Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, bine ati revenit! V-ati bronzat? A papat Maria pe acolo sau a facut mofturele?

Carmen, servici usor! sa treaca iute...

Deci aveti idee ce e cu stelutele si cu voturile de la fiecare topic? Cine voteaza? Si pentru ce, pentru cat e de fain subiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vezi ca ai sus pe foaie deasupra la dunga bleu un boton cu evalueaza, io am bagat deja 5 stele, noo?

quote:
Originally posted by mitzura

Cristalina, bine ati revenit! V-ati bronzat? A papat Maria pe acolo sau a facut mofturele?

Carmen, servici usor! sa treaca iute...

Deci aveti idee ce e cu stelutele si cu voturile de la fiecare topic? Cine voteaza? Si pentru ce, pentru cat e de fain subiectul?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Weekendul asta am reusit sa termin de pus pozele din Grecia (pentru cele din Moldova va mai dura ceva...) - am pus multe, asa ca aveti ce vedea (zic eu...) - prin urmare va invit la vizionare aici...Sper sa va placa!
Tot weekendul asta am patit si un accident cu Stefan - a cazut pe linga mine si a venit cu ochiul intr-o rotita de la birou - noroc ca a nimerit mai mult cu arcada (unde are o ditamai buba) si mai putin cu pleoapa si bine ca nu a dat -Doamne fereste! - direct cu ochiul ca cine stie ce patea...Nu va zic ca pe mine m-a apucat tremuratul ca eram singura acasa si nu mai stiam ce sa-i fac - i-am pus repede ceva rece dar nu statea si racnea...acum e mai bine, are in continuare pleoapa invinetita si umflata si arcada julita...
In rest am stat de data asta pe linga casa, abia am terminat si eu de spalat toate cele din concediu...
Pupici la toata lumea si LMA pentru Ricardo si Maria Denisa - sarbatoritii de azi!!!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Raportez...io neagra, tati rosu si cupilu' alb!....hahaha
Famelie de tarcatzi!
Si am stat toti la fel la soare...:)

Mariei i-am luat intr-o ladita frigorifica mancare de acasa, am impachetat scaunul de masa si televizor aveau aia la hotel!....
Asa ca am rezolvat in mod elegant problema, copilul a mancat la fel ca acasa, noi am mancat pe rand, unul alerga dupa ea si unul statea la masa...dupa care faceam cu schimbul.
Noroc ca aveau aia niste pitici plantati in curtea restaurantului, pe care Maria i-a pupat cu mare drag, asa ca mai statea si ea intr-un loc...:))))
Mai aveau si o casuta, in mod normal incapeau in ea 2-3 copii...in mod cu totul exceptional am incaput si eu ca trebuia sa o scot pe Maria de acolo ca nu mai voia sa iasa...problema a fost ca am intrat dar am mai putut sa ies decat de-a busilea...

In rest a fost frumos...Cel mai inutil obiect a fost olita, mergeam cu pungutza dupa mine pe plaja pentru ca unde o trecea acolo facea, fara preaviz...Inclusiv din picioare pe rogojina de plaja pishu...urland in acelasi timp in gura mare sa auda toata plaja..."pishuuuu!"...:)))

A baut apa de mare din toate recipientele....cand a vazut ea ca nu o las si nu o las m-a prins ca nu ma uitam si s-a aplecat sa lipaie ca un catel din barcutza in care facea baie...

N-am putut sa o bag in mare nici macar cu fortza...statea la 2-3 metri de mal si se juca, numa' ca ii era frica sa intre in mare.
Problema nu era ca nu voia ea sa intre, ci ca nu ma lasa nici pe mine...cand ma vedea ca ma bag in apa incepea sa urleeee!
Asa ca eu ma duceam singura sa fac cate o baie dupa amiaza inainte sa se trezesca ea...:))))

Noua ne-a placut....mai vrem!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Carmen, mersi de pont! clar ca 5 stele, fara sa stau pe ganduri...

Cristalina, fain deci! Maria ta e ca Tudor al meu, exact asa ar fi facut si el pe acolo, mai putin intratul in apa (cred ca era numai in apa)

Mergi la inceput

nu va mai spui ca m-am intors din contzediu cu doo chile plus, vai de kura mea

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare,

Din nou pe scurt ca asa m-am si v-am obisnuit... Abia am venit din concediu si ma plimb din sedinta in sedinta. Mai jos aveti link-ul cu poze de la mare, din BUlgaria. Sper sa reusesc sa mai intru
Va pup pe toate si La multi ani sarbatoritilor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_ciontu/album?.dir=/cdcdre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am vazut pozele Andreei - si mi-au placut - Matei arata de milioane si cred ca v-ati distrat bine la bulgari (oare toata lumea a fost in concediu la bulgari??).
Carmen - si eu m-am intors la fel din conced, si la mine situatia e si mai neagra - trebuie sa ma adun si sa fac ceva...

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

m-ai nimerit, nu ma trage de limba ca acu`tz zic la mine cit e de neagra, hehehe

quote:
Originally posted by leeloo2004

Am vazut pozele Andreei - si mi-au placut - Matei arata de milioane si cred ca v-ati distrat bine la bulgari (oare toata lumea a fost in concediu la bulgari??).
Carmen - si eu m-am intors la fel din conced, si la mine situatia e si mai neagra - trebuie sa ma adun si sa fac ceva...

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Multumim Gabi, pentru complimente... a fost frumos la bulgari si merita pentru copii pentru ca e linistit si sunt multe activitati facute pentru copii astfel incat nu ajung sa se plictiseasca

Mergi la inceput