sarcina in timpul alaptarii?vi s-a intamplat?

sarcina in timpul alaptarii?vi s-a intamplat? | Autor: ladidi

Link direct la acest mesaj

slt dragele mele,pt cele care vor sa-mi raspunda..se poate ca dupa 40zile de la nastere,sa raman iarasi insarcinata?in cazul in care alaptez si nu mi-a venit ciclul inca.teoretic stiu ca se poate,ma lamuriti si pe mine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Draga ladidi,
eu am nascut la sfarsitul lui iulie si am alaptat doar o luna! In septembrie mi-a venit ciclul si apoi pauza! Am ramas gravida imediat! In octombrie nu mi-a venit si am crezut ca m-am dereglat.La inceputul lui noiembrie am facut un test si a fost pozitiv! Pe 10 noiembrie,sarcina avea cam sase saptamani si m-am chiuretat!

Am o prietena care a nascut in mai,iar in octombrie a ramas gravida!! Ea inca mai alapta cand a ramas!
Deci se poate!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fata mea avea 8 luni cand am ramas insarcinata si alaptam si atunci.
din pacate bb 2 s-a oprit din evolutie

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ladidi, sunt stupefiata! Cum sa ramai gravida la 40 de zile dupa nastere, cand nu e voie contact sexual 6 saptamani dupa nastere ??? (6x7=42 zile!)
Nu cred ca esti gravida.

Edit: eu am ramas gravida cu bebe2 la 7,5 luni dupa nastere.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Totul e posibil... insa s-ar putea sa nu-ti vina CM inca cateva luni dupa nastere fara sa fii gravida. Mai bine protejeaza-te daca nu vrei inca bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

chiar daca alaptezi, poti ramane insarcinata. alege-ti o metoda contraceptiva si foloseste-o.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ladidi, e o legenda faptul ca, daca alaptezi, nu poti ramane insarcinara. Nu mi s-a intamplat, dar cazuri am auzit cu duiumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Eu am o pritena care a ramas insarcinata in timp ce alapta.Sint femei carora le vin ciclu cind alapteaza si altele nu .dar asta nu inseamna ca nu pot ramine gravide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

da e posibil trebuie sa ai mare grija atunci cand alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladidi spune:

am facut test de sarcina,nu sunt gravida:),o sa iau anticonceptionale numai risc.va salut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Am cunoscut o tipa care avea un frate mai mic ca ea cu fix 9 luni
!!!

Mergi la inceput