Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Salut mamici,
Alexandra,a propos de spunea si Ileana:cu unghiile mai mari nu prea poti tasta si daca mai sunt si asa minuscule cum zici....uf!e chinuiala pe tine cat China!Ce mai face "bebe" al Isabelei?Ce subiect de conversatie au de dezbatut?
Carmen....m-am uitat si eu la pozele cu tine si Matei...Frumos baiat ai si marisor...Sa creasca mare si sanatos!Cel mai mult mi-a placut poza in care miroase o floare...
Ileana,ce mai face nazdravanu' Luca?A mai facut figuri de VIP?
Uki,interesanta povestea cu stramutarea bunicilor tai....Pai se cheama ca tu esti ardeleanca,adicatelea dupa locul unde te-ai nascut.Iaca la noi:eu cu Alexandru suntem dobrogeni ,Marius e ardelean,iar Luana e banateanca...Ne-a tunat si ne-a adunat!
Pai pe Mariuca nu ar fi primit-o la gradi anul asta?Ca pe Luana am inscris-o si n-a fost problema ca e nascuta la sfarsit de octombrie...Oricum,mai bine ca ai cu cine lasa fata si la bunici intotdeauna e cea mai frumoasa perioada a vietii:copilaria.
Dragelor,va doresc tot binele din lume si sa fiti sanatoase si cei drago voua!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
paula2003 spune:
O inmormantare costa in fuctie de ce buget dispui sa cheltui. Depinde de la ce preturi cumprei toate cele necesare si pana la un loc de veci, preoti....
Dar de ce intrebi?
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
adameasca spune:
Ana, chiar vroiam sa-i zic lui Carmen ca poza aia in care miroase floarea Matei e tare frumoasa.
Luk a cam terminat cu fitzele, s-au dus asa de brusc cum au si aparut. A ramas doar problema dormitului. Nu vrea si pace sa doarma toata noaptea singur la el in camera. Asa ca avem somn fractionat, Intre 1 si 5 se trezeste, urla dupa noi si il luam in patul mare. ce sa-i mai fac? O fi o urma de gelozie, poate realizeaza cumva ca va veni Ilinca, nu stiu. Dar am zis ca nu ma mai lupt cu morile de vant. Tabelul cu figuri si recompensa de la zana buna n-au avut efectul scontat, poate e prea mic pentru asta.
In schimb am baiat mare. Merge la baie singur si face pipi. Nu mai zice ca are nevoie, chiar dc e intuneric in baie intra, isi ridica colacul la wc, da chilotii jos, lasa colacul (super barbat, stie ca pe femei le enerveaza colacul ridicat ), face pishu, trage apa, ridica chilotetii si gata. Vine si zice ca a facut pipi singur. Daca sunt pe faza stau si trag cu coada ochiului si mor de dragul lui.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
carmen77 spune:
Multumim de aprecieri .
Ileana, nu iti fa probleme cu gradinita, ca se va adapta repede, Matei e in lumea lui acolo ... la noi singura problema e ca parca e mai obraznic de cand merge , a invatat o groaza de prostii de la copiii de pe acolo ... scuipa, ma impinge cand nu ii convine ceva ... tzipa ... , ma rog ... nu sunt chestii mari dar pentru mine a fost un mic soc sa il vad facandu-le .. ca intotdeauna a fost un copil destul de linistit ... cu scaparile de rigoare , ca toti copiii ....
Alexandra, te asteptam sa scrii de pe tastatura noua
Laura, sarcina usoara si sa iti rezolvi problemele cat mai curand iti doresc , si mai treci pe la noi din cand in cand, nu numai prin poienita ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Ana68 spune:
Ileana....inteleg ca Luk a dormit singurel pana acum?La noi a fost si inca este cu cantec.Ca Alex a dormit cu mine in pat pana la 6 ani,ca asa a fost conjunctura.Insa acum dorm cu Luana in pat,ca si aici tot conjunctura a fost,dar asta se numeste Marius,taica-su,caruia i se rupea sufletul sa nu mai planga copiluta noaptea.Si uite asa a strecurat-o intre noi in pat si intre noi a ramas pana nu am mai avut loc...S-ar putea sa fie si un picut de gelozie,insa ma gandesc ca atunci cand Ilinca va fi acasa si cu siguranta ca il vei implica si pe Luk in activitatea de ingrijire a micutei...poate se va mai schimba si va simti cumva o oarecare responsabilitate,ca ai incredere in el prin faptul ca il lasi sa aiba si el grija de surioara lui....Si,important,FELICITARI !!!!!pentru reusita cu toaleta!Chiar ca ai flacau!Sa creasca mare si cuminte!Iar cu gradi....se va obisnui cu timpul si o sa ii placa.Alex a urlat prima luna de plecam plangand de la gradi si imi faceam procese de constiinta ca sunt inumana si denaturata.Si pe urma ma rugam de el sa plecam acasa.Iar cu socializatul...sti tu ca pofta vine mancand si nu va avea incotro,pentru ca va fi implicat in activitatea grupei,nu-l va tolera educatoarea sa nu participe...
Ooooffff....ca ziceai de tine cu picioarele umflate si dureri de spate...Mult a fost putin a ramas si o sa o ai pe Ilincuta in brate...Imi amintesti de mine in august,cu burta imensa de intai aparea burtoiul si pe urma si mandea,cu papuci 42 pe picioare,gafaind de caldura si cu o mandra in mine zbenguita si saltareata....Nu mai zice ca esti urata,ca femeile gravide intotdeauna sunt frunoase....Imi amintesc ca eram prin 7 luni de sarcina(aratam ca o elefanta gata sa nasca) si atunci a venit sora mea in vizita la mine si m-a vazut prima data insarcinata cu Luana...Ce sa zic?era si prietena ei cea mai buna cu ea....m-au rugat sa le arat burta si astea nebune s-au repezit sa ma pupe pe burta....Imi venea sa le bat.Si intr-una spuneau ca ce bine arat si eu ma simteam ca mama elefant...Aaaaaa..si barbate-miu:si asta la fel,era lulea...atata ma admira de ma scotea din sarite.D-aia e asa ciufuta Luana...hehehehe....
Bine ca micuta e in grafice,cum spui si ca e sanatoasa...Ce greutate ai luat in plus?Ai idee cam cat va cantari Ilinca la nastere?
Te pup si sa ai parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nanna spune:
Offff cat v-am cautat si abia acum am gasit!!! De cativa ani de cand tot citesc pe forumul asta si nu am dat de lista copiilor nascuti in noiembrie 2003! Primiti-ma si pe mine, va rog, defapt pe piticuta mea!!! E nascuta pe 24 nov, poate reusiti sa o scrieti si pe ea in lista. Vad ca voi va cunoasteti bine, dar poate ma adoptati si pe mine.
Poze: http://indra.designit.ro
Multumim mult si mii de pupici celor de o seama cu Indra!!!! Sper sa va stiu si eu mai bine in curand!!!
super mami spune:
Nanna bine ai venit. Ai o fetita frumoasa foc, care pare de 5 anisori. Scrisesem mai devreme un mesaj.....valeu cat de lung era si l-am sters din greseala.Pe scurt:
Nu am tastatura noua ca pe drum spre magazin am dat de un parc si am ramas acolo vreo 3 ore ,dar incep sa ma descurc cu asta.
Uki...vrem si noi surioara...chiar doua. Cand o fi sa fie...o sa fie
Ileana daca nu vrea el sa doarma singur...poate o vrea ea. Si asa se mai rasfata dansul in patul vostru si bebe face nani la ea in camera. Nu-i solutia ideala...dar 4 in camera e cam mult
Dar daca o sa mearga la gradi poate o sa fie asa de obosit ca o sa doarma si-n picioare Mai scriu noutatea si gata ca se trezeste minunea.
Ne-am razgandit cu gradi. Nu mai merge de acum. Avem multe motive bune, unul ....cel mai important nu-l zic inca din motive de superstitie.
Altele ar fi: inca doarme 4 ore la pranz, nu ma lasa sufletelul si inca nu-s pregatita sa stau atata fara moaca ei dulcica....tati e de aceeasi parere.Ah si are inca prietenul propriu....se ciondaneste toata ziua cu el, sper sa nu achitam facturi pe la psihologi si psihiatri inca de pe la 5 anisori
Nu am timp sa corectez...asa ca scuze de greseli.
PupiciAlexandra si Isabelita Isabel
nanna spune:
Acum m-am uitat la pozele cu Isabel...No comment! E de-a dreptul superba!!!! Sa va traiasca minunea!
liliana csaki spune:
Eu cred ca motivul important al lui super mami e ca s-a molipsit de la Ciuf, Adameasca, Elena, Adriana, mai erau?
Am ghicit? daca da, te felicit de pe-acum.
adameasca spune:
Ca tocmai ce l-am laudat azi ca-i baiat cuminte, a reusit sa ne faca nervii PRAF incepand de la pranz incoace. Mai fetelor, parca a fost turbat, nu gluma. Nu mai zic nimik de el cand e cuminte, ca vad ca o ia invers.
Carmen, merci de incurajarile cu gradi, probabil ca la momentul respectiv o sa va mai toc nervii nitzel, da' nu va suparati voi doar dintr-atat, nu?
Ana, pana acum cateva luni Luk a dormit exclusiv la el in camera, singur. Inca mai doarme in patutz. Seara adoarme acolo fara probleme, dar peste noapte se cere la noi in pat. Totul a inceput cu trezitul dimineata devreme pe la 6 si eu l-am invatat sa-l iau cu noi in pat, ne mai iubeam, ne mai pupam, mai dormeam putin. Si uite asa ora 6 a inceput sa devina 5, apoi 4, si tot asa. Ideea este ca perspectiva de a dormi cu copii in camera pana la 6 ani nu ma incanta absolut deloc... Cumva o sa gasesc eu o rezolvare, nu de alta, dar parca as vrea sa dorm doar cu sotzul la un moment dat.
Nanna, bine ati venit in gasca! E scumpa foc printesa ta. O sa modific listutza si o sa va adaug si pe voi.
Liliana, care-va-sa-zica ne citesti doar si nu mai postezi nimik? Ne-ai lasat singure pe baricade? [:P] Ce-ti fac copiii?
Alexandra, ori ti-am predat stafeta? Hai, nu ne mai tine pe jar. Cat despre gradi... sunt convinsa ca va fi la fel de fericita cu tine acasa Isabel.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca