Nu mai poarta nimeni rochii?
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
Gabi, ce conteaza daca se mai poarta sau nu? Daca itzi vine bine shi te simtzi bine in ea, go for it! ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gabi_j spune:
Iren asa am sa fac... chiar imi vine bine rochia aceea!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
andora spune:
Eu cand am ramas insarcinata am inceput sa port mai intai sarafan si apoi rochie... Imi plac la nebunie, si de ce, fiindca le poti asorta ff usor, nu ai nevoie decat de incaltari si gentuta/saculete/accesorii etc asortate. Si depinzand de ce porti in rest pot fi de zi cu zi sau de seara, de mers in parc... De ex o rochita alba cu bretelute subtiri si imprimeu floral sa zicem (floricelele acelea micute si multe) si o danteluta iscusit pusa ici-colo o porti asorta fie cu sandalute/par prins/ochelari de soare si merge in parc cu copilul, fie cu un set dragut de cercei/bratara/colier.par aranjat altfel pt seara, fie cu un sacou cu manecuta scurta alb cu nasturi culoarea floricelelor si emrgi la serviciu..
Aberez... bai ce logoree am. va pupic si purtati rochite! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
clyo spune:
am rasfoit aseara revista look pe luna august, am vazut niste modele superbe de rochii, parca imi vine sa plec la cumparaturi 
andora spune:
Clyo m-am afudnat si eu pe siteu lor si ammai cascat gura si pe http://www.tarafashion.ro.. si-a cumparat cineva rochite nu f scumpe de pe net si a fost multumita?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by clyo
azi mi-a sosit o rochie de la tarafashion, o probez diseara
ne faci in ciuda, nu?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Guguluff spune:
Eu consider ca rochiile nu se demodeaza niciodata, sunt esenta vestimentatiei feminine, ca s-o dau in filosofie. Nu inteleg ce-i cu trendurile astea vestimentare care ne fac sa aratam ca niste scolarite in uniforma. Buline, paiete, blugi fara talie, etc. Eu consider ca trebuie sa port ce ma avantajeaza si ce-mi ascunde din defecte. Am fost mare fan al rochiilor vaporoase cu motive vegetale/florale si culori pastelate, lungi de preferat. Si inca sunt. Am nenumarate rochii de vara si de anii trecuti si imi adaug anual altele. Nu stiu care e tendinta de la anul dar eu o sa ma imbrac cum ma simt bine si cum imi sta bine. Pacat mare e ca nu prea se gasesc modele de rochii pt sezonul rece pt ca nu prea ma impac cu blugii.
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
iren spune:
Guguluf, sa shtii ca asta-i shi problema mea, nu gasesc deloc rokii de iarna care sa-mi placa. Mai port fuste, dar nu-i aceeashi kestie...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iubibubi spune:
m-am aventurat si mi-am cumparat si io o rochie :)) e neagra cu buline mici, albe, cam scurta (vreo 2 palme deasupra genunchiului), pe corp, dar nu mulata, cu jumatate de spate gol, fara maneci. n-are bretele, partea din fata se petrece in jurul gatului (nu stiu sa explic altfel :))
intrebarea mea e acum: cu ce sa ma incalt? sandale, pantofi? cizme, slapi?:)) si ce culoare sa fie? merge si altceva in afara de negru? ajutati-ma, please.