As vrea sa plecam cateva zile la munte: la Durau sau la Izvorul Muntelui. Stiti locuri de cazare bune si cam care ar fi pretul?
De Izvorul Muntelui nu stiu nimic,insa la Durau am fost acum o luna-am stat doar o zi- si am vazut niste vile dragute,dar statiunea e linistita(poate chiar prea linistita!)...cred ca gasiti cazare cand va duceti-nu era aglomeratie.
Zona e super la Durau. Mai ales daca sunteti dispusi sa faceti si cateva trasee pana la Varful Toaca.
Gasesti cazare si prin antrec
salutare
am fost la Durau saptamana trecuta. intr-adevar o zona superba, dar vorba ninutzei...linistita poate prea linistita. Eu una nu as rezista mai mult de 2 zile. daca va riscati sa urcati pe munte pana in varful Ceahlaului, banuiesc ca puteti sta mai mult.
referitor la cazari pot sa iti spun ca s-au construit destul de multe vilisoare si pensiuni. Sunt si cateva hoteluri mai vechi care au fost renovate. aici pretul unei nopti este de aprox 1-1.2 mil. La pensiuni mai scade putin.
Noi am stat cu 500000 la casute. Am gasit intr-un loc niste casute noi. Cred ca erau de cel mult anul trecut. Baia era im curte si era dea semenea noua. Avea un dus si 2 wc. Foarte curat si cu apa calda non stop.
daca te tenteaza incerc sa caut numarul de telefon.
vacanta placuta