Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Azi nu l-am mi gasit plangand pe Luk si mi-a zis educatoarea ca nu a mai plans asa de mult ca zilele trecute. Pacat ca a venit weekendul, probabil luni o luam de la capat.
Mi-a iesit rezultatul partial la biopsie: nu e cancer. Nu se stie exact ce e, mai am de asteptat o saptamana, dar macar vestea buna e ca nu e cancer... Am crezut ca mor asteptand zilele astea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
super mami spune:
Ileana...n'am stiut ca ai probleme de sanatate...mi'a scapat cumva. Imi dau seama ce stres...brrr. Felicitari pt rezultate....bea o bere din partea mea....asa de bucurie. Una fara alcool ca sa nu sughita bebe toata noaptea.
Paula...pai chiar ca ai baiat de insurat...Doamne ce mare s'a facut. Sunt superbe pozele....cele cu copiii impreuna sunt de pus in rama.
Amandoi arata foarte bine...nici n'ai zice ca au fost bolnaviori saracutii si prin spitale.
Va pupacim pe toti Eu ma gandesc serios sa gasesc pt Isabel o gradi cu 'predare' in lb engleza. Ma uimeste cu tot ce prinde. Nu stie poezioare(nici mama ei nu stie ca sa o invete) dar prinde extrem de usor engleza.
Asa ca o sa caut sa vad daca gasesc ceva de genul asta.
As zice ca e mult...cu a 3 a lb, dar pe primele 2 le prinde fara sa'si dea seama, iar pe a 3 a vad ca o face cu placere. Asa ca de ce nu ?
Mai nou...ca tot o laudam...ne rasfata cu 'oh my god...oh mother fuc..r'....intelegi voi
Am crezut ca lesin cand am auzit glasciorul copilului meu zbierand asa ceva...dar m'am obisnuit.
Si'si mai si altoieste una cu mana peste frunte cand scoate perla cu pricina...si cu ochii peste cap....no coment.A plecat duduia cu verigheta mea. Scriam si ca sa ma lase un minut i'am dat'o fara sa'mi dau seama...stiu cum va decurge urm jumatate de ora
Ma duc sa o caut.
Alexandra si Isabelita Isabel
adameasca spune:
Alexandra, e mortala Isa, sunt captivata de povestile voastre. Am asteptat cu sufletul la gura rezultatul la biopsie ptr ca in timpul cezarienei mi-a descoperit dr niste chsturi ciudate si mi-a scos trompa si ovarul din partea stanga.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
paula2003 spune:
Mariana, felicitari, sa-ti traiasca si sa va bucurati de bb. Scuze de intarzierea urarilor, acum am vazut ca ai nascut.
Ma bucur ca v-au placut pozele. Am 2 copii minunati. Alexa de cand sta acasa a luat putin in greutate, trebuie sa o duc undeva , sa faca ceva ca altfel se face balenuta.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Adriana, ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult. Pot sa te sun diseara?
adriana spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Adriana, ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult. Pot sa te sun diseara?
Suna, suna, mi-am luat telefon nou
Sympa, felicitari pentru noul Teo, sa va traiasca si La Multi Anisori mai, si tie si lui
Elena, tu ce mai faci? Cum mai e cu bebe in burtica? Mai ai si tu putin..
Noi .. cam dezamagiti, cand sotul bolnav, Olguta de ieri imi face febra fara alt simptom.. ma gandesc sa nu faca rubeola si s-o dea asteia mici..
Soacra-mea a innebunit de tot, uraste copiii, ma uraste pe mine, pe fi-su.. face reclamatii la politie ca se simte abandonata.. si asta in USA.. Nu ne mai vine sa mergem pe la ea... uuhhh, urata mai e batranetea la unii oameni..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
paula2003 spune:
Adriana, nu cred ca este rujeola...a facut si Paul. Are 3 zile de incubatie in care da tuturor celor ce vine in contact cu bolnavul si pe urma apar bube ca si cele de rujeola. Nu se spala copilul o sapt sau pana nu-i trece complet. In rest e ok. A facut Paul si nu am stiut ce are si a avut febra 40-41 si a 2 zi a si erupt. Daca speli copilul nu se mai trece, intarzia vindecarea si dai in alte complicatii. iti spun ca sa stii sa nu te sperii si sa mergi repede la dr. sa-ti confirme. Afara nu ai voie decat la umbra sa scoti copilul.
Nu e grav, dar poti lua si tu...
Yael spune:
Buna Fetele...
Mai scriem si noi..
In primul rand vreau sa va zic ca nici nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul si iata ca in mai putin de o saptamana incepem sa sarbatorim cei 3 anisori... Nu ne shimbam si noi titlul in Sarbatoriti de Oct.-Nov.-Dec. 2003? De fapt vad ca deja au fost sarbatoriti si in septembrie: Catia-Gabriel -11 septembrie & Twety -Timeea Alessia -28 septembrie si urmeaza, asa... in prima saptamana sa zic:
Stan Mihaela -Raul Gabriel -1 octombrie
Adameasca -Luca Stefan -2 octombrie Sunteti deja in pregatiri?
Theiuta -Nicolas Alexandru -3 octombrie
Lori_k -Alin Cristian -3 octombrie
Mi-ela -Dustin -6 octombrie
andreacc -Sebastian -7 octombrie
Poate ne mai scriu si noua mamicile care de muuult nu ne-au mai scris, de fapt din lista de mai sus eu o stiu doar pe Ileana. FELICITARI Ileana, am vazut si pozicile... pare tare cumintica si e tare frumusica papusica ta, iar tu arati foarte bine, nu stiu.. esti altfel si mai ales iti sta tare bine cu parul asa, mai lungut... Te face asa... foarte tinerica, adolsecenta, nu gluma.
In legaturile cu mamicile care n-au mai scris, la subiectul 'Copiluti de mai-iunie 2005' -unde sunt cu Nardi, daca vedeti prima pagina, in dreptul mamicilor care n-au mai scris de mult (incepand cu perioada de o luna, adica macar o data pe luna/2 luni tb. sa scrii), apar 3 semne de intrebare... Asa.. ca sa te faca sa mai scrii, sa se mai stie de tine... iar daca nu o faci, te scot din listuta... Si intr-un fel mi se pare normal, adica daca nu esti cat de cat activ... De ce sa apari asa... pe listuta? Si bine ca mi-am adus aminte, ca tb. sa mai dau si eu p-acolo, nu vreau sa dispar Ce ziceti? Facem si noi asa? 'Obligam' si noi mamicile care n-au mai scris demult si le pasa de noi... sa ne scrie, asa mai aflam si noi ce mai fac etc. etc. Daca nu, scurtam listuta, devine mai intima... Eu promit ca voi scrie macar o data la 2 luni sa va tin la curent cu ce mai facem.
Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 10 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 5 luni -01May'05)
Poze cu noi :)
Yael spune:
Scuze, am uitat sa mai scriu si cate ceva despre noi.. Asa pe scurt...
Dupa cum stiti, n-am mai scris de pe vremea razboiului... Razboi care tare mult ne-a afectat, mai ales din cauza copiilor si am hotarat sa o taiem de aici -adevarul e ca nu ne-am fi grabit asa de tare sa plecam de aici, este o tara superba... din toate p.d.v., insa dupa tot ce s-a intamplat luna trecuta, am zis gata.... tb. sa plecam cat mai repede... Am avut si o rachetuta lunga-lunga, cazuta undeva mai in spatele blocului... + altele trimise special la noi (cu raza lunga), insa care s-au oprit pe drum... Asa incat avem toate motivele s-o taiem de aici, insa cu mare parere de rau.. OF. Pacat... Si oricum, ce sa mai zic de cei din nord-nord, unde traiau numai in sirene, adaposturi... si bum-bum-ul de la rachete... Parca nu era adevarat... Si ce e mai trist este faptul ca se poate repeta, oricand... Si poate fi si mai rau...
Tara aleasa: Canada. Apoi, de ce nu.. Australia (sau de ce nu New Zealand, poate chiar mai bine, este o tarisoara mai retrasa...)... Ca a 3-a emigrare!!! Asta dupa ce mai vedem si cum stau lucrurile prin U.S.A.
Am fi ales Australia, insa este asa departe... Plus ca are aceeasi clima ca aici si m-am cam saturat.. (de bine probabil). Vrem putin la zapada... frig, viscol! Si as alege un loc mai putin 'aglomerat', departe de lume.. sa traim, asa, in liniste... Stie careva dintre voi cum este in NewFoundLand & Labrador? Carmen?
Dupa ce ne-am trezit cu rachetuta (Doamne ce spaima am tras si ce-am putut simti cand am auzit BUM! -o sa va povestesc daca vreti), am zis sa nu mai stam sa o asteptam si pe a 2-a si am plecat in Romania, unde am stat vreo jum. de luna...
Ce-a fost mai naspa e ca Nardi a facut varicela (varsat de vant) si cum lui Yael nu-i facusem inca vaccinul Varilrix (se face aici optional de pe la 1 an si 3 luni -si noi asteptam ca fraierii, sa-l facem la amandoi o data... am asteptat, amanat.. uitat atata cu Yael si nu i l-am facut la timp) si bineinteles ca a luat si Yael (insa in ziua in care am depistat la Nardi ca are varicela, i-am facut repede lui Yael vacinul si sa zic a facut o forma ceva mai usoara... a facut si ea la 2 zile dupa Nardi, adica cand au aparut bubitele). Nardi mi-a facut si febra, vomitat, Yael nu... Insa a fost groaznic, tare greu cu ei amandoi, in acelasi timp bubosi, bolnaviori.. Insa am trecut si de asta.. Yael cand a trebuit sa mergem in Ro mai avea ceva bubite... Si pe avion... Of.. Nici nu s-au putut intalni din prima cu verisoara lor ca sa nu ia si ea.. etc. PROBLEMA e ca si sotiorul meu a luat, ca de... dupa spusele lui ma-sa el a avut cand era mic, (care sunt sigura ca nici acum nu stie ce-i aia varicela, pojar (mic!?)... sau mai stiu eu ce.. pt. ea e unul si acelasi lucru!) insa uite ca nu a avut si a facut si el... (ca daca era facea si el vaccinul si facea o forma MULT mai usoara, daca nu deloc) Si a fost groaznic, e tare dificil la adulti, ce sa va zic.. saracu toata vacanta si-a petrecut-o in casa, cu bube... Numai de recreat nu s-a recreat si el... Si 2 zile au foast groaznice, temperatura, a vomat, il durea capul.. spatele.. Parca era racit.. 2 nopti nici nu a putut sa se intinda macar... Doamne si ce BUBEEE -si peste TOT! Si eu singurica cu aia mici, p-afara.. la intalniri.. Si el saracu' in casa.. Ce sa mai zicem... Ne-am intors, suntem bine.. Ne facusem planuri sa mergem la munte... Da de unde.
Astia mici sunt la gradi acum, au crescut... Se impaca din ce in ce mai bine... Yael a crescut... Si bineinteles ca sunt multe zis, insa am sa mai scriu eu, acum am mai mult timp free, ZIC.
Va pup si sa aveti grija de voi... SuperMami, Isabella ta e o printesica, e tare deosebita... cred ca sunteti asa de mandrii de ea.. Am vazut si cele 2 poze cu tine... Am observat ca-ti place sa te imbraci in roz, si mie dealtfel. La ce hotel ati fost in Antalya? Si fratele meu este in vacanta acum, in Antalya la Sungate Port Royal.
Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 10 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 5 luni -01May'05)
Poze cu noi :)