Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 12
mitzura spune:
Sa vin si eu cu jalba in protap...
Andreea, esti o draguta ca te gandesti la mine si-mi dai sugestii. Eu zic ca la voi a fost usor cu adormitul. Tudor intai ma striga, daca vede ca nu vin, pleaca prin casa si ma cauta si daca nu sunt, se pune pe plans cu lacrimi. Intr-o zi l-am lasat cu buna-sa si am coborat sa cumpar ceva, douazeci de minute cat am stat a plans intr-una. Deci singura solutie ar fi sa plec, dar faza e ca nici tati nu rezista cu nervii la crizele lui si nu stiu ce ar face amandoi. Cred ca ar fi in stare sa planga si 2 ore si probabil intr-un final ar adormi epizat, dar asa deja nu mi-ar mai placea mie. Nu stiu cum ies din asta, eu tot sper sa-i treaca pe masura ce se maturizeaza.
Lia, ce sa zic, si copilul meu e cam asa cum il descrii tu pe Danut. Eu am mai observat ceva, ca dupa cate o perioada de boala se da peste cap tot, si somnul si mesele si comportamentul. Asa ca de obicei eu il las in pace si intr-adevar, incet incet lucrurile intra in normal. Apropos de intrebare, nici eu n-am scos niciodata semintele la rosii in mancare.
Am vazut si eu poze frumoase, cu gorodeii vecini de pat (Ioana, dar de ce esti atat de hotarata ca nu mai vine bebe2?), si cu Pat si Luca si parintii lor frumosi.
Daria, concediu placut si drum cat mai usor!!
philip spune:
am vazut poze cu gorodeii si chiar m-am uitat la mai toate albumele voastre, tu esti o mama tare frumoasa si-mi place mult grupul de prieteni si cum va distrati
i-am vazut si pe pat cu luca, pacat ca ati fost zgarciti cu pozele, numai atat? niste dragalasi amandoi
mitzu, eu ma minunez zilnic de curajul tau si nu indraznesc sa dau sfaturi. sincer, am toata admiratia pt mamicile cu mai multi copiii
liaaaa, iar te-apuca? calmeaza-te mamica, nu cred sa fie cineva pe aici care are copil model...
rox, daca ma certai si pe mine, sa-ti zic cum sta treaba, sunt in a 11-a zi de boala si nu pot zice ca-s mai bine. dr antibiotic n-a vrut sa-mi dea, ca el crede ca-i virala, asa ca mi-a dat ceva de tuse care nu are nici un efect. aproape ca nu dorm noaptea din cauza tusei, apoi is zombi la munca...plus ca lumea la serviciu a remarcat ca am capacitate, asa ca eu primesc tot ce-i mai incurcat si dificil...nu-i pasa nimanui ca eu ma topesc pe birou. va citesc, sunt zilnic alaturi de voi dar rar am timp de scris. azi am ajuns la 7 juma asa ca am profitat sa dau raportul inainte sa apara puhoiul
daria, concediu placut si vreme super, sper sa ma intri sa vezi mesajul
philip&andreea
copilasi dragalasi
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
ok, nu ma luati in seama ca iar m-a luat valul remuscarilor ca nu-s mama buna, nu aruncati cu pietre, aruncati un colac de salvare mai bine:)
Sper ca nu te referi la mine ca zau nu am dat cu pietre (de altfel cred ca nimeni...)! Iar colacul de salvare il am tot timpul pregatit ca doar si eu am parte de acelasi spectacol...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
nuuu, nu m-am simtit pietruita, doar ca acum trec si eu printr-o perioada hormonala mai nasoala si in plus sunt singura cu toate pe cap, aportul sotului e minor la ajutor, nu am cum sa-l implic mai tare ca totusi cineva trebuie sa si aduca bani, iar altii nu-s voluntari
polux spune:
Multumim Roxi de poze, tare reusiti copiii.
daria drum bun si vacanta placuta.
Andrea ba da am inceput concediu, mai am un pic si se termina...asa ca de asta nu dorm, ca dorm cand vreau si cat vreau...asa ca noaptea sunt de planton.
Lia hai iubita capul sus, caci totul vine si pleaca, mai au si copii si mamele zile proaste.
Gata plec ca ma ia pe sus husbandul sa mergem sa facem ID-urile ce le pierdu subsemnata.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
diana21 spune:
Dragele mele, noi ne-am intors de o saptamana din vacanta, dar n-am reusit nicicum sa scriu pana acum. Am citit putin din urma, dar mai am. Noutati: am inceput cu bona de patru zile si am emotii. O zi o accepta, o zi, nu! Cred ca stie ce o asteapta, intelege absolut tot, i-am si explicat ca trebuie sa ma intorc la lucru, sa fac bani, ca o sa vin in fiecare dupa-amiaza acasa, etc. Mereu zice: Nu, nu, nu!
Azi n-a stat deloc singura cu bona, venea la mine si ma lua de mana, sa stau cu ele. Cand a plecat, s-a cam bucurat si-i facea, pa, pa topaind! Mai am doar doua saptamani de stat cu ea, ce-o sa se intample??? Sunt destul de ingrijorata, mi-e frica si sa nu ma lase femeia balta daca asata mica face nasol cum o stiu eu ca face!
Asa! Acum sa va zic, pe scurt. Am stat o saptamana la Garana, in Semenic, a fost de vis, liniste, liniste si aer adevarat!
Piticul a mancat de-a rupt, imi cerea si nu-i mai dadeam, nu credeam sa ajung vreodata sa fac asta! La ai mei a fost ok, am cam traumatizat-o cu noaptea aia in care am plecat, dar a uitat dupa cateva zile.
Si niste faze haioase! Ianca a invatat ceva la bunici, zice: Maas, cusa! (Mars in cusca!) la toata lumea!
Iar la strabunica de la Resita, vazand un bibelou cu Isus rastignit pe cruce, zice foarte ingrijorata: Ami (amin), cazi!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
diana21 spune:
Din ce am citit pana acum am retinut niste chestii la care vreau sa raspund:
1.Vrabiuta, eu folosesc de o luna crema anti pete de la Roc, Soya Unify, e supeeeer, are efecte, pe cuvant de onoare! Tratamentul tine doua luni, dar deja se vede, au disparut alea mai mici si se estompeaza si cele mari. E cam scumpa, dar merita. Eu incerc de doi ani tot felul de prostii, ajunsesem sa le accept. Petele!
2. Unul din fratii mei era sa moara la un an si jumatate din cauza fainii de gris! Tot pentru diaree i s-a dat, o fi bun, nu zic, dar lui i s-a format un cocolos in gura, s-a inecat, probabil s-a si umflat, nu stiu, cert e ca s-a facut albastru in cateva secunde, era sa moara, nu stiu ce-a facut mama, imi amintesc si acum cum il zgaltaia...
Lia, nu mi-ai mai dat nr. de tel al pediatrului lui Danut, of, of! Si am avut mare nevoie pt. ca am ajuns la Timisoara cu febra 40, Ianca a facut pe drum amigdalita pultacee! Pana la urma am rezolvat problema, dar as vrea sa nu mai ajung la Urgente, la rezidenti arabi! N-am nimic cu ei, dar asta la care am nimerit noi era cam nedumerit, mi-a zis ca parca are puroi in gat, dar poate fi si o otita. Mi-a dat antibiotic bun la toate ca sa fie sigur. Pupici burticii si lui Danut!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
polux spune:
Diana spune-mi si mie ce scrie pe crema ta de la Roc, caci sunt mai multe Soya Unify, cleasing lotion, hidratic cream day, nourising cream, si inca multe si am si eu cateva pete chiar pe obraz ramase dupa nastere si pe care le ascund cu fond de ten.
Multumesc mult si sanatete printesei.
Lia cum mai esti, dar tu Adela?
Ufff mai fetele ieri am fost sa ne refacem ID si permisele de conducere si cant am asteptat acolo, s-a jucat sotul cu un pusti cu masinutele...si eu m-am gandit ca noi ne bucuram de prezenta altor copii si alte persoane (stiu, nu dati ca sunt rude) se bucura de ai nostri. la care sotul "ai nostri, avem mai multi si eu nu stiu". Cica asa trag eu a "rau", cobind, doar doar s-ar prinde cobeala asta, caci tare drag mi-ar fi, nu are importanta ca va fi greu, dar sa fie doi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
diana21 spune:
Liliana, uite, iti scriu exact ce scrie aici: "Soin unifiant nourrissant", reduit les taches brunes, unify le teint. Este un tub verde, srsts cs un deodorant, are 50 ml. Dar sa stii ca trebuie sa te dai in fiecare seara, iar rezultatele s-au vazut la mine dupa doua, trei saptamani. Pupici!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
Dorsilia spune:
Diana, scumpa mea, ti-am trimis nr de mobil al pediatrei prin sms, si m-am gandit ca avand si nr meu ma poti suna oricand ai avea nevoie in caz ca nu era dr mea disponibila mai aveam una de rezerva. Nu l-ai primit? m-am gandit ca mail sau PM nu are rost sa-ti scriu, sms-ul e mai sigur.Eu trimit la sms-uri in nestire, am si gratuite si nu mi s-a intamplat sa nu ajunga. Oricum, bine ca ati rezolvat-o.