parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaT spune:
N-am stit ca fac sportul.... sau engleza din primul an...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
simonasirbu spune:
Buna!
Nu am mai intrat de mult, am fost cam prinsa la serv., dar acum am citit tot- deci sint cu lectiile la zi ![]()
Lala_D, si noi sintem in aceeasi situatie: inca nu stim la ce invatatoare sintem, desi ne-am inscris din februarie si am optat pt o anumita invatatoare; m-am stresat destul pe tema asta, acum am zis ce-o fi o fi, cum o vrea Dumnezeu! De multe ori, intimplarea le aranjeaza mai bine decit am vrea....
Uniforma inca nu am cumparat, dar o sa mergem azi, miine pt ca am inteles ca la clasele 1-4 nu au uniforme personalizate, asa ca nu mai astept pina vineri sa i-o cumpar.
A intrebat sotul cu ce trebuie sa mearga in prima zi la scoala si i-a spus cu ghiozdanul in care sa aiba un caiet si ceva de scris...atit!
Asta pt ca eu imi faceam probleme daca sa mearga cu ceva, fiind doar deschiderea ...m-am gindit ca poate aveti si voi nelamuriri
Deci, asteptam ziua de vineri, sper sa fie OK
Simona, mamica de Andrei Mihai
biluta28 spune:
Helbi, si eu am admirat-o pe Bianca. Mi-a placut si chestia aceea din mainile ei, nu mai stiu cum ati numit-o voi 
Nici noi nu stim inca clasa; nici cu programul de dupa ore nu stiu cum vom proceda??

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
helbi spune:
quote:
Originally posted by biluta28
Helbi, si eu am admirat-o pe Bianca. Mi-a placut si chestia aceea din mainile ei, nu mai stiu cum ati numit-o voi
Nici noi nu stim inca clasa; nici cu programul de dupa ore nu stiu cum vom proceda??
Merci mult! Schultüte se numeste sau......"Punga scolarului"
Noi maine facem 2 sapt de scoala si au facut pe 1,2,3 si 4 la mate si pe "A", "a", "L" si "l" la germana (echivalentul lb romane de la voi).
cortez spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by cortez
Baietelul meu va fi in clasa I la Step By Step. Noi deja am avut sedinta cu doamnele invatatoare, in urma careia ne-am cumparat si rechizitele. Acum facem un pic de munca patriotica prin clasa deoarece sunt cateva lucruri de pus la punct, asa ca inainte de inceperea noului an scolar. Deja, noi parintii, putem spune ca ne cunoastem, am vorbit, am ras, am facut planuri de inceput de drum pentru micutii nostri. Oricum emotii prea mari nu cred ca mai avem acum, deoarece stim in ce clasa va invata, le-am cunoscut pe doamnele invatatoare si o parte din copii, deci suntem aproape pregatiti dar un pic nerabdatori.
Bafta tuturor!!
Prietena mea si-a inscris fetita la o scoala Step By Step, pe undeva pe la Eroii Revolutiei. Scoala voastra pe unde e ?
Scoala Step by Step? N-am stiut ca exista o scoala numai pentru step. La noi in cartier sunt scoli traditionale care au pt. fiecare generatie cate o clasa step by step. Iar la noi in scoala (scoala nr.193 Orizont _ cart. Dr. Taberei)exista si clase cu semiinternat, numai ca noi am optat pentru step deoarece ne-am documentat si ne-a placut stilul de predare si abordare a micutilor. Mai rau stam insa cu mobilierul este un pic mai vechi si din pacate ne este greu sa il schimbam deoarece este special pt. step.
Cristina, daca intr-adevar prietena ta este la o scoala de step poti sa o intrebi tu te rog de unde putem achizitiona cat mai repede un mobilier nou (desi este si ea la inceput poate are vreo informatie in acest sens)? Am intrat pe site-ul step by step si momentan nu primesc comenzi.
Cu mii de multumiri si succese la scoala,
Cortez
cge spune:
Si eu m-am linistit cat de cat cu scoala, am vorbit azi cu invatatoarea.
Vineri la 5 dup-amiaza va fi sedinta cu parintii.
Am inteles ca la festivitatea de deschidere va veni si un preot, vor fi si alti invitati.
Victor merge de ieri la After School.
Au o uniforma tare frumoasa, vom face poze si o sa o vedeti.
Numai bine la toti boboceii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Lala_D spune:
Si eu m-am linistit un pic. Am fost sa vorbesc cu educatoarea si m-a asigurat ca a bifat saptamana aceasta cu invatatoarea toti copii din grupa piticului care vor merge la ea in clasa. Deci vom fi cu 10 colegi de grupa in clasa . Uraaaa !!!
Si noi am calcat si pregatit uniforma, ghiozdanul si pantofiorii.
Piticul numara zilele si este absolut incantat ca vineri incepe scoala.
Da Doamne sa il tina asa toata perioada de scolar !!!
Succes bobocilor si astept vineri seara impresii artistice de la mamici ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
Eu nu m-am linistit deloc. Din contra. Sunt ca un arc gata sa sara.
Nu s-au afisat inca clasele si sunt hotarata sa merg azi pana la scoala sa vad, poate aflu ceva. ![]()
fluturasul meu
CristinaT spune:
cortez, sunt inca plecati in vacanta.
Eu sunt gata sa explodez, mi-au dat ceva de facut la serviciu, sper din tot sufletul sa ajung vineri sa vad fata in prima zi de scoala. In rest nu am calcat, aranjat nimic.
Spor la treaba.
Am scris si la un alt mesaj dar scriu si aici sa-mi spuneti parerea voastra:
eu sunt cam speriata ca Oana va ajunge devreme la scoala si ce-o sa faca pana ajung toti copii? Cu cat inainte de inceperea orelor sa o duc? Pot sa urc pana sus in clasa? Sau o las la poarta? 
zana spune:
Am fost la scoala!
Am gasit un anunt mare: deschiderea oficiala a anului scolar va avea loc vineri la ora 10, copiii vor fi imbracati conform regulamentului scolar.
acu' caut regulamentul , deja ma strange in spate.
Cristina, eu imi fac probleme ca n-o sa ajungem la timp,poate o duce bona pe Oana sau stiu eu cine, noi la gradinita ajungeam primele si stiu cum e.
Era si un subiect de anul trecut cu scoala si nu-l gasesc...