epilat inghinal pentru cezariana

epilat inghinal pentru cezariana | Autor: ccc77

Link direct la acest mesaj

Buna, as avea si eu o intrebare.Peste 2 saptamani urmeaza sa fac cezariana si nu stiu exact ce sa fac sa ma epilez total inghinal sau sa ma rad cu o zi inainte de cezariana. Ce este mai rau e ca medicul meu ginecolog vine in localitate doar in ziua cezarienei si imi este frica ca sa nu declansez contractii si eventual travaliul prin epilare cu ceara(si bineinteles medicul meu sa nu fie in localitate). Stiu ca este nasol dupa radere creste repede parul si este mai incomod.Va rog sa-mi spuneti si mie voi ce ati facut ati recurs la epilat cu ceara sau simplul ras cu lama? Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Initial creeata de ccc77

Buna, as avea si eu o intrebare.Peste 2 saptamani urmeaza sa fac cezariana si nu stiu exact ce sa fac sa ma epilez total inghinal sau sa ma rad cu o zi inainte de cezariana. Ce este mai rau e ca medicul meu ginecolog vine in localitate doar in ziua cezarienei si imi este frica ca sa nu declansez contractii si eventual travaliul prin epilare cu ceara(si bineinteles medicul meu sa nu fie in localitate). Stiu ca este nasol dupa radere creste repede parul si este mai incomod.Va rog sa-mi spuneti si mie voi ce ati facut ati recurs la epilat cu ceara sau simplul ras cu lama? Va multumesc.

Tot de teama contractiilor am recurs la lama, cu o zi inainte de internare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Draga Anca si cum a fost dupa? Banuiesc ca firele de par au crescut repede , trebuia schimbat pansamentul, scoase firele, cred ca era cam nasol, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Nu-i nasol ,mie de a 2-a zi nu mi-a mai pus pansament ca se se vindece mai repede ,iar cu firele chiar nu a fost problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyf spune:

Dar daca nasti normal, trebuie sa te mai epilezi? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dr cu care am nascut la Braila nu m-a lasat sa ma epilez cu ceara de la inceputul lunii a opta. A fost groaznic in maternitate pt ca-mi crescuse un stufaris pe picioare si eu nu ma puteam apleca sa ma rad. Eu am stat 7 zile tot cu cezariana. Daca iesi mai repede nu e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by ccc77

Draga Anca si cum a fost dupa? Banuiesc ca firele de par au crescut repede , trebuia schimbat pansamentul, scoase firele, cred ca era cam nasol, nu?

Sa stii ca n-a fost nasol, nu cresc chiar atat de repede. Operatia mi-au facut-o la 24 ore dupa internare iar pansamentul si firele nu sint afectate de epilatul zonei, eu am cezariana orizontala, facuta jos de tot si nu m-a deranjat, operatia intra foarte putin in zona epilata iar cresterea parului n-a deranjat.
Firele mi le-au scos dupa 7 zile.
Oricum sfatul meu este sa te duci deja pregatita, ca altfel te iau de la camera de garda in primire si sint niste infirmiere care sint inarmate cu un brici. O prietena de-a mea s-a lasat pe mana lor ca i-a fost mai comod si au ras-o cu briciul pana la buric din exces de zel de acum se epileaza pe burta saracuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

quote:
Originally posted by sunnyf

Dar daca nasti normal, trebuie sa te mai epilezi? :-)

foarte eu m-am epilat fix in ziua in care mi s-a declansat travaliul si n-am simtit vreo senzatiune deosebita.... legata de epilat, adik...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Si eu am nascut tot prin cezariana...m-am epilat eu acasa,cu cateva zile inainte de internare (de fapt, m-a ajutat mama, ca eu cu burtoiul...) dar la spital, cand m-au pregatit pentru operatie, m-au mai facut si ei...o asistenta, m-a facut cu lama iar...am stat 7 zile in spital, si nu am avut probleme cu pansatul, nici cand mi-au scos firele. Nastere usoara si refacere rapida iti doresc!

Mergi la inceput