Fashion no's

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana Maria , ma bucur ca ai inteles la ce ma refer. Chiar nu ma refeream la croiala unei rochii, ca e normal ca toate cam seamana...ma refeream la genti "L. Vuiton", haine "D&G" .. etc, evident facaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

As mai adauga:

tricouri largi bagati in jeansi
lipsa sutienului
tatuaj vizibil cu rochie de seara
elastic de par viu colorat cu o tinuta business
chilotii iesiti din pantaloni
unghii roase sau cu oja veche
dress rupt si "reparat"cu lac de unghii rosu purtat cu fusta scurta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Astau maieul pe sub camasa ....... cred ca cele care combat ideea au in vedere simtul estetic, dar practic?? cum ar fi sa ii vezi cu camasa uda sau si mai interesant, masculii au par pe piept, cum am fi sa le stea camasa mai departe de ei din cauza parului sau sa se vada negru pe sub camasa deskisa la culoare? iar cu tricoul sub camasa ....... zau ca am retineri, in skimb sunt total de acord cu camasa cu maneca lunga la costum, mereu, sotul meu poarta zilnik costum si chiar daca sunt 35 de grade afara nu pune maneca scurta .......hehehe da pune maieu.
Si inca ceva, nici mie nu imi palce sa vad o femeie cu dres si sandale, dar conform regulilor femeia trebuie sa poarte dres mereu, inclusiv vara, deci ...... nu mai purtam sandale?

Subiectul era de fapt "fashion no's" parerea mea ca in moda mai nou e permis orice:catifea cu piele, piele cu voal ...etc, ceea ce se diskuta aici ar fi dupa parerea mea mai mult "estetic no's"

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

mie nu imi plac jeansii cu pantofi sport din fis. cu ceva de piele sau piele intoarsa merge.
saptamana trecuta a trecut pe la birou o tipa, si am ramas cu gura cascata cand am vazut cum era imbracata: bluzita alba cu floricele albastre, fusta de blugi cu 2 randuri de volanse, lngime pana pe la genunchi, iegari verde neon pana sub genunchi si o pereche de cizme de piele intoarsa culoare crem, cu franjuri, astea toate la o temperatura de vreo 38 grade C... cred ca vroia sa fie un fel de outfit Pam Anderson, dar din pacate a fost o copie f nereusita...
nu imi mai plac tocurile prea inalte la fetele mai mici la inaltime. cred ca palariile mai mari se potrivesc mai bine fetelor mai inalte.
despre mult-disputatele maieuri barbatesti nu stiu ce sa zic. Mie personal nu imi plac, dar asta nu inseamna ca e un NO in moda.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Legat de tema subiectului, autoarea topicului spune in primul ei mesaj ca se refera la "greseli in vestimentatie". Iar pentru unele dintre noi, maieul la barbati este o greseala in vestimentatie .

Tot la barbati: sacou la blugi sau blugi si cravata .

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mie nu imi place deloc cum arata egarii..sau nu stiu cum sa-i numesc pe sub fusta...rochie..aia care vin pana la glezne...nu le inteleg utilitate..si fetele aici ii poarta de zor.
Ce nu imi mai place deloc...sunt blugii care cica o sa se poarte acum ,pe care vedetele ii poarta...care sunt stransi de picior pana jos.....dupa parerea mea transforma corpul si nu in bine.
Sacourile la barbati mie imi plac uneori..acum sunt si sacouri care sunt putin sport..si astia aici cam asa se poarta...acum sa nu fie un sacou super elegant la glugi..ca asta sigur e un NO.
Ma mai gandesc.

AAA nu imi place cum arata o fusta scurta pe o persoana mai in varsta.(asta e parerea mea.)

Si nu va scot din minti baietii care isi scot etichetele afara la pantaloni?Sa vezi ca sunt originale....Mor cand vad.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Nu stiu daca e on-topic, dar eu nu suport permanent din ala cretz de tot pe parul scurt...
Si inele sau bratari pe picioare...
Si parul nevopsit de 4 luni, de ajunge juma de o culoare juma de alta...
Si hainele asortate pana la absurd - adica aceeasi culoare la fusta, bluza, sacou, pantofi, geanta si poate si ceva in par.
Si sutienul prea mic, de ies toate suncile pe langa el (inclusiv in spate) si se vad denivelarile alea pe sub bluza.
Si vreo 10 lanturi de argint la gat (ca de argint am vazut, de aur nu am vazut decat cu vreo 3)...sa nu mai vorbesc de inele pe fiecare deget de la mana...
Si in general o tona de bijuterii - ori sunt cerceii mai mari si mai ostentativi si renunti la medalioane si lanturi, ori iti pui bijuterii finutze...
Si hainele cu modele foarte aparte (sau tunsorile aparte), care s-au purtat acum vreo 10 ani...
Super subiectul, mi-e greu sa ma opresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alisa, era vorba de ce nu merge sub nici o forma- cum ar fi shosete de tenis la pantofi elegantzi - nu de ceea ce nu ne place noua, pentru ca vor izbucni certuri. Uite, io de exemplu port inele shi bratzari la picioare, iar parerea ta negativa despre asha ceva m-ar putea leza, in cazul in care ash fi mai sensibila

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie nu imi plac unghiile false, prea lungi sau cu tot felul de modele.
Parul coafat cu bucle perfecte si dat apoi cu un intreg tub de fixativ, gel si ce-o mai fi sa-l tina teapan.
Bijuterii fara valoare, de plastic sau metal comun la tinute deosebite.
Pantalonii care sint atit de low cut ca se vad prea multe.
Bluze scurte in talie la persoane plinute (sau peste 20 de ani!).
Nu-mi place sa vad fete tinere care se imbraca babeste si babe care se imbraca prea tinereste.
Paul rosu. Nu roscat. Rosu. Foarte la moda in Romania.
Manichiura exagerata. Adica scobeste pielita dincolo de radacini!
Rimel care se aduna gramada pe gene. Strat prea gros de makeup pe fata.
La barbati pantaloni scurti cu pantofi (si sosete!). Sau pantofi la pantaloni de trening. Alti barbati au pantalon de costum si adidasi. Tot la barbati - sacou mai lung decit jacheta de toamna-iarna. Sau jacheta sport peste costum.
Slip barbatesc de mici dimensiuni, gen bikini. Yuck! Nu ma refer la costumele de baie obisnuite gen Speedo. Am vazut unele tare mititele si mi s-a parut de prost gust.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by for2nity

eu nu ma pricep in a modei, dar nu-mi plac combinate aceleasi culori dar nuante diferite, fara contrast...

mie imi place stilul "ton-sur-ton";

am vazut de asemenea ca se poarte sosete scurte, crosetate, cu sandale cu toc.

cat despre maieu sub camasa barbatilor, nu toti isi permit sa renunte la el; e mult mai rau sa se vada o padure de par+transpiratie...

vorbim despre ce nu ne place noua sau despre ce este "interzis de moda" si de bunul gust?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput