Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Elena, daca il parasti pe Alvaro pe forum, se face mai cuminte. Si Luk idem.
In alta ordine de idei, imi pare rau ca intrebi de inmormantare... Probabil ca mama ta nu se simte bine deloc... Uite, am s-o intreb pe soacra-mea azi cati bani a costat inmormantarea tatalui ei si-ti spun mai exact. Nu-i placut, dar imi imaginez ca te intereseaza o informatie mai la obiect. Parca auzisem eu ceva de 20 de milioane, dar nu bag mana in foc. Iti spun deseara, dupa ce vorbesc cu ea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute....

Uite ca a mai trecut o saptamana si am mai imbatranit un picut.In Timisoara s-a racorit de vineri incoace si e tare placut afara...sambata a plouat toata ziua.E un timp...cum era cand eram eu eleva la scoala generala ,prin luna septembrie,cand plecam dimineata la scoala cu ciorapi trei sferturi si faceam niste cuie de ajungeam vanata de frig la scoala,iar la 12 cand ma intorceam acasa nu stiam cum sa ajung mai repede,sa arunc uniforma ca muream de cald....Si e abia inceput de august si zici ca vine toamna....'Oi mai prinde si eu ceva vreme de lenevit la soare in 28 august cand ma voi duce acasa la Constanta?

Hehehehehehe.....Elena,chiar ca e potriveala de potriveala la tine cu copilasii....Ce frumos!Uite ca mai stiu pe unii:e vorba de barbatul meu .Fratele lui cel mai mic si mezinul familiei este nascut in aceeasi zi si aceeasi luna cu barbate-miu,doar anii sunt diferiti....Ca sa nu mai vorbesc de surorile mele,care-s gemene,dar aici e alta mancare de peste!Oricum important e sa fiti sanatosi!
Ciuf,saru-mana de apreciere!....Hai ca esti draguta:Luana si cumintenia,baba si mitraliera....UF!Cateodata asa imi mai vine sa imi dau demisia din functia de mamaaaaaa.....Are ea fata de ingeras,dar numai ingeras nu e:e plina de incapatanare si de personalitate si,sincer...vina noastra,e adevarat!...ii cam facem poftele...E mezina,iti dai seama...cupchil facut la batranete...hehehehehe....S-a mai schimbat si ea ca,deh!,a mai crescut olecuta...Din septembrie e studenta anul I de grupa mica...nah!ca mai avem o studenta in casa...Trebuie sa mergem sa facem analizele alea pentru gradi si nu stiu daca sa merg acum sau pot s-o las pentru septembrie...Adevarul e ca nici nu stiu cand incepe gradinita:la 1 septembrie sau in 15?!Cu problema mea...am trecut cu bine.Am avut un nodul la sanul stang,am umblat prin doctori,unii ziceau ca-i de scos,altii ca nu-i de scos....eu eram parca extraterestra ca nici nu am mai stiut ce sa mai simt de suparare....Al meu barbat acasa ma jelea ca pe sfintele moaste ca deja eram si ingropata in mintea lui(barbatii astia ce cacaciosi sunt...)Am facut si un tratament medicamentos...una peste alta se pare ca e de fapt o problema hormonala,un nodul situat anteaoreolar...acum ma dau cu unguent si o sa tot merg la control.Anm facut si eco mamar si mamografie....E in regula.Spaima mea mare a fost din cauza ca mama mea din cauza cancerului de san a murit...Saru-mana de incurajare!Iti doresc si eu numai bine!

Dragelor,va doresc o saptamana cat mai buna si cu realizari si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai noroc!

ok... ne-am intors si noi, mai putin Mariuca, care s-a rasfatat din plin cat a fost numa cu noi, a devenit o mica nesimtita, si obraznica, mi-a facut dracusori de-mi venea s-o cam plescnes peste curutzul ala mic...

cel putin cu mancarea si dormitul n-a fost chip sa-i intram in voie, mai ales la mare, oricum, am stat doar 2 zile, dar am mers muuult pe drumuri, ba la moldova, ba la bucuresti, apoi la ct, apoi la sibiu, moama...numa' ca pana la urma avem totusi un copchil destul de bunut la drum, in sensul ca doarme mai tot timpul, sau, cand e treaza vorbeste cu desenele ei animate( acum preferate is alea cu Degetica)

deci, la mare fu fain, i-am luat zgatiei un avion de plastic din care nu cadea in apa ca din colac, si mult i-a placut, cu toate ca dimineata apa era cam rece, o cam enervau valurile ca ii mai venea apa in fata...
am incercat cu infometatul, dar n-a tinut, degeaba, la pranz tot nu manca nimic, ba mai avea si pretentii, ca vrea chocapic, ca vrea pateuri(forneti), ca vrea numai prostii...noi am fi zis bodaproste macar de-o juma de ciorba sa pape si ea...
oricum, am fost amenintati ca mai mergem(cu pistolu' nu asa...)

acum mariuca e la Copsa mica...am tulit-o de dimineata sa nu urle dupa noi, dar oricum, cica n-are taine... e in largul ei, faze tari face zilnic acolo, kakitza marcheaza toata curtea...eee, e terorista, vorba Anei68 cu Luana
l-a luat pe "nu veau" in brate si pace... "nu veau aia, nu pap aia, nu domim la panz"...

acum, la matusi-mea i-a fatat pisica si are 4 matze mici, adica de 1 luna, si terorista vrea sa-i jupoaie...sa dea noroc cu ei, sa-i gatuie si aia miorlaie de mama focului...

no...m-am intins, nu stiu daca am zis ceva foarte interesant, iertaciune la voi...
de maine la munca cu mine, am mult de recuperat

pupici la toate fetele si copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicutze,
Sper ca aveti copilasii sanatosi si voi sunteti bine....
Uki,bun venit din vacanta!La care mare ati fost,in ce statiune?Ooooo...ca povesteai de Mariuca cu mancatul...sa sti ca si ai mei tot asa fac...intotdeauna cand schimbam aerul asa patesc:ori nu mai mananca ori baga in ei de ma sperie...Depinde de aer...Spuneai ca printesa e terorista...se vede pe mutrisoara ei ca e smecheroaica!Bine ca e sanatoasa!Si Luana are instincte de killer cu pisicutele si cateii si cred ca e ceva caracteristic varstei lor...Am o verisoara care la varsta copilelor noastre prindea puisorii de gaina si de drag ce ii era de ei ii strangea in pumn si ii pupa pana ii sufoca....Era spaima gainilor...Merge mandra Mariuca studenta anul I de gradi anul asta?Sa aveti parte numai de bine!
Aaaaaa,am recitit acum:sunteti din Copsa mica?Al meu barbat e din Medias...

Va doresc tuturor numai bine si o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Helooooo.
Nu am avut cateva zile calculator. L-am schimbat ca cica era vechi si facea un milion de fite. Doar ca a adus my sot un laptop micccc mititel. De-abea-l vad in fata ochisorilor. Nu zic ca-mi ia o ora sa scriu 3 randuri .... are niste taste absolut minuscule.
Laptopul vechi era ditamai bucata, asta are un enter de nu-l nimeresc deloc.
E deosebit de enervant, sper sa ma obisnuiesc.Noi bine, Isabel continua cu prietenul ei propriu si personal...am aflat ca-l cheama "bebe".
Se ratoieste toata ziua la el" nu dau bebe, nu voie bebe, lasa bebe, nu pune mana bebe"...etc etc.
Revin imediat.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, LOOL ... , pai poti cumpara o tastatura separata care sa o conectezi la laptop si ai rezolvat problema.

In alta ordine de idei, am pus cateva poze facute duminica prin parcuri ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Carmen....eu de ce nu m-am gandit ? Hmmmm. Maine imi cumpar una, astea sunt bune pt secretarele alea cu unghii kilometrice care tasteaza cu ele
Mateiutu e un frumos, pare si el lungut. E o scumpete. Cum mai e cu gradi ?Elena sa stii ca faza cu paratul pe DC chiar e adevarata. Dar cred ca stiu si de ce. Cred ca fac crize scurtute, cam cat ne tin pe noi nervii.
In prima zi zici ca ...s-a intamplat, a 2 a zi te minunezi, a 3 a incepi sa-ti faci probleme, a 4 a te simti depasit de ele si a 5 a te hotarasti sa-ti versi amarul si sa citesti solutii salvatoare. Doar ca tot cam pe atunci se plictisesc si ei si ...cauta ceva nou Va pupacim pe toti, noapte buna....iar n-am somn dar ma straduiesc Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Carmen, ce frumos e MAtei!!! Ptiu, sa nu-l deochi. Tot febletzea mea a ramas, sa stii.

Alexandra, sa-ti stapanesti sanatoasa bijuteria de laptop. By the way, stii ce greu e sa tastezi dc ai unghii lungi?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

neata!

Ana, ca sa raspund, ca ma bagasi in seama, no, uite ca anul asta Mariuca a ratat cresa... ca daca tot am dus-o de colo colo si o mai iau acasa prin octombrie(o s-o vizitam mai mult noi acolo la tara), deci cum spuneam, nu am avut timp sa merg din cresa in cresa, si aici cum nu sunt destule locuri, tre sa te milogesti din timp si sa dai spagi grase sa-ti primeasca plodul... care tre sa stie deja muuulte lucruri sa faca singur, cel putin asa spun mamicile de la bloc ale caror copilasi is deja la cresa...

oricum, are cu cine sa stea, dar de la anul mai mult pentru socializarea fetitei vreau s-oo duc la gradi, si sunt mai mult ca sigura ca-i va place, numa ca o sa si-o cam ia pe spinare daca se poarta asa ca acum...... adica...uneori poate fi foarte rautacioasa, alteori foarte fraiera...de batut inca nu s-a batut cu nici un copil pana acum, numa un baietel i-a dat o data un pumn, da da, un pumn in piept mariucai, si ea cu ochii in lacrimi(dar n-a plans), a ridicat si ea pumnii la el... insa n-a dat, era cu mama si ea s-a suparat tare mult pe bunica acelui baietel, in sensul ca aia nu i-a zis ca nu-i frumos, bla bla... chestii de astea, parca unii isi incurajeaza copiii sa fie rai domne...

m-am lungit...
noi de fel nu suntem din Copsa Mica, numa ca in urma unei alunecari de teren din zona Moldovei unde stateau bunicii mei, acum jde ani, s-au stramutat in Ardeal...acum nu stiu cum se cheama ca suntem, ardeleni sau moldoveni, cert e ca eu acolo in copsa am crescut, mergeam la bunici... etc, si toti stau ori in copsa, in medias sibiu...pe acolo toti...da' sangele nu'stu cum e

Ilenutza, ce mai faci mey? cum mai e burtica? cum te simti? Ilinca e bine? cat de babana se face? is diferite sarcinile tale?

Alexandra, sa stapanesti sanatoasa masinutza, ziceai cateva pagini mai sus, si laptopul...stii ce ma gandeam? ca tot zici de Isa ca se poarta asa cu bebe, mey, da' n-ar fi mai bine sa-i mai faceti un fratior sau o surioara? (zic si io, sa nu ma certi)

Carmen, pupici tie si lui Matei... am ramas cascata cand am vazut ce frumushata de baiet, doamne... cand o fi mare cred ca...hm.....of, dar sunteti asa departe

felicit si eu pe Vikinga pentru burtica, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Uki, si eu ma gandesc cu groaza la momentul gradinita. Pe Luk am reusit sa-l inscriem, are loc asigurat la o gradi cu program prelungit. Dar si el e mai blegutz uenori, alteori e rau de-a dreptul, chiar ieri ma gandeam cat de greu se incadreaza intr-un grup de copii si cat de greu socializeaza cu ei. Oare de ce? Ca noi am incercat sa-l ducem mereu la locuri de joaca, sa interactioneze cu altii, dar pur si simplu nu vrea... De multe ori se jopaca singur intr-un grup mare de copii.

Sarcina merge bine, Ilinca e in grafice, eu am ajuns in ultimile 6 saptamani si neplacerile is multe: maini si picioare umflate si dureroase, amorteli, intoarcerile nopatea in pat is chinuitoare, dureri de bazin, etc. Cu siguranta iti aduci si tu aminte . Mi-a trecut perioada de glorie cand aratam a om, acum arat urat, is umflata, grasa, cu celulita. Doar astept sa treaca timpul, atat. Sarcinile nu-s foarte asemanatoare, dar nici foarte diferite. Sa zic ca la asta am intampinat ceva mai multe probleme decat la cealalta, dar nu probleme atat de grave care sa nu aiba rezolvare.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput