Nu mai poarta nimeni rochii?
Raspunsuri - Pagina 5
ingerash spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
m-am aventurat si mi-am cumparat si io o rochie :)) e neagra cu buline mici, albe, cam scurta (vreo 2 palme deasupra genunchiului), pe corp, dar nu mulata, cu jumatate de spate gol, fara maneci. n-are bretele, partea din fata se petrece in jurul gatului (nu stiu sa explic altfel :))
intrebarea mea e acum: cu ce sa ma incalt? sandale, pantofi? cizme, slapi?:)) si ce culoare sa fie? merge si altceva in afara de negru? ajutati-ma, please.
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
si eu am o rochita si e exact ca a ta, in afara de culoare - a mea e maro cu niste flori albe, eu o port cu flip-flops (dar nu dinaia de plaja) si cu niste sandalutze tanga
nuschu spune:
Si eu am si port rochite
!!! Si-mi plac foarte mult, numai ca... parca e vara asta prea scurta si rochite de iarna n-am vazut
. Si chiar de curand am clacat pentru una, desi nu mai voiam shopping, nu m-am putut abtine...
Iubibubi, merge ce spunea si Ingerash: flip-flops mai degraba albi, as zice eu, fiind vara. Sau alta culoare, asortati la alt obiect din tinuta ta (geanta, alte accesorii)
iren spune:
N-am rezistat azi, shi deshi bugetu meu e la zero- ca mai tot timpul, dar asta nu constituie o problema
- mi-am luat azi o rokitza neagra, cu nishte curbe crem, tare dragutza, cu mineci pin la cot shi lunga cam o palma peste genunki. Vad ca materialul e nitzel mai grosutz, e buna shi de toamna, shi de iarna, ca tot ma plingeam ca n-am rokii de iarna ![]()
edit, ca acu am vazut ca n-are curbe, are contururi de frunze shi flori ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Kittie spune:
quote:
m-am aventurat si mi-am cumparat si io o rochie :)) e neagra cu buline mici, albe, cam scurta (vreo 2 palme deasupra genunchiului), pe corp, dar nu mulata, cu jumatate de spate gol, fara maneci. n-are bretele, partea din fata se petrece in jurul gatului (nu stiu sa explic altfel :))
intrebarea mea e acum: cu ce sa ma incalt? sandale, pantofi? cizme, slapi?:)) si ce culoare sa fie? merge si altceva in afara de negru? ajutati-ma, please.
I
Prea dezbracata rochita matale.. Ie de vara completamente. 'zact cum spunea si ingerash : flip flops ... (sau tongs) papucii cei mai plati din lume si cei mai simpli cu baretute subtiri care trec printre degete. In principiu poti pune alb/negru/rosu, combinatii de. sandale doar daca doresti s-o transformi in ceva pretentios (dar reiau, prea scurta pentru spatele prea gol). Balerini ar mai merge.Cizme? hmm nu prea.. e un model mai degraba shaizecist. Nu prea vedeai cizme asortate la hainute pe vremea aia..
, mami de
( 13oct04 )
Lolly spune:
quote:
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
Uf... eu una as purta-o cu sandalutze cu un toculetz subtirel. Bine sandalute cu bretelutza "pe dupa" glezna, ca sa zic asa...
Asa mi-ar da un aer putin mai elegantel... Dar, daca nu vreau sa fiu elegantica, merg balerinele...