Fashion no's
Raspunsuri - Pagina 3
Charlie spune:
As mai adauga si eu ceva : lenjerie alba sub camasi si bluzite albe, pantaloni albi, atunci cand materialul e subtire si permite sa se vada ceva prin el! Parerea mea e ca ar trebui sa fie bej si un bej cat mai apropiat de culoarea pielii !
Scarmanus ai dreptate dar vara ? ce facem cu barbatii ? tot tricou?
ca fara nimic asa mie tare nu imi place ! Oi fi eu mai toanta sau fixista ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Ana-Maria21 spune:
quote:
Originally posted by Eseea
haine, genti/posete luate de prin piete sau diverse magazine f ieftine, dar care imita sau au inscriptionate diverse firme celebre sau f scumpe
Nu crezi ca esti cam rautacioasa?Nu toata lumea are bani de genti si haine originale.
si acum sa fiu on-topic....eu am o haina de piele sport care merge foarte bine cu o pereche de adidasi.
Nu imi place deloc cum arata aurul pus langa argint.
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Charlie
Scarmanus ai dreptate dar vara ? ce facem cu barbatii ? tot tricou?
ca fara nimic asa mie tare nu imi place !
E, sa sufere si barbatii, asta sa faca
Am mai vrut sa zic tanga a fost creata pentru femei slabe, sau in orice caz care nu au pernute de grasime pe solduri. Nimic mai inestetic decat una cam ca mine, sa zicem, care in dorinta de a purta ceva invizibil sub un pantalon de in alb, sau o rochie mulata, sau orice altceva care cere desuuri invizibile, si care poarta un tanga ce-i gatuie pernutele de grasime de pe solduri. Adica dai la pod ce castigi la vama. Pentru astfel de ocazii se cer desuuri culoarea pielii cu o taietura clasica, adica full-brief sau cel mult high-leg.
Musai sa editez ca nu am inteles de ce Essea ar fi rautacioasa prin opinia ei, pe care de altfel o impartasesc. Adica mai bine contrafacaturi de calitate indoielnica dar cu placa de firma, mare sa se vada daca se poate, decat o geanta no-name dar decenta si de calitate. Stau si ma intreb ce-i mai de prost gust, snobismul sau imitatia ieftina de geanta Vuitton.
lilib72 spune:
si eu sunt de acord cu ana-maria: "Nu toata lumea are bani de genti si haine originale." Totusi... sa nu sarim calul.
Eseea spune:
Ana Maria, cred ca te-ai aprins degeaba, nu am spus ca toata lumea trebuie sa-si ia lucruri de firma, nici eu nu imi permit lucruri f scumpe....ci exact ce a spus Scarmanus, adica prefer o haina/geanta simpla, fara nicio eticheta/emblema "atarnata" de ea, decat chestii contrafacute, care se vad cu ochiul liber si care, in opinia mea, sunt de prost gust. Unde e problema? Asta e parerea mea.
vikinga spune:
Maieul ar trebui eliminat toal din imbracamintea unui barbat, dupa parerea mea
, nesuferit si inestetic articol. Sub camasa in nici un caz, se vede total aiurea.Iar pe linga ce ati mai zis voi ce mi e pare aiurea: pantofi ori sandale cu toc in drum spre plaja
si parul prea lung, genul peste kur. Spun asta pt ca vad des in Ro domnisoare cu un par spicuit si desfacut si lung frate de numai frumos nu-l poti numi.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Maieul chiar nu se poarta sub camasa barbateasca, este un no-no consacrat. Ce ar trebui sa se poarte este un tricou alb. Scurtineam manecii tricolului se pierde sub lungimea manecii camasii, asa ca se vede ca un intreg mat, in schimb se vede total inestetic forma maieului prin orice camasa, mai ales pe piept si la spate.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Asta cu maieul chiar ma framanta acum. Cum sa pui tricou pe sub camasa? Asta e deja sport. Daca e la costum sunt de acord cu tine, daca e camasa cu tricou merge si cu blugi, iar daca e de toata ziua camasa cu maieu, fara cravata. Nu s-ar vedea tricoul pe sub camasa? Sau de toata ziua trebuie sa puna cravata? Oricum camasa cu tricou si cu cravata nu e tinuta de birou. Sau poate exista tricouri decoltate sa nu se vada de sub camasa. Eu pe astea nu le-am vazut.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Ana-Maria21 spune:
Eseea nu m-am aprisn deloc...nu imi plac nici mie neaparat facaturile pe care se vede firma mare...dar daca mie imi place croiala unei rochii de firma si nu imi permit sa o cumpar de la mama ei..nu vad ce e de prost gust sa o cumpar de unde o gasesc...oricum la haine nu se vede eticheta...doar daca o scot eu dinadins afara...ceea ce nu se face decat oamenii fara bun simt fac asa......Oricum nu m-am aprins si nu vreau sa ma cert dar chestia asta cu eu stiu ce e facatura si te privesc pe tine de sus ca o porti mi se pare putin...nu spun ca tu asta ai facut..am inteles ca nu...dar am mai intalnit remarci din aceste.
Deci ca sa vezi ca nu am nimic
..o floricica de la mine.
Nici eu nu am spus ca as prefera o geanta pe care se vede firma mare...in locul uneia simple nu sunt in nici un caz genul ala de persoana.
Charlie spune:
Cristina sunt un fel de tricouri de corp, am vazut in combinatie cu boxeri sau chiloti barbatesti de aceeasi culoare. Sunt din bumbac fin, in general subtiri si mulate pe corp, nu se vad de sub camasa.
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
CristinaT spune:
Am vazut asa ceva cu maneca lunga sau scurta. Am sa fiu atenta de acum la tv pe posturile strine sa altii ce poarta, pe aici pe la noi si Basescu purta azi maieu pe sub camasa...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...