Nu mai poarta nimeni rochii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si eu port rochii,in special vara si toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Imi plac anumite rochii, in special cele de vara. Dar sunt intr-adevar greu de gasit in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca va spun ca eu nu am in sifonier nici macar o singura rochie (in afara de rochia de mireasa), ma luati la bataie?

Desi nu port (nici macar fuste) pentru ca mi-a intrat mie mai de mult in cap ca nu-mi sta bine cu ele, imi plac rochiile.
Cam greu gasesc insa una pe care sa pot sa o port la birou. Aici e tinuta stricta: costum!
Si uite asa am ajuns sa am doar pantaloni...

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu in ultimii ani mi-am luat o gramada de rochite de vara, toate in bretelute. Mi se par comode pentru vara si se pot purta si la birou cu nu sacou asortat, dar si in timpul liber. Si eu zic ca iesi si mai ieftin cu rochitele.
Acu la reduceri mi-am luat una alba din panza (ma omoara calcatul la asta) si una bej din in de la Etic din Unirii.
La inceputul verii mi-am luat una pe albastru cu floricele de la Dika si din IDM am luat 2 rochite identice ca model, una neagra cu bulinute mici-mici albe si alta alba cu buline si cerculete mai mari, negre (sunt foarte multumita de ele - si nici nu necesita calcare).

Deci am cu ce ma imbraca toata vara .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Scarmanusule, cum pui tu degetu' pe rana Eu am vreo cateva, dar ma duc sa-i spun sotului ca nu-s destule
Acum, serios, eu ma simt bine in rochie, chiar daca in pantaloni scurti ma simt si mai bine.
La mine-n urbe, duamnele poarta rochii peste pantaloni Rochie, nu tunica, sa fie clar! O fi la moda combinatia asta, dar eu ma tot gandesc la infernalele sarafane-uniforma din timpul liceului si la gerurile romanesti, care ne obligau sa fim sexi ca niste eschimosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Of, ca m-ati linistit. Credeam ca sunt un dinozaur. Ma bucur ca mai sunt femei pentru care rochia este de neegalat. Mie putin imi pasa ce fac designerii pe catwalk, io oricum n-am bani de modelele lor, dar nici ce vad pe strada nu-mi place. Parca-i uniforma, frate, toate-s trase la pantaloni, iar daca nu la pantalon la fusta care musai sa fie lunga si cu talie joasa iar topul aferent musai mulat. Ba mai vezi si o tanga care iese pe la spate sau niste sunci gatuite de talia joasa si mult prea stramta. Dar asta e de la alt topic.
Eu am o rochie de acum 14 ani, e verde cu inimioare albe si cu nasturi in forma de mar auriti. Ador rochia aia si o s-o tin in dulap cate zile oi avea, chit ca nu mai incap in ea momentan.
Am rochii multe si le port cu placere de cate ori am ocazia. Si-am sa-mi tot cumpar, ca niciodata nu-s suficiente

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu vara port aproape numai rochii. am vreo 5-6 pe care le port mereu, mai ales la serviciu. cand ies la picnic etc, port pantaloni scurti.
de ce prefer rochiile? tre sa recunosc ca un motiv foarte bun este ca nu tre sa mai imi bat capul cu asortarea bluzei cu fustei.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Si mie imi plac foarte mult rochitele...pana la genunchi, un pic evazate, cu flori, fara flori, de in, de bumbac, cu bulinute, cu dantele, cu bretelute, cu maneci scurte...oricum... Imi plac si fustele (pantalonii - vara - sunt incuiati cu cheia in sifonier), dar rochiile... sunt rochii.

Un fragment dintr-o poezie...

Sunt cea mai frumoasa femeie pentru ca-i vant
Si rochia se zbate disperata sa-mi ascunda genunchii...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

tocmai deschisesem forumul, femina intim... si cand colo... vaz un topic despre rochii...
Eu astazi mi-am pus o rochita foarte cocheta si era curioasa ce e cu ideea de rochita la altii in sifoniere...
Eu una, port rochite care m ai de care... E mai usor de "asortat" o poseta si un pantof uneori...
Dar, asta nu inseamna ca ca eu blugi nu...
Zile astea cel putin am vazut foarte multe femei cu rochite in bulinutze, alb-rosu, cu bretelutze...
Ce frumoasa e vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ji io am rochitze ! :)
mai ales anu' asta cand sunt la putere! asa ca dress revival, cum zici tu, e anu' asta , profitati!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput