Nu mai poarta nimeni rochii?
Raspunsuri - Pagina 3
liliac1 spune:
Cum sa nu mai poarte nimeni??
Dar ce, io ce sunt??? ![]()
Ca sa raspund la subiect: sunt inebunita dupa rochii, de la scurte la lungi, dar sa fie simplute, nu prea-mi sunt caracteristice acelea "impopotzonate"...
Si da, vara port 80% rochii! Chit ca stau si calc la 40'j de grade in casa, dar nu prea ma impac cu pantalonii. Chit ca am un complex de picioare "imperfecte"...tot pro rochitza ma declar!
la fete cu rochitze!
danavasile spune:
Ba mie chiar imi plac rochiile de vara vaporoase si racoroase. Si nu numai vara port rochii. Mi se pare un articol vestimentar care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei![]()
Elenalove27 spune:
Si mie imi plac rochiile...am si eu cateva care acum nu ma incap dar am gasit rochite de gravida foarte comode , in special cea de blugi![]()
iren, te-am vazut de curand intr-o poza cu rochita cea neagra cu bulinute si desculta![]()
Elena
21+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
roxana1974 spune:
Si mie imi plac rochitele, in schimb nu prea mi se arata sa le port. Sunt obligata prin natura meseriei sa ma imbrac in tinuta business si atunci costumasul sau bluza+fusta sunt mai la indemana. Totusi, cu subiectul asta, Scarm mi-a adus aminte ca am o rochita care ma asteapta cam de multicel in dulap sa o calc si sa o port...merge si la job ![]()
No, vidiazni!
ancamironiuc spune:
Eu
rochiile dar nu prea gasesc... Imi place toate rochiile mai putin cele lungi pana in pamant ca ma fac sa arat ca o lumanare! Acum sunt innebunita dupa cele stramte sus si din mijloc crete (nu ca la balerine...mai putin
). Cu pantofi cu botul rotund si o geanta destul de mare (sa pot indesa tot) este perfect!
Vara asta am cumparat 2 rochite dar cu greu le-am gasit. Una cel putin este superba: neagra de in cu floricele bordate, beige, doar pe marginea de jos si sus..super!Mai am ceva de vara trecuta insa cam, innot in ele si nici nu imi mai plac.
EMANUEL
-POZE MAI VECHI
EMANUEL
COWBOY
MOTI
MOTANELUL
MAMI
"MAMININA MEA"
anda141 spune:
Ba da, purtam. Numai ca nu prea gasesc pe gustul meu, din pacate.Dar imi plac, am cateva.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
iren spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Si mie imi plac rochiile...am si eu cateva care acum nu ma incap dar am gasit rochite de gravida foarte comode , in special cea de blugi
iren, te-am vazut de curand intr-o poza cu rochita cea neagra cu bulinute si desculta
Elena21+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Elena, aia e preferata mea, comoda, moala shi care filfiie pe piocare
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
anilia spune:
rochite!!
cred ca toata lumea iubeste rochitele, acu totul depinde de starea noastra de spirit, daca sa purtam sau nu...
orice femeie poate admira o rochita in vitrina unui magazin dar cand e vorba de ea sa poarte mai bine ..."nu"
cel putin asa mi se intampla mie, le admir pe toate, imi plac, uneori chiar le cumpar dar cand e vorba de imbracat intotdeauna gasesc scuze.
si mai este si cum te simti asa imbracata??!!
eu imi schimbul starea de spirit in functie de cum sunt imbracata.
o rochita draguta intr-o zi frumoasa imi face ziua!
zana spune:
Eu mi-am luat recent una cu maci
ma asortez cu subiectul, am stiut eu ca dress revival si-i drept ca pe strada nu vad rochite defel, s-a uitat ciudat cineva ieri la mine , da' cred ca la bronzul meu.
Colega mea mi-a dedicat si o melodie ,plec la plimbare...
imi mai lipseste esarfa si decapotabila
.
gabi_j spune:
INTREBARE:
se poarta rochii/fuste fff lungi (pana sub glezna, aproape pana in pamant)?
Am primit o rochie frumoasa de la mama, neagra, cu bretele, dar e asa de lunga ca imi acopera si gleznele. Mi-am mai cascat ochii pe strada si am mai vazut tipe cu fuste sau rochii asa de lungi, dar vroiam sa va intreb si pe voi daca stiti care e 'trendul' actual. Mie, sincer imi place, si mi-ar parea rau sa o scurtez.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'