Cazare Durau

Cazare Durau | Autor: oanab125

Link direct la acest mesaj

As vrea sa plecam cateva zile la munte: la Durau sau la Izvorul Muntelui. Stiti locuri de cazare bune si cam care ar fi pretul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninutza13 spune:

De Izvorul Muntelui nu stiu nimic,insa la Durau am fost acum o luna-am stat doar o zi- si am vazut niste vile dragute,dar statiunea e linistita(poate chiar prea linistita!)...cred ca gasiti cazare cand va duceti-nu era aglomeratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Zona e super la Durau. Mai ales daca sunteti dispusi sa faceti si cateva trasee pana la Varful Toaca.
Gasesti cazare si prin antrec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bal_mascat spune:

salutare

am fost la Durau saptamana trecuta. intr-adevar o zona superba, dar vorba ninutzei...linistita poate prea linistita. Eu una nu as rezista mai mult de 2 zile. daca va riscati sa urcati pe munte pana in varful Ceahlaului, banuiesc ca puteti sta mai mult.

referitor la cazari pot sa iti spun ca s-au construit destul de multe vilisoare si pensiuni. Sunt si cateva hoteluri mai vechi care au fost renovate. aici pretul unei nopti este de aprox 1-1.2 mil. La pensiuni mai scade putin.
Noi am stat cu 500000 la casute. Am gasit intr-un loc niste casute noi. Cred ca erau de cel mult anul trecut. Baia era im curte si era dea semenea noua. Avea un dus si 2 wc. Foarte curat si cu apa calda non stop.

daca te tenteaza incerc sa caut numarul de telefon.

vacanta placuta

Mergi la inceput