Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 9
OlgaTarziu spune:
-Nu suport sa vad haine super stramte sau pantaloni cu talie joasa pe femei corpolente. Culmea ca am cateva amice care asa se imbraca si au senzatia ca sunt sexi...
-sosete albe la pantalon de stofa
-prea multe inele si bratari
-lenjeria care da pe dinafara. Nu am nevoie sa stiu chiar asa multe despre o persoana straina.
-pantalonii lasati sa curga ( moda adolescentilor de aici), nu exagerez dar uneori poti zari fundul
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Eleni spune:
quote:
Originally posted by alma
M-am fotografiat cu rochiaaici, astfel incat puteti sa ma sfatuiti in cunostinta de cauza.
E frumusica tare rochia ta. Dar super-concureaza cu rochia miresei si pentru ca arati si asa de bine s-ar putea sa frustrezi putin mireasa.
Eu am o sugestie - aplicabilitatea ei o decizi tu in functie de ce gasesti de cumparat si de buget. Pastreaza fusta, dar combin-o cu alt element de culoare diferita in partea de sus.
Nu stiu cat de clara sunt dar cred ca poti face un compromis vestimentar. Sigur poti purta bluza cu altceva in partea de jos, eu am ales fusta pentru ca e foarte frumoasa si mi-a placut.
Mai vorbim daca ai nevoie.
Succes.
chiquitita spune:
Alma, parerea mea e ca nu e frumos ca concurezi mireasa, niciuneia nu i-ar placea acest lucru la nunta ei. Nu te supara,, tu faci cum vrei.
Anca, eu am ten alb si parul vopsit negru si imi sta bine, sotul meu zice ca e ca "Alba ca zapada"![]()
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Alma, parerea mea e ca nu e frumos ca concurezi mireasa, niciuneia nu i-ar placea acest lucru la nunta ei. Nu te supara,, tu faci cum vrei.
Anca, eu am ten alb si parul vopsit negru si imi sta bine, sotul meu zice ca e ca "Alba ca zapada"
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Chiquita vorbeam la modul generic. Eu sunt alba, alba si nu imi sta bine cu rosu aramiu sau cu unele nuante de blond, desi ar trebui, insa am fost si bruneta. Era cam puternic la mine insa cu siguranta exista exceptii. Trebuie doar masura si bun simt. Asa pot iesi bine mai multe
. Eu ma gandeam la combinatii care in general nu merg, dar care la unii pot sta bine.Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
bobi spune:
am vazut si eu chiar saptamana trecuta un mare "fashion no": o tanti peste 4o de ani, imbracata asa: deux-piece rosu, si acum sa va tineti tari:
- bluza neagra cu buline mari colorate (nu exista bulina rosie)
- geanta mare in dungi bej si nuante de maro
- dres roz pal
- pantofi pepit
chiar m-am gandit mult timp la ea, la fatza parea finutza si era machiata discret... dar oare cat o fi stat sa isi combine hainele in stilul ala...
alte combinatii "reusite":
- blugi cu pantofi eleganti, eventual cu toc cui
- sintetic cu bumbac
- sintetic cu in
- accesorii de nuante incompatibile cu culorile hainelor
- prea multe culori
- dres inchis la tinuta f deschisa si invers
- dres cu sandale, no way!
altfel, eu ma imbrac deseori mai ciudat- de fapt croiala hainelor imi place sa fie cat mai ciudata, dar am grija sa nu par de capatat sau prea "dusa"
alma: nu sunt sigura de chestia asta cu concuratul miresei, mie imi place sa ma imbrac la okazii in alb, mai degraba decat in negru. sugestie: cumpara-ti sandale / pantofi, geanta si accesorii visinii. ce zici?
va pup,
alinaMIZZI spune:
Mai fetelor va tot citesc eu de cateva zile si tot nu ma dumiresc, chestiile astea ce le enumerati voi ca sunt "out fashion" sunt lucruri care voua nu va plac, sau e vorba de chestii publicate pe undeva? pt ca mie mi se pare ca anumite lucruri din listute in anumite cocazii si imprejurari sunt chic.
iren spune:
Alina, aci enumera fiecare ce nu-i place ![]()
Bobi, sa shtii ca jeanshii merg cu tocuri, da depinde de modelul ambelor, e relativa kestia.
anda141 spune:
Apropo de rochia alba la nunta, eu am citit undeva ca nu e deloc de bun gust ( ca sa nu zic simt) sa te imbraci in alb, daca nu esti mireasa. La nunta doar mireasa imbraca alb. Din respect pentru mire , e bine sa alegi alta culoare, oricat de mult ti-ar placea sau cat de bine ti-ar sta. O poti imbraca la alta ocazie, nu la nunta. Iar la cum arata rochia aceea, o confunzi f. usor cu o mireasa. Eu nu as imbraca-o. Fara suparare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
valentinag spune:
In afara celor enumerate de voi,mor cand vad barbati imbracati in tricou sport si pantaloni eleganti de stofa.Daca ei nu sunt in stare sa se imbrace nevasta nu-i vede cand pleaca de acasa!
Alma,eu iti sugerez cum a mai facut-o cineva sus,pantofi si geanta grena daca rochia este bej.Cat despre faptul ca ai concura mireasa eu nu mi-as face probleme,eu cel putin nu am avut nici o problema la nunta mea cu cele care s-au imbracat in alb.Eu am fost inconfundabila![]()
"La vita e bella"
poze
lgireada spune:
Si eu is contra a te imbraca spre concurenta miresei. Dar tu reusesti si mai aplici ceva paiete sau altceva ce-ti place tie si modifici paleta coloristica poate mai merge ... 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos