Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 13
polux spune:
Diana multumesc am sa merg sa cumpar si eu, caci tare urate sunt petele astea doua. Multumesc, si e bine ca trebuie dat seara ca peste zi sigur as fi uitat.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
diana21 spune:
Ai dreptate, Liliana, sunt urate, eu aveam si deasupra buzei de sus si aratam de parca as fi fost murdara! Chiar nu mai credeam ca o sa rwzolv problema.
Lia, nu l-am primit, da' e ok. Data viitoare o sa te sun! Pupici!
Am intrat repede sa va intreb ceva, ma duc sa calc, ziua nu am nici o sansa cu caldurile astea. Problema: cum o fac pe Ianca sa o accepte pe bona si sa nu mai fie asa disperata cand plec din raza ei vizuala. se joaca cu ea, o accepta si chiar se distreaza impreuna, dar trebuie sa fiu si eu de fata. Daca incearca sa o duca undeva, de ex. jos la ea (sta la et. 1), merge doar daca vin si eu cu ele. Azi a fost a cincea zi, sunt cam speriata pentru ca mai am doar doua saptamani. Nici nu se pune problema sa le trimit in parc singure. Oare se va adapta? Daca nu, care-i solulita? Ar fi mai bine la gradinita? Of, of...
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
roller025 spune:
Buna ziua! Dupa o saptamana, ajung si eu sa urez LA MULTI ANI!! tutror sarbatoritilor de saptamana asta. Sa cresteti mari si voiiosi.
Am recuperat ce am pierdut si am vazut o tona de poze. Nu mai spun cat de frumoase sunt ca deja stiti!
Sanatate bolnaviorilor mici si mari!!
Asa, acum sa pove: sapt trecuta joi am plecat cu treaba la Sinaia. Super teambuilding! Nu ma asteptam sa iasa ceva, prevedeam nervi si o plictiseala colosala, fiind un training orzganizat de o echipa de proiecte, dar m-am inselat. Ne-am dat cu tiroliana, am trecut poduri de franghie, am urcat plase de franghie, ne-am cocotat cu scripeti prin copaci si atrebuit sa construim si noi un pod. In final m-am simtit super si concluzia a fost: "de ce mama draq lucrez io intr-un birou???" da' mi-a trecut. De luni in schimb am fost luata de noua la birou de parca lipsisem 3 saptamani nu o zi si n-am avut timp nici sa respir. Miercuri, capac la toate, am prins o raceala de la a/c combinata cu rosu in gat de la inghetata... Asa ca am bolit si inca mai bolesc. Io, ca Vicu e ok si n-are nik.
Acu sa mai raspund la diverse:
Liliana, io am crescut in Piatra Neamt. Asa ca mai stiu ce-i pe acolo. Si mai stiu si locurile de pe Jiu, ca deh, sotzu e nascut acolo. Cum se mai simte mama ta? Si bb2 o sa vina, stai fara grija!
Lia, cum a zis si Roxana, uelcom in aur laif. Adeca ce ti-a facut tie Danutz mie imi face Vicu cam in fiecare zi. La inceput stresu' era mare, ca la tine. Apoi a inceput sa functioneze foarte bine ignorarea: vrei crize de nervi? foarte bine, da' io nu ma bag. Discutam cand te potolesti. Explicatiile in timpul crizei de nervi nu au si nu vor avea niciodata efect, pentru ca nu te asculta. Vic a inceput sa reactiuoneze la "sunt foarte suparata pe tine" cu un bot de rigoare.
Adela, multi pupici! Cred ca Tudor e in faza de mamosenie datorita sarcinii tale. Nu stiu ce sa-ti spun mai mult de curaj si rabdare. POate se vor rezolva treburile mai tarziu. Dar solutia cu pus altcineva sa adoarma copilul functioneaza si la noi. Cat am fost ploecata m-am gandit ca Iri n-o sa aiba suficienta rabdare sa-l adoarma pe Vic. Surpriza: copilu adoarme cu tac'su la ora 9 seara. Cu mine nu adoarme inainte de 10. Ii spunea: Gata somn. si Vicu se executa. La mine e ca la Andrea, cu rechemari la rampa la fiecare 30 de secunde.
Diana, cred ca poti sa faci un pas mai departe acum dupa ce ati stat impreuna toate trei, spune-i ca pleci pentru 10 minute si ca va trebui sa stea cu tanti, ca te intorci repede si ca ii aduci un "cado" daca e cuminte si sta cu tanti. Poate functioneaza. Succes.
Fetele care pleaca in concediu: Vacanta placuta!
Un weekend linistit, cat a mai ramas si o saptamana buna tuturor! Sper sa mai pot intra pana sambata viitoare!
eli spune:
buna! am o mare rugaminte, trimiteti-mi cat mai repede un PM cu nr de tel al Andreei -amironeanu sau un SMS cu nr ei la 0748310500. nu mi s-a salvat nr cand mi l-a dat si eu luni si marti voi fi in Iasi.
va multumesc foarte mult!
pe 21 plecam in Japonia. poate de acolo am timp sa va scriu mai multe! pupicei si vacante placute!
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
mitzura spune:
Neata, fetele, haideti la o cafea!
Care-i chestia cu voturile care apar sub fiecare topic, stie cineva?
La multi ani, Ricardo si Maria-Denisa! sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
carmenp spune:
la multi ani Ric si Maria Denisa! la multi ani si celor care-au sarbatorit in absenta noatra!
mey, io-st cu kuru`n sus, am inceput serviciul, chef de munca canci si am o tona de hirtoage pe masa, <aia_de_se_trage_de_par> da` cu deshtu` pe F5
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
neatza dragelor!
din lipsa de net semnez condica doar la ora asta.
La Multi ani Ric si Maria Denisa!!!1
sper ca atia vut un week end frumos! noi da....sambata am fost cu Luca si Olivia la plaja unde piticii s-au distrat de numa'. dupa-amiaza noi ne-am mai intors, am fost si la fat boy slim (care a fost suuuuuuuuuuper concert) si ieri program administrativ.
Liliana nici o veste de la mama ta? se simte mai bine?
Diana o sa fie mai bine cu bona, incet-incet o sa o accepte.
Danule welcome back zici ca fuse misto la teambuilding....super!
o saptamana frumoasa sa aveti!
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Ricardo si Denisa Dana, sa-ti traiasca baietii! Miha, pupe frumoasei tale!
Carmen, simpatizez cu sentimentele tale. Ca sa-mi treaca mi-am bagat niste Colibri la casti...
O saptamana buna!
carmenp spune:
nooo, cu colibri si gheorghe gheorghiu da` doamne sa nu taie lama, hehehe
quote:
Originally posted by roller025
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Ricardo si Denisa Dana, sa-ti traiasca baietii! Miha, pupe frumoasei tale!
Carmen, simpatizez cu sentimentele tale. Ca sa-mi treaca mi-am bagat niste Colibri la casti...
O saptamana buna!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute si nu numai!
La multi ani Danut, La multi ani Codrut!
La multi ani Ricardo!
S-au intors pensionarii din concediu!
Mai plecam o tura, dar la bunici...si intre timp bagam o saptamana de servici, sa nu ne invatzam prost.
La noi concediul a fost static...Ne-am petrecut 99% din timp pe o raza de 100m distanta de hotel...:)
Somn de dupa amiaza...ca la carte...:)
Maria tot atomica, ca si acasa...
Pupam toata gasca!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi