Internet prin RDS
Are cineva abonamente de la rds? am citit despre rds pe net si pare destul de avantajos(mai ales preturile)!
Voi ce stiti despre ei,au conexie buna,ati avut probleme cu ei?
Pe mine ma intereseaza ptr ai mei,in general ptr a comunica prin programe gen skype si mail!
Va multumesc,
Raspunsuri
ankalaura spune:
Noi avem si suntem multumiti. Eu nu sunt fan retele de cartier.
Plus de asta, avem si telefon de la ei, care are super tarife. Luna trecuta am vorbit 2 ore in Spania si platesc 9 euro.
N-am avut niciodata probleme. Mai erau momente cand mergea mai prost, dar incurca download-ul si navigarea, nu messengerul.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
giul spune:
eu am de 15 $+tva .la acest abonament am 100 min gratuite cu romtelecom si 1000 in reteaua rds .de fapt pe langa internet ai si linie telefonica , cu aceste min gratuite ,plus ca minutul cu tel mobil este cu ceva mai ieftin ,destul. pe ac abonament am 2 pc care sunt folosite la greu numai pe internet si n-am avut deloc probleme ,e instalat din iulie 2005 cand a inceput .am renuntat si la ab de telefon romtelecom -unde numai ab fara vre-un min era 300 000 lei din cate stiu rds se instaleaza daca e reteaua de cablu tv -rcs .noi am avut intai tv prin cablu rcs si la inceput am avut internet prin acelas cablu .acum s-a modernizat cu fibra optica ,e alt cablu parintii se pot interesa la 0314004321,asa sunt nr .copiii mei sunt multumiti (24;19 ani )
lavinai spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Noi avem si suntem multumiti. Eu nu sunt fan retele de cartier.
Plus de asta, avem si telefon de la ei, care are super tarife. Luna trecuta am vorbit 2 ore in Spania si platesc 9 euro.
N-am avut niciodata probleme. Mai erau momente cand mergea mai prost, dar incurca download-ul si navigarea, nu messengerul.
Eliza
si io, si io!!! idem
singurele probleme le-am avut la inceput, dupa aia a mers totul ata!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Elle_23 spune:
Fetelor mersi mult de raspunsuri.
eu m-am gandit la abonamentul de 9 dolari(asta datorita faptului ca ai mei nu sunt interesati de download de pe net si surfat la greu).am scris cateva mailuri unui reprezentant din zona dar sincera sa fiu raspunsurile lui au fost foarte 'oficiale',astfel incat nu m-am lamurit 100%.
Ankalaura tu ce fel de abonament ai ?si cam cate ore stai pe net cu abonamentul?
care este pretul real la care se ajunge ca am vazut ca pretul abonamentelor nu are inclus TVA
Oana spune:
Eu il am pe cel de 9$ si pot sa stau non-stop pe net, este pe fibra optica, merge bine in general. Dau cam 300.000 lei vechi, adica 30 RON pe luna. Am si telefon fix de la ei, cu abonament gratis si 50 minute incluse cu Romtelecomul si 500 minute cu RDS-ul.
Daca vrei internet doar pentru messenger este ultra-suficient.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Noki_Lara spune:
Si io tot de 9 dolari am abonamentul. Mi se pare ok conexiunea, dar la mine in zona - Blv Lacul tei au avut destul de des probleme, dar s-au rezolvat relativ repede. Uite ca nici nu mi-am dat seama insa ca nu au mai avut demult.
Io zic ca e o afacere buna. Mai ales ca-ti dau si telefonie. preturile sunt ff bune la convorbiri. Si e super ca nu trebe sa platesti abonamentul, ceea ce e un mare castig. Platesti doar cat vorbesti.
Pupici!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by Elle_23
Fetelor mersi mult de raspunsuri.
eu m-am gandit la abonamentul de 9 dolari(asta datorita faptului ca ai mei nu sunt interesati de download de pe net si surfat la greu).am scris cateva mailuri unui reprezentant din zona dar sincera sa fiu raspunsurile lui au fost foarte 'oficiale',astfel incat nu m-am lamurit 100%.
Ankalaura tu ce fel de abonament ai ?si cam cate ore stai pe net cu abonamentul?
care este pretul real la care se ajunge ca am vazut ca pretul abonamentelor nu are inclus TVA
Traficul nu mai este limitat, si nici viteza. Noua tocmai ne-a pus fibra, si acum 'traficam' cu 500. Pana acuma eram undeva pana in 250.
Abonamentul la internet e de 9 euro, iar la telefon nu platesc decat ce depasesc (am incluse 50 de min romtelecom si 500 in rds - pe care nu reusesc niciodata sa le depasesc). Platesc lunar in limita a 4-500 de mii, daca nu vorbesc cu orele in strainatate. Aici includ si telefonul si internetul. La telefon, abonamentul ar fi fost 3 euro, dar e bonus, cum spuneam.
Viteza va transfer va depinde mult de zona unde locuiesc ai tai, ca abia acum largesc ei fibra.
Oricum, la messenger / skype... nu vor avea niciodata probleme.
Interventiile pe retea se fac de obicei noaptea, deci nu prea ne incurca. A cazut netul numai o data sau de doua ori, cat au fost furtunile alea acum cateva saptamani.
De stat pe net, noi stam aproape non stop cand suntem acasa, in sensul ca si daca nu butonam, calculatorul rasneste singur, face download.
Eliza
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Si io tot de 9 dolari am abonamentul. Mi se pare ok conexiunea, dar la mine in zona - Blv Lacul tei au avut destul de des probleme, dar s-au rezolvat relativ repede. Uite ca nici nu mi-am dat seama insa ca nu au mai avut demult.
Io zic ca e o afacere buna. Mai ales ca-ti dau si telefonie. preturile sunt ff bune la convorbiri. Si e super ca nu trebe sa platesti abonamentul, ceea ce e un mare castig. Platesti doar cat vorbesti.
Pupici!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Si noi tot in Tei, si n-am avut probleme. Daca voi ati avut, e posibil sa nu fi avut legatura cu intreg cartierul, poate au fost niste probleme numai la voi.... Cine stie?
Eliza
Elle_23 spune:
Va multumesc fetelor ptr informatii!
ankalaura m-a lamurit explicatia ta si sunt convinsa acum ca abonamentul de la rds este potrivit ptr ei,mai ales ca ei au si ales telefonul de la rdc de cateva saptamani.
Daca mai are cineva rds mai astept si alte informatii/experiente.
mihaela-p spune:
si noi tot rds de 9$ avem .suntem f multumiti
noi nu avem treaba cu download,doar navigat,email,etc
dar stam toata ziua pe net
si nu au fost probl (cred ca o singura data,de mult,a cazut netul si s-a rezolvat repede)
cu vorbitul la tel a fost f rezonabil ,am platit cam 60-80000 in conditiile in care am vb destul de mult,mai mult pe fix
si min nu am reusit niciodata sa le folosesc -cele de rds