caut un colectionar care ma poate ajuta

caut un colectionar care ma poate ajuta | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

BUNA
AS DORI SA CUNOSC UN COLECTIONAR PT. A MA AJUTA CU PRIVIRE LA O MASINA DE CUSUT CARE MAMA MEA DORESTE SA O VANDA
ESTE VECHE SI S-A GASIT SERIA EI IN CATALOAGELE VECHI E TOT CE STIU SI CA SERIA EI ERA CA UN MESAJ PT, EVERI NEMTI CUM COMUNICAU INTRE EI ,,C-AM ASA CEVA CE MI-A SPUS MAMA CA AR FI VORBIT CU O DOAMNA DIN ARAD.
MIE NU MI S-A PARUT CEVA SERIOS DEOARECE O CHEMA CU MASINA ACOLO SPUNANDU-I CA E FIRMA,, CA AU REPREZENTANTI IN TOATA TARA DEFAPT EU CAND AM SUNAT NU MAI ERA ASA CONVINGATOARE SI CA VALOREAZA F MULT,,
CINE MA POATE AJUTA CU MAI MULTE INFORMATII ? S-AU SA-MI FACETI LEGATURA CU CINEVA CARE E SERIOS DORESC SERIOZIETATE
VA MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

ma gandesc ca ar fi cel mai usor sa cauti un anticariat cu obiecte vechi care se ocupa de achizitionarea si comercializarea obiectelor de genul asta...iti evalueaza ei obiectul in cauza...in zona lipscani, doamnei, victorie, gasesti un complex de anticariate specializate care mie mi se par serioase.mult succes...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ionela iti dau aici doua linkuri pe care poti sa le citesti si sa-ti faci o idee. Pe langa asta am citit undeva ( din pacate nu am putut recupera informatia) ca ar fi vorba de masini de cusut care au apartinut evreilor si ca si-ar fi ascuns in ele bijuteriile. Acestea erau masini de cusut Singer insa evrei au schimbat prima litera in Z. Si ca astea ar fi cautate cum ca ar avea bijuterii in ele. Nu mai retin informatia in totalitate si s-ar putea sa fac anumite confuzii. Sfatul meu este sa fi foarte precauta !

: www.adevarulonline.ro/2004-07-09/Societate/goana-dupa-averile-ascunse-in-masinile-vechi-de-cusut_88721.html" target="_blank">http://www.adevarulonline.ro/2004-07-09/Societate/goana-dupa-averile-ascunse-in-masinile-vechi-de-cusut_88721.html

: www.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/tunul-singer/11273/114/" target="_blank">http://www.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/tunul-singer/11273/114/

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Legenda spune ca partile componente ale unei astfel de masini sint din platina sau alte metale pretioase...
Dar este o legenda si nimic nu s-a confirmat pina in prezent pentru ca nici unul dintre cei care stiu cu siguranta nu e prost sa dea informatia mai departe, in cazul in care este adevarata.
Cautatorii de comori contemporani cauta aceste masini de cusut si ofera preturi mari ca sa simplifice procesul de cautare insa nu cumpara pe mai nici una, pentru ca ...dupa parerea mea, chiar este numai o legenda, pe marginea careia s-a creat un mediu bun pentru inselaciuni ( ca-n articolul din link..)
Atentie la ce tranzactii faceti si cu cine!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

Va multumesc mult pt. mesaje si sfaturi sunteti dragute ce sa spun si eu sunt blocata mama tot ma suna sa ma interesez dar mi-e frica de oameni parsivi,,in ziua de azi,,, nu stii cu cine vb.
Eu voi merge la cel magazin dupa Lipscani sa le cer lamuriri si daca se confirma adevarul cu ceeea ce mi-au spus cei din Arad.
Mie person mi se pare ca e ca un film,, nu-mi vine sa cred dar totusi poate mama mea are o sansa sa se mute de la tara,,sa iasa din namolul ala,,, intr-o zi,, caci eu nici nu am sanse stau cu chirie,,,
va pupic dulce si multa multa sanatate strumfifor vostri,, si o sa va tin la curent cu acest subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

i-ti multumesc Charlie super linkuri le printez si rimit mamei mele,,, offf deja mama mi-a propus sa ii propun cumnatului meu sa o cumpere pe cealalalta care acel vanzator din sibiu mai negociaza,,de la 150 mil, la 120 100 mil,,excroci,,
va multumesc tuturor pt mesaje,, sanatate multa si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Pe care cealalta ? Ai citit ce scrie in articolele alea ?
Ai grija Ionela ! Daca primesti ceva pe ea bine, daca nu - imi pare rau ! Dar nu baga bani in chestia asta. Parerea mea.
Dute pe Lipscani acolo unde ti-au recomandat fetele ! Incearca si mai fa rost si de o a doua opinie ! Pe la vreun muzeu poate ?

Multa Bafta !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput