Internet prin RDS
Raspunsuri - Pagina 2
annablue spune:
Si noi vrem sa ne punem rds cu 9 $.
Dar am inteles ca sunt probleme cu romtelecomul cand vrei sa anulezi abonamentul cu ei.
Aveti ceva idei ca sa rezolvam mai repede ?
Ca cica trebuie sa mai platesti un abonament dupa ce ii anunti ca vrei sa te deconectezi.
Pot sa cer anulare prin tel ? ca lucrez pana tarziu si nu ajung la ei intre orele alea.
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
GeorgetaR spune:
Scuze, e putin off topic. Ana, eu am facut ieri o cerere de desfiintare la romtelecom pt. un telefon al firmei si mi-au spus ca va fi desfiintat incepand cu 07 Sept. In afara de sunat la 930 nu am facut altceva.
daniella4 spune:
Elle, oferta rds nu e valabila in toata tara...asa ca depinde unde sunt ai tai. De ex. in Ploiesti nu au infrastructura necesara, asa ca cel mai ieftin abonament e de peste 100$. Asta iarna umblam eu nauca dupa ei, dar m-am dezumflat. Traiasca retelele de cartier.
Elle_23 spune:
Daniella4,eu am intrebat de rds ptr ca stiu ca exista deja in zona lor,dar mi se parea prea frumos ca sa fie adevarat ceea ce ofereau ei la un pret atat de mic.
Annablue-si ai mei au renuntat la romtelecom si stiu de la ei ca trebuie facuta cerere/sau mers la romtelecom si anuntat ca vrei sa renunti la ei.Din momentul in care i-ai anuntat trebuie sa treaca 1 luna pana iti desfiinteaza numarul.
georgi75 spune:
Si eu am RDS si sunt super multumita.Am abonamentul de 9$ si 2 euro abonamentul de telefon(de fapt abonamentul de telefon era de 5 euro dar pt ca am bagat si internet mi-au facut reducere de 3 euro).Am incluse in abonament 100 de minute in Romtelecom si 1000 in RDS(pe care nu reusesc sa le consum niciodata).Daca depasesti cele 100 minute in Romtelecom te taxeaza cu 2 centi pe minut.Iar minutul in orice retea mobila este de 10 centi.Super convenabil deci.
Probleme cu netul am avut doar cand au fost furtunile de zilele trecute.In rest mergeeee...Chiar daca nu stau toata ziua la calculator, de cele mai multe ori el e conectat.Si nu am platit mai mult de 500 000 la telefon+internet.
In legatura cu rezilierea abonamentului la Romtelecom, si sotul meu a dat telefon la 930 (obligatoriu sa sune persoana pe numele careia e facut abonamentul cica) si am spus ca vrem sa reziliem contractul incepand cu data de...Si nu au fost pb.
Stiu ca peste ceva vreme am primit prin mandat postal parca banii pe abonamentul platit in avans(stiti ca ei incaseaza abonamentul in avans pe o luna).
Concluzia(ca si-asa m-am intins ca o placinta) e ca RDS merita toti banii.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
brendamitran spune:
un sfat: daca ai nevoie de rulaj mare pe internet,baga-te la abonament de 19$
eu din ala am:viteza mare de navigare,200 de minute gratuite in Romtelecom,2000 in RDS.....si netul merge brici!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran