Nu mai poarta nimeni rochii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

m-am aventurat si mi-am cumparat si io o rochie :)) e neagra cu buline mici, albe, cam scurta (vreo 2 palme deasupra genunchiului), pe corp, dar nu mulata, cu jumatate de spate gol, fara maneci. n-are bretele, partea din fata se petrece in jurul gatului (nu stiu sa explic altfel :))

intrebarea mea e acum: cu ce sa ma incalt? sandale, pantofi? cizme, slapi?:)) si ce culoare sa fie? merge si altceva in afara de negru? ajutati-ma, please.

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

si eu am o rochita si e exact ca a ta, in afara de culoare - a mea e maro cu niste flori albe, eu o port cu flip-flops (dar nu dinaia de plaja) si cu niste sandalutze tanga (adica tot intre degete) care se leaga pe picior :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Si eu am si port rochite !!! Si-mi plac foarte mult, numai ca... parca e vara asta prea scurta si rochite de iarna n-am vazut . Si chiar de curand am clacat pentru una, desi nu mai voiam shopping, nu m-am putut abtine...

Iubibubi, merge ce spunea si Ingerash: flip-flops mai degraba albi, as zice eu, fiind vara. Sau alta culoare, asortati la alt obiect din tinuta ta (geanta, alte accesorii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

N-am rezistat azi, shi deshi bugetu meu e la zero- ca mai tot timpul, dar asta nu constituie o problema - mi-am luat azi o rokitza neagra, cu nishte curbe crem, tare dragutza, cu mineci pin la cot shi lunga cam o palma peste genunki. Vad ca materialul e nitzel mai grosutz, e buna shi de toamna, shi de iarna, ca tot ma plingeam ca n-am rokii de iarna
edit, ca acu am vazut ca n-are curbe, are contururi de frunze shi flori

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

quote:

m-am aventurat si mi-am cumparat si io o rochie :)) e neagra cu buline mici, albe, cam scurta (vreo 2 palme deasupra genunchiului), pe corp, dar nu mulata, cu jumatate de spate gol, fara maneci. n-are bretele, partea din fata se petrece in jurul gatului (nu stiu sa explic altfel :))
intrebarea mea e acum: cu ce sa ma incalt? sandale, pantofi? cizme, slapi?:)) si ce culoare sa fie? merge si altceva in afara de negru? ajutati-ma, please.
I

Prea dezbracata rochita matale.. Ie de vara completamente. 'zact cum spunea si ingerash : flip flops ... (sau tongs) papucii cei mai plati din lume si cei mai simpli cu baretute subtiri care trec printre degete. In principiu poti pune alb/negru/rosu, combinatii de. sandale doar daca doresti s-o transformi in ceva pretentios (dar reiau, prea scurta pentru spatele prea gol). Balerini ar mai merge.Cizme? hmm nu prea.. e un model mai degraba shaizecist. Nu prea vedeai cizme asortate la hainute pe vremea aia..

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

quote:

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

Uf... eu una as purta-o cu sandalutze cu un toculetz subtirel. Bine sandalute cu bretelutza "pe dupa" glezna, ca sa zic asa...
Asa mi-ar da un aer putin mai elegantel... Dar, daca nu vreau sa fiu elegantica, merg balerinele...

Mergi la inceput