O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Andra, mult noroc in continuare si iti tinem pumnii, chiar daca nu ne cunoastem personal, noi iti suntem alaturi cu gandul.Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa iesiti invingatori din incercvarea asta.
pupici multi la bebe, ca e un luptator!

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mona multumim de vesti.
Try multa sanatate in continuare,suntem alaturi de tine si de bebe.

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80722&whichpage=18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Postez aici acelasi mesaj care l-am pus pe grupul unde sunt cu alex. Sper sa-mi intelegeti lipsa de disponibilitate fizica (nu pot sta mult pe scaun, ma simt ca o gravida-n 40 de sapt., iar picioarele mi se umfla instantaneu daca stau prea mult pe scaun sau in picioare).

Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune, pt. incurajari, stiam ca asteptati vesti de la mine, dar fiind in spital n-aveam cum, si nu aveam cu mine nici un nr. de tel. de la fetele din Ca ca sa va anunte ele.
Multumesc si tutror fetelor care mi-au trimis PM, dar mi-e imposibil acum sa raspund fiecareia.

"Doamne, nu pot sa va spun cat de mult a contat faptul ca am fost aici. Dr. care a facut transfuzia de sange e cel mai experimentat dr. pe problema asta din Canada si unul din primii cinci din lume. Fara aceasta transfuzie, acum eram pe un cu totul alt drum.

Ipoteza cu virusul a cazut deocamdata (desi toate semnele aratau ca si cand ar fi fost vorba de o infectie cu Parvovirus). Testul de sange al lui bebe cu Parvovirus a iesit negativ (desi mai este o mica, mica sansa sa fi iesit fals negativ). Cariotipul a iesit ok, desi am exclus defectele cromozomiale ca si cauza (asta era cea mai mare frica a noastra). Mai sunt ceva variante, dar nu avem inca toate rezultatele de sange de la bebe si de la mine.

Situatia lui bebe s-a imbunatatit, acum suntem in zona de siguranta. Dupa transfuzie, situatia lui bebe s-a imbunatatit zilnic. Dar dupa 2 zile am fost eu cea care am dat semne proaste: tensiune mare, picioarele mi s-au umflat si mai tare, respiratie proasta, dureri in capul pieptului... iar luni noaptea au inceput niste contractii la 5 minute (desi nedureroase, dar frecvente). Am stat in spital pana ieri. E long weekend aici. Dar ma simt mai bine si am inceput sa elimin din retentia de lichid. In 3 sapt. luasem 9 kg, ca sa va faceti idee. Inca mai am de eliminat si inca am tensiunea cam mare, dar speram ca suntem pe drumul cel bun. Inca nu putem spune ca suntem in afara oricarui pericol, mai ales pt. ca nu stim ce anume a provocat aceasta anemie severa la bebe, dar suntem monitorizati continuu ca sa putem sa observam cel mai mic semn prost.

In principiu trebuie sa stau cat mai mult in pat, sa evit orice fel de efort, ca sa pot sa fiu o gazda cat mai buna pt. bebe.

E inutil sa va spun cat va multumesc pt. suportul vostru, dar mi-e imposibil sa raspund la fiecare in parte. Daca stau prea mult pe scaun sau in picioare, picioarele mi se umfla instantaneu.
Umflarea mea este de fapt un mirror syndrom la ceea ce i se intampla lui bebe. Si va trece pe masura ce bebe se va face din ce in ce mai bine. Primul se face bebe bine, apoi placenta (care e de 3 ori mai mare din cauza retentiei de apa) si apoi ma "repar" si eu.
Gaura din inimioara lui bebe este insa mai mare decta s-a crezut initial. Este intre mediu-mare. Asa ca putin probabil sa se inchida singura. Va fi nevoie de o operatie dupa nastere, dar care operatie aici am fost asigurata ca e o chestiune usoara aici. E acelasi lucru cu operatia lui Mihaita a lui Felis, dar marimea gaurii cred ca e mai mica decat a avut-o Mihaita. Nu are relevantace dimensiune are gaura pt. ca acum inima lui bebe e marita (toate aceste probleme si efortul de recuperare au determinat marirea inimii, deci si gaura e largita, dar dupa ce inima revine la dimensiunile normale si gaura se va micsora). Ideea e ca nu marimea in mm conteaza, ci raportu lde marime al gaurii comparativ cu diametrul aortei (acum si ea marita). O sa mai mergem la un control la 35 de sapt.

Speram sa mergem spre bine si sa nu mai trecem prin nici un fel de emotii. Speram din tot sufletul ca bebe sa nu fi ramas cu nici o urmare dupa anemia asta severa - organele interne arata ok (ficatul si inima sunt marite, insa e ceva temporar din cauza problemelor aparute), ramane insa si un risc de brain damage e adevarat mic, dar posibil. Sunt multe amanunte, dar nu pot scrie mesaj lung din cauza pozitiei de la calc. ca sa le detaliez pe toate si-ar trebui sa intru in explicatii medicale prea multe.

Inca o data va multumesc tuturor de pe forum care s-au gandit si rugat pt. noi."

.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Try, ma bucur pentru vestile bune si sa dea Dzeu sa fie totul bine pana la capat. multa putere va doresc!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Try, sa va ajute Dumnezeu in continuare!
Nu e zi sa nu ma gandesc ce mai faceti.
O sa ne rugam pentru voi pana in clipa in care o sa ne scrii ca-l tii pe bebe mic in brate si ca amandoi sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Try sunt si eu alaturi de tine...si-mi pare ata de rau ca trebuie sa treci prin aceasta incercare...
Doamne ajuta sa fie bine bb si tu la fel!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Try sunt si eu cu tot sufletul alaturi de tine si de bebelus si ma bucur ca vestile sunt mai bune. Doamne ajuta!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Multumim de vesti Andra! Sigur o sa-l ai pe bebe sanatos in brate! ptr lupatori ca voi!
Multa sanatate

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput