Vreau sa imi ridic sanii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Da, sigur ca difera de la situatie la situatie....din fericire eu nu am probleme de genul asta foarte grave(adica....am sanii lasati dar sunt mai micuti....)...e clar ca in cazul meu nu operatia ar fi solutia in cazul meu mai ales ca imi este frica de asa ceva....dar ma gandeam ca fetele care scriu aici au ceva informatii si despre alte remedii care sa poata fi aplicate si de fete ca mine...

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si eu sunt perfect de acord ca exercitiile si cremele sunt pentru prevenirea,nu pt rdicare. Am vorbit pe tema asta si cu o instructoare de aerobic si mi-a zis ca,intr-adevar poti face exercitii exagerat de multe,ti se poate dezvolta mulchiul (ceea ce pt mine nu e bine deloc),dar pielea in exces nu are cum sa devina la fel de elastica cum era,asa ca aspectul sanului va fi cam acelasi.Eu am avut multa treaba si nu m-am mai gandit la asta,desi tot nu mi-am facut curaj sa sun pt vreo programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele cam in ce medici esteticieni ati avea incredere???cred ca putem da nume,nu?

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Anelize, ce-ai hotarat?
Ai facut programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu as recomanda pe doctorul Mugea de la Cluj.Este un om deosebit atat profesional cat si ca persoana.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Nu ma-am hotarat deloc surioaro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

m-am hotarat si eu sa imi ridic sani dupa ce slabesc. si eu vreau informatii si preturi dar nu stiu unde sa le gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

aici exista un site cu tot felul de informatii si forum cu discutii despre cum s-au operat unele,la ce dr.au mers,cum s-au simtit dupa operatie,cat a costat,poze inainte si dupa,etc.,...de ce n-am face si noi un subiect asa complet???Cred ca ar ajuta mult pe cele care vor sa recurga la astfel de interventii...Ce ziceti?vreti?

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

anelize - atentie mare la potentialul de a dezvolta cicatrici cheloide. fiecare piele se vindeca altfel, in functie de "programarea genetica". atunci cand vorbim despre cicatrici urate, ele sunt datorate doar partial medicului. in principal sunt create de mecanismul de cicatrizare.
eu am citit sute de pagini despre cicatricile cheloide pentru ca mi-am operat o clavicula rupta si m-am vindecat cu o cicatrice tare urata (am mai vazut operatii facute de acelasi medic, vindecate frumos, in urma carora au ramas doar mici dungulite albe). am facut apoi o operatie estetica la faimosul dr lascar, dar cicatricea e tot inestetica, in anumite zone rosiatica si cu mici umflaturi. am luat la rand paginile de specialitate si remediile, in speranta ca voi gasi o informatie care sa ma ajute. din pacate pielea mea asa "stie" sa se vindece si nimeni nu o poate "reprograma".
iti urez sa nu ai o astfel de piele, dar ar fi bine sa vorbesti cu medicul inainte de operatie si despre asta.
succes!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Dragele mele,

Va multumesc mult pentru sustinere.Am primit foarte multe mesaje pe PM,multe incurajari,multe sfaturi,multe pareri si tin sa VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL.

M-am intalnit cu cineva care a facut aceasta operatie si mi-a aratat sanii.Sani arata superb.Absolut superb.Aveau cicatricii,ce-i drept,dar nu m-ar deranja asa de tare pt ca nu intentionez sa imi arat sanii nimanui decat sotului meu.
Exista si o problema:doamna avea sanii aproximav cat ai mei si i-a zis medicul ca degeaba ii ridica fara sa ii micsoreze pt ca greutatea lor va face pielea sa se lase foarte repede,asa ca nu recomanda.Ea,avad un copil si nemaidorindu-si altul,i-a si micsorat,procedeu care e absolut nerecomandat inainte de sarcina.
Asta m-am facut serios sa dau un pas inapoi,dar asta nu inseamna ca m-am impacat cu sanii mei.

Mergi la inceput