mine talentul, dar am si "furat" cite ceva de la vrabiutza!
Multumesc de aprecieri tuturor fetelor care ne-au vizionat - va pregatesc si pozele din Moldova ca si acolo a fost super-frumos.
Sandalutele de plaja ale lui Stefan le-am luat de la Carrefour, sunt Nik-nik si au fost tare bune!
Azi am o zi tare aglomerata la birou, insa dat fiind ca azi se anunta oficial promovarea mea (deh, sa ma laud si eu putin!), e o zi mai speciala...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput