O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Try, va tinem si noi pumnii sa treceti cu bine de incercarea asta, sintem alaturi de voi si bebe mic sa fie un invingator. Doamne ajuta!

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

doamne ajuta sa fie bine!

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna seara tuturor!
Tocmai am vorbit cu Try (Andra)si sotul ei si pot sa va dau vesti bune: rezultatul testului de Parvovirus a iesit negativ, la fel si analiza cromozomiala, deci bebe e bineeee!
Andra parea destul de incercata dupa voce, insa m-a asigurat ca e totul e ok si cu ea, doar ca senzatia de lipsa de aer e destul de frecventa.
Mi-a spus ca bebe misca regulat, edemul ei insa persista dar deja a inceput sa elimine lichid,in afara de asta mai asteapta rezultatele unor analize, sunt optimisti, si eu ma bucur enorm ca am auzit de bine.
Va mai tin la curent saptamana viitoare, e tare bucuroasa ca suntem alaturi de ei in aceasta perioada si va multumeste tuturor!
Deci...sa aveti un weekend terrific!!!la noi e weekend pana marti!

Mona, Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONA multumim de vesti!
Ce bine ca auzim de bine....ma bucur enorm ca e ok totul,sau cel putin spre bine
Sa dea Dumnezeu in continuare multa sanatate lui TRY si bb din burtica,sa fie totul bine la final..tinem pumnii si ne rugam

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

vazand ca nu mai este nici o stire de la Try, ma gandeam ca vorba "no news, good news" se va aplica si in cazul ei. imi pare rau pentru incercarea la care Try a fost supusa, dar ma bucur tare mult ca nu e nimic grav,iar puiutul este deja un copilas special al DC-ului!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doamne ajuta !

Mona, multumesc mult !

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

vazand ca nu mai este nici o stire de la Try, ma gandeam ca vorba "no news, good news" se va aplica si in cazul ei. imi pare rau pentru incercarea la care Try a fost supusa, dar ma bucur tare mult ca nu e nimic grav,iar puiutul este deja un copilas special al DC-ului!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teo, asa e!!! Doamne Ajuta! Try, Mult curaj! Bravos, ma bucur mult si eu!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mona si multumim multe de vesti...si mai mult ca ne-ai adus si din cele bune!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mona, multumim mult pentru vesti...ne rugam in continuare pentru Andra si bebe mic sa fie bine pana la sfarsit.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana36 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput