Vreau sa imi ridic sanii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by ariana31

eu am o prietena care si-a ridicat sanii acum un an jumate si pot sa-ti spun ca a avut dureri groaznice dupa operatie,au ramas cicatrice iar acum la schimbarea vremii are dureri .

destul de neplacut!!!

si apoi daca tot vrei sa treci prin asa ceva de ce nu astepti pana vei avea copii pe care probabil vei vrea sa-i alaptezi,iar apoi problema va reveni?

Ariana,te rog sa ma crezi ca nu ii mai suport.Poate ca nu sunt atat de hidosi precum ii cred eu,dar m-am saturat de sutiete ridicate la spate,de rochii numai cu bretele,de costume de baie "zdravene",care sa tina bine.Vreau sa aler fara sa ma tin de sani (pt ca altfel ma dor),vreau sa port bluze cu spatele gol,etc....
Oricum mi-e foarte frica.Nu reusesc sa sun si sa ma programez.Nu stiu ce sa fac.Sunt foarte "rea" de durere si mi-e frica de "mor" ca o sa imi vad sanii taiati,cu rani(mi-e sa nu lesin de frica),mi-e frica sa nu ma doara si sa nu pot face nimic ca sa imi treaca.
Sunt foarte derutata,nu stiu ce cale sa aleg.....acum ca mi-ai zis si de prietena ta...poate oi fi si eu un caz asemanator.
Ai putea sa imi spui,te rog (pe PM)numele dr la care s-a operat,ca sa ma pot feri.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

hai ma, nu cred ca arata asa de rau.

cum am zis, nici ai mei nu arata prea bine, dar inca stau pe ganduri daca sa ma operez sau nu.
in primul rand ca mai vreau un copil si apoi ca acum 10 ani am fost operata la san de un chist / nodul (nu mai stiu exact).
dureri mari nu prea am avut dupa (sau nu-mi amintesc), dar am fost ff speriata de operatie, ingrozita pana am primit rezultatul biopsiei.
acum stau si ma gandesc: chiar se merita sa fiu taiata de buna voie?

editez ca sa te rog sa pui niste poze ca sa ne dam si noi cu parerea
glumesc, te rog sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

nu stiu numele doctorului la care s-a operat,dar am inteles ca ar fi plecat din tara undeva in franta!

oricum sunt multi doctori care o pot face dar ar fi bine sa fie unul recomandat de cineva.

oricum ,eu zic sa te gandesti bine inainte;nu ca as vrea sa te descurajez , dar ramane totusi o operatie si implica anumite riscuri.

daca totusi te hotarasti sa o faci nu ti-as recomanda Lasermed ,nu prea am auzit lucruri bune despre cei de acolo.

Mergi la inceput

Clyo
surioara,stiu ca exagerez si ca sanii mei nu arata chiar asa cum ii vad eu (cu sutienele potrivite pe care cheltui sume colosale sunt chiar ravniti de multi si multe),dar eu vreau pur si simplu altceva.Stiu ca suna absurd,dar decat niste sanii mari si frumosi(numai cu sutien) si dupa care ma fluiera zilnic o ceata de barbati,eu vreau niste sani mai micuti care trec neobservati.Ce sa fac,sunt nebuna.Vreau ceea ce nu am.

Ariane,
Intr-adevar trebuie sa ma operez la un medic recomandat si nicdecum la unul asa,de la coltul strazii.Ma gandeam la DR.STAN sau la Cluj la Dr.recomandat de Olim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu am dorit foaret mult sa merg la prof. Lascar, dar nu mi-am permis financiar si am foar la Prostetica, la Dr. Dana Jianu,
sunt foarte multumita, am scapat de 60% din volum, ma simt ca la 16 ani, nu glumesc.

Bine, te doare, te chinui un pic, dai bani, asta e.........daca mai vrei sa fii ca la 16 ani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by energy

eu am dorit foaret mult sa merg la prof. Lascar, dar nu mi-am permis financiar si am foar la Prostetica, la Dr. Dana Jianu,
sunt foarte multumita, am scapat de 60% din volum, ma simt ca la 16 ani, nu glumesc.

Bine, te doare, te chinui un pic, dai bani, asta e.........daca mai vrei sa fii ca la 16 ani.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Energy,
chiar vroiam sa intreb de DR.Jianu Dana.Spui ca ai fost multumita de ea?
Cat de RAU te-a durut pe o scara de la 1(deloc)-10(durere maxima) si cat timp dupa operatie le-ai avut?

Mergi la inceput

asta cu scara e relativa.......am o suportabilitate destul de crescuta la durere, mi-o impun
cam la 5. mai corect sub 5. dar nu exista un model, nu sunt doua persoane care sa reactioneze la fel si nici sa se vindece la fel.
cel mai bine de discuta cu medicul, care estimeaza exact elasticitatea/fermitatea pielii si a muschilor fiecarei femei, plus viteza de vindecare. Conteaza probabil si varsta pacientei. In fuctie de marimea, gradul de lasare a sanului stie ce are de facut (este mai mult decat chinezarie ce face acolo, super complicat) fiecareia, iar de aici poate face estimari vizavi de vindecare. Exista cataloage cu poze, cu sute de poze tip inainte si dupa , se discuta aceste aspecte la un consult , inainte.

nu costa asa mult un simplu consult, pentru cine este hotarat si vrea detalii, e cel mai potrivit asa, o discutie directa cu chirurgul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Fetelor,

am citit acum 2 zile despre o clinica in Bucuresti (nu-mi aduc aminte dar stiu numele doctorei- tot a aparut prin presa si pe buzele "vedetelor" din Romania) , spuneau ceva de ridicarea sianilor prin electrostimularea muschilor (si marire cu 2 numere!!)..pe mine asta m-ar tenta (dupa aproape 2 ani de alaptare) deoarece as vrea sa nu mai trebuiasca sa port sutien tot timpul..si sa pot aparea decent cu o bluzitza fara spate... rezultatele nu vor fi ca dupa o operatie de ridicare dar se pare ca ajuta. A incercat cineva dintre voi asa ceva?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, dar de ce OPERATIE? Eu am auzit ca exista niste EXERCITII pentru tonifierea si ridicarea sanilor care cica fac minuni...Gabriela Vranceanu Firea dupa ce a nascut a avut probl. mari cu sanii si a scapat de ele cu aceste exercitii, cel putin asa declara ea...doar ca nu am reusit sa le gasesc pe nicaieri desi am tot cautat pe net....stiti ceva de asta?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

de ce operatie????

de ex. cancerul nu-l tratezi cu paracetamol si aspirina ca o gripa. Exista grade de gravitate in estetica, ca in orice alt domeniu.

asa si cu sanii, daca sunt foarte putin lasati sau doar foarte putin mai voluminosi ca media, trece si cu creme, exercitii, etc.

daca sunt foarte mari sau foarte lasati (un grad rdicat de ptozare sa zicem, ca exista o scala), nu exista nici creme si nici exercitii, muschiul sanului nu se mai ridica in veci, poti sa-ti dai si cu gel de 30 de milioane tubul. Astea-s numai reclame. Oricum, nu te impiedica nimeni sa incerci. Ca si cu ridurile, nu exista nici o crema si nici un exercitiu fizic ca la 60 de ani sa arati ca o liceeanca, lifting cu bisturiul se cheama.

Mergi la inceput