Nu mai poarta nimeni rochii?
Fetelor, au fost o groaza de subiecte pe forum despre cum sa ne imbracam, cum sa nu ne imbracam, ma tot uit in jurul meu pe strada si vad ca dispare rochia ca tinuta vestimentara. Se alege cand mai vad si eu o tipa cu rochie si recunosc ca intorc capul a dmiratie. Desigur, fiecare cu stilul si gusturile sale vestimentare, recunosc si eu cu jumatate de gura ca la scoala ma duc in pantaloni destul de mult, iar daca nu, in fusta. Dar rochita? Ce se intampla cu rochita? Cade in desuetudine? Nu o mai poarta nimeni? Eu una iubesc rochia ca tinuta vestimentara si am foarte multe rochii de vara pe care le port si le iubesc. Mi se par culmea feminitatii si oricat de feminine sunt si alte combinatii de pantalon si top, pentru mine rochia este de neegalat. Ma port si ma simt altfel cand port rochii. La voi care e situatia in sifonier? Ce ziceti de un dress revival?
pisici, flori si jucarele
Io am vreo 5-6, si de vara si de toamna-iarna. Sint mare fana rochii, doar ca nu prea gasesc ce-mi place. Si mie cu greu imi place ceva... Dupa mine, rochia n-a murit, doar zace... Si ai dreptate, ma uit la colegele mele si n-am prea vazut rochii decit foarte rar.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
belle_vue spune:
In Anglia e inca la mare pret, mai toate magazinele care se respecta au felurite modele de rochii, unele mai reusite, altele mai putin, dar oricum rochia nu iese nicidecum din arsenalul feminin. ceea ce pe mine ma bucura, fiindca si mie imi plac foarte mult si le gasesc practice si cu mult stil.
lilanda spune:
Lipsa rochiilor din colectiile stilistilor are o epxlicatie cit se poate de prozaica :-) Colectia unui sezon contine, in medie, 12 piese (styles) care urmeaza sa formeze o unitate, ceea ce inseamna ca piesele astea trebuie sa se combine intre ele intr-un numar cit mai mare de posibilitati, pentru a se putea vinde cit mai multe piese din aceeasi colectie. In sensul asta, rochia nu este tocmai o optiune ideala intr-ale asortimentului ![]()
Alta e situatia insa, in cazul colectiilor de high fashion stylist, cind atit numarul de stiluri dintr-o colectie, dar si pretul dau libertate creatorului sa abordeze rochia ca stil vestimentar aparte!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Io port rokii, nu am multe, ca nu prea gasesc numarul meu, iar daca-l gasesc, nu-s stilul meu, dar inca mai port, shi fuste la fel, ba kiar mai des decit rokii, sint mai practice :))
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
nushulica spune:
si eu port rochitze astea de vara imi plac foarte mult am vreo 3 albe si inca doua colorate
...si da vad ca intr-adevar dispare rochia din tinuta vestimentara a multor femei si e pacat ca este foarte frumoasa si feminina...
INGRID
Allure spune:
Cum sa nu?
De abia mi-am cumparat una mulata, neagra cu bulinutze mici albe. Decoltata si pina la genunchi...abia astept s-o imbrac! 
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
Eseea spune:
Super bun subiect! Si mie imi plac rochiile![]()
Nu cred ca e locul aici, dar pot sa intreb si eu ceva?![]()
Am 2 rochii de vara, f dragutze zic eu, una neagra cu buline albe mici si una cu niste imprimeuri. Problema e ca pentru serviciu sunt cam decoltate ( plus bretele subtiri, etc...). Se poate lua ceva pe deasupra care sa dea bine? Ca un sal pus pe umeri nu prea merge vara....Sau mai bine renunt a le lua la serviciu? Aveti vreo idee?
Alé spune:
Eseea, ma bucur sa te revad. Io, la rochia mea neagra cu bulinutze albe port o camshutza cu mineca scurta, alba cu nasturii negri. Nu se poate fara ea, pen' ca rochia n-are bretele. Merge de minune, in special datorita faptului ca amindoo piesele sint din bumbac.
La alte rochii, mai pretentioase ca material, port ori o camasa subtire, transparenta, ori o esarfa mica la git, ca "fura" okii si nu mai vezi bretelele si nici decolteu'.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
alinaxeni spune:
Cred ca e cel mai comod obiect vestimentar dar a inceput sa dispara o data cu aparitia pantalonilor cu talie joasa si a bluzelor pana sub sani.Din rochie nu se poate vedea buricul.Mai grav e ca a inceput sa dispara si din tinuta gravidutelor care prefera sa-si etaleze burtica.
Am totusi si o veste buna.Anul asta au inceput sa se poarte din nou rochitele,stil anii 80,cu talie,putin evazate,motive florale pt. vara,croieli care imbraca bustul destul de mult.Se pare ca designerii si-au dat seama ca e prea multa piele la vedere si deja e disgratios.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Eseea spune:
Ale
, am si eu o camasuta alba, doar ca are nasturii tot albi ( sau transparenti, nu mai stiu exact, o sa ma uit), dar cred ca ar merge. Ma mai gandeam la sacourile alea de vara, din material subtire, cu maneci scurte,cambrate un pic pe talie,oare ar merge, sa-mi cumpar?!