Vreau sa imi ridic sanii
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
Salutare.
Eu am facut operatia la Cluj acum 3 ani si ma simt multumita.
In primul rand cauta un medic bun, o clinica autorizata si vorbeste cu acel chirug despre operatiile pe care le-a facut, cere sa vezi rezultatele ca sa te convingi.M-a costat 2000 de euro atunci, acum nu stiu cat este, dar nu imi pare rau.
M-a operat miercuri la ora 16 si sambata la ora 15 eram acasa.Nu am avut dureri aproape deloc, problema mea este ca sunt alergica la anestezie generala, ceea ce mi-a dat o stare groaznica noaptea dupa operatie, dar nu erau durerile operatiei, ci neasimilarea anestezicului si eliminarea lui din corp.
Cicatrice nu am aproape deloc, deoarece nu am cusaturi deloc, inchiderea facandu-se cu laser cu caldura, deci nu se vede.am doar o dunga subtire sub san si in jurul sfarcului, deoarece forma lui a fost modificata, care se vede putin, dar nimic mai mult, si nici vorba de monstruozitati, cum am mai vazut la alte fete operate.
Eu sunt tare multumita de profesionalismul acestui medic si al intregii echipe cu care lucreaza, si dupa nastere sigur am sa repet.
pupici
Allure spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare.
In primul rand cauta un medic bun, o clinica autorizata si vorbeste cu acel chirug despre operatiile pe care le-a facut, cere sa vezi rezultatele ca sa te convingi.M-a costat 2000 de euro atunci, acum nu stiu cat este, dar nu imi pare rau.
M-a operat miercuri la ora 16 si sambata la ora 15 eram acasa.Nu am avut dureri aproape deloc, problema mea este ca sunt alergica la anestezie generala, ceea ce mi-a dat o stare groaznica noaptea dupa operatie, dar nu erau durerile operatiei, ci neasimilarea anestezicului si eliminarea lui din corp.
Cicatrice nu am aproape deloc, deoarece nu am cusaturi deloc, inchiderea facandu-se cu laser cu caldura, deci nu se vede.am doar o dunga subtire sub san si in jurul sfarcului, deoarece forma lui a fost modificata, care se vede putin, dar nimic mai mult, si nici vorba de monstruozitati, cum am mai vazut la alte fete operate.
Eu sunt tare multumita de profesionalismul acestui medic si al intregii echipe cu care lucreaza, si dupa nastere sigur am sa repet.
pupici
Multumesc. Stiam ca se poate.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
anelize spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare.
pupici
Te rog frumos,ai putea sa imi scri pe PM numele doctorului si al clinicii?
Multumesc
anelize spune:
Si inca ceva: precizez ca nu vreau micsorare pt ca mi-e tare frica sa imi taie din mamelon.Vreau doar ridicare,adica imi imi taie surplusul de piele,atata tot.
clyo spune:
surioara, daca te hotarasti, zi-mi si mie, si eu am aceeasi problema, dar mi-e o frica de durere 
dar stii care e parerea mea?
daca vrei sa faci un copil, eu as zice sa mai amani operatia.
o sa te ingrasi, o sa slabesti, o sa alaptezi (sper
), "problema" cu lasatul o sa reapara.
zic si io....
olim spune:
Asta asa e.Clyo are dreptate.Eu m-am ingrast destul de mult si acum simt ca se lasa un pic, dar la ai mei cum au fost scimbata si forma lor,se lasa doar putin, dar nu foarte mult.
Si mie imi pare rau ca nu am asteptat sa fac un copil si apoi sa ii tai, dar am sa fac operatia si dupa, cand imi va putea reduce mult mai mult si din volu( adica acini glandulari) si din piele.
Eu vroiamn sa imi reduca si din glanda mamara, dar medicul mi-a spus ca pana nu fac copii, nici vorba de asa ceva.
o saptaman placuta 
carolinah spune:
Ca sa fiu sincera si eu visez la asta, dar la mine va ramane la stadiul de vis, pt ca nu ma bag sub cutit fara sa fie nevoie cu adevarat. Asa ca, oricat mi-as dori sa mi se rezolve problema "semiatarnatoare" (2 sarcini si alaptatul aferent de aproape un an la fiecare), tot nu risc. Barbatu-meu a avut o alta sugestie: "ce ar fi sa te ingrasi vreo 10 Kg, se umple pielea bine de tot si ai rezolvat problema"
... Ar vrea el...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
surioara, daca te hotarasti, zi-mi si mie, si eu am aceeasi problema, dar mi-e o frica de durere
dar stii care e parerea mea?
daca vrei sa faci un copil, eu as zice sa mai amani operatia.
o sa te ingrasi, o sa slabesti, o sa alaptezi (sper), "problema" cu lasatul o sa reapara.
zic si io....
Sunt convinsa ca ai dreptate,dar asa cum nu intentionez sa fac copii decat peste vreo 4-5 ani,nu ii mai suport.Ii urasc pe zi ce trece.
Ma gandesc ca,daca o iau usor,doar cu o ridicare,dupa nastere as avea si curaj sa ii micsorez.
Chiar ma gandesc serios sa sun si sa imi fac programare la consult la clinica pe care am ales-o,iar interventia sa o fac in toamna,dar imi tremura mana cand formez numarul.
E atat de greu....
ariana31 spune:
eu am o prietena care si-a ridicat sanii acum un an jumate si pot sa-ti spun ca a avut dureri groaznice dupa operatie,au ramas cicatrice iar acum la schimbarea vremii are dureri .
destul de neplacut!!!
si apoi daca tot vrei sa treci prin asa ceva de ce nu astepti pana vei avea copii pe care probabil vei vrea sa-i alaptezi,iar apoi problema va reveni?