Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Cum adica sa-l retragi...pai ei ce pazesc acolo. Nu trebuie sa-l invete....ce tampita (scuze dar e ).
Nici nu ma mir ca plange copilul cu asa personal.
Poti sa-i cumperi un scutec pt pat...gen paturica absorbanta. Dar nu mi se pare ok cum a pus comunista problema.Eu ma gandesc..ca e normal sa planga. Anormali sunt neplangaciosii
Ce sa inteleaga copilul ca vine mami mai tarziu...ei n-au notiunea timpului. Se simt abandonati acolo. Ma gandesc ..ca e nevoie de cel putin cateva zile....sa se formeze o rutina...sa aiba timp sa inteleaga/obisnuiasca ca mami vine dupa ce ei ..papa sau ce-or face atunci.
Plus ca e un loc nou...oameni noi...si eu as avea nevoie de timp.
Atata timp cat acolo se poarta frumos cu ei...si cu ceva tact, ar trebui sa fie bine cei mici si in cateva zile sa se acomodeze cu noutatea.
Parere de mare experta "Ubitul" Isabelitei, mare fitos de felul lui...cu tabieturi si multi nervisori in kurulet in general , a inceput gradi. Mama ce fericire pe el, nici nu mai vrea acasa. N-am mai vazut sa ceva. Mai ales ca se trezea la 11 pana acum, se culca le 2...program de voie.
E cel mai fericit copil de cand cu gradinita.
Ciuuudatttt.Eu cu duduia am o mare grija in ceea ce priveste gradi....pocnitul copiilor. E cam batausa domnisoara.
Acu' iubeste bebe mic...acu-i trosneste una de nu se vede.
In Turcia am observat ca la miniclub atentiona cu cate un pumn in cap fiecare copil care nu asculta de tanti care se juca cu ei.,
Cum nu dansa unul bine sau nu statea in rand...jap Isabel il facea atent cu cate o bucatica dupa ceafa.
Fara motiv nu da, si explica intotdeauna ce a motivat-o.Gata cafeaua...pupici din nou si o zi buna la gradinite puiutilor mici.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, FELICITARI!
Ce frumos, sa il nasti chiar de ziua ta . Asta e si cazul meu si al mamei mele, avem aceeasi zi de nastere.
Poate ne vedem candva sa il vad si eu pe nasturel si pe Andreea.

Marioan, subscriu la ce a scris Alexandra, cum adica sa nu il primeasca la gradinita ca a facut pishu pe el?? Pai accidente se mai intampla .. ce tampita! Io as fi facut scandal, dar dupa aia ma gandesc ca tot pe copil se razbuna ... .

Io m-am certat ieri la gradi pt o problema mult mai mica, pentru ca i-am cumparat o pereche de papucei de casa cu scartz ff comozi, i-am dus la gradi sa ii aiba de interior, si ieri una din educatoare mi-i da inapoi, spunandu-mi ca nu are timp sa il incalte si sa il descalte pe Matei o data pe zi (ca sotul meu ii pune in picioare cand il lasa la gradi dimineata), ca cica e prea mare efortul pentru ea . Pai ce mama ma-sii pazesc alea acolo?? Azi am zis ca ii fac reclamatie la directoare ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Multumesc pentru incurajari.
Sper sa fie bine eu oricum l-as lua si la pranz dar ele au zis ca nu ca o sa planga ceilalti copii ca de ce unii pleca mai repede si alti raman.
Carmen noua ne-au atras atentia de la inceput ca sa fie fara sireturi ca nu au timp sa incalte , eu pana si pantaloni i-am luat numai pe elastic ca sa nu tb sa inchida nasturi si fermoare, si toate bluzele au 2 nasturasi(noi avem capul mare si la cele normale e un chin sa-l imbrac) ca sa le fie cat mai usor.
Alexandra Andrei e exact opusul Isabelei, pe el daca il atinge cineva chiar si din greseala imi zice sa plecam ca sunt multi copii si sa mergem undeva unde sunt mai putini. El nu loveste nici un copil dar am observat ca daca cineva le zica sa fac ceva si un alt copil nu se conformeaza el striga la el nu e bine , fa asa.
E astept sa vad cum a fost azi poate totusi nu a fost decat un accident si poate ca daca realizeaza ca o sa mai stea si cu mami si cu tati in week-end acasa poate o sa inceapa sa-i placa din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca totm-ati intrebat de Alexa hai sa va aret cele mai recente poze cu copiii mei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/album?.dir=9597scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/my_photos

Aviz mamicilor cu fetite ca am baiat de insurat......e frumos, bogat sufleteste si foarte destept!!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mda. Traim in Romania. Ce sa-ti povestesc, n-au bani de cumparat saltele... Nemernici mari is astia, dom'le. Eu zic sa-l iei la pranz acasa. E mai usor pt. el, fiind la inceput. Sufera mai putin. Am observat asta si la noi (din vasta experienta, azi fiind a doua zi la gradi ) ca pe la 11.30 isi aduce aminte de mama si se intristeaza putin. Pana la 16 mi se pare enorm de mult pt sufletelul lor....Dar asta daca poti sa-l scoti la 12...Oriucm, va dorim succes si sa fie bine...

Mariana, felicitari! Sa fie feciorul sanatos, destept si norocos!Bine ca ai nascut usor si repede, si de ziua ta in plus!

Dupa cum am zis, Markus azi a fost a 2-a zi la gradi. L-a dus tanti, l-a scos tot ea dupa vreo 2 h. Asa am convenit cu educatoarea, sa facem acomodarea treptat. Mi se pare cel mai firesc asa. Markus a ramas fara pb. la gradi, iar cand a mers tanti dupa el n-a vrut sa plece, a mai stat cu el acolo pana la 12 Sunt mai mult decat uimita si incantata ca ii place si nu plange.....Doamne, tine-i firea!!

Va pupi!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Azi a fost un pic mai bine a plans cand s-a sculat si cand am ajuns la gradinita pe drum a fost ok ,numai ca ma roaga sa vin sa-l iau mai repede ca el nu mai vrea sa stea toata ziua la gradinita.Culmea e ca eu am in continuare bona dar ei nu vor sa mi-l dea la pranz. Sa vedem cum o sa fie luni.Oricum saptamana viitoare au doar 2 zile ca apoi pauza.
Pupici si multumesc mult .
Mariana felicitari!!!
Vad ca aproape toata lumea a facut cadou o surioara, un fratior trebuie sa ma apuc si eu...
Ven , Markus e la gradinita particulara sau sunt mai putin in grupa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Marioan, nu. Markus e la gradinita de stat, una de cartier fara "fitze". Dar se pare ca am avut noroc sa dam de oameni normali pe acolo.
Ah, si in plus Markus merge cu pampers la gradi. Ingrijitoarea il schimba daca face kk. Asa am convenit. Pt. pipi nu e nevoie, ca rezista 3-4 ore neschimbat. Pana acum n-a fost nevoie sa-l schimbe, si m-au asigurat ca in 2-3 luni il vor dezvata ele....

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Luk tot plangacios e, urla la greu si cand plecam de acasa, si pe drum, si la gradi aproape non stop. Mi-e o mila de el de nu mai pot, dar sunt convinsa ca daca ma dau batuta in fata lui n-o sa se mai obisnuiasca curand cu gradinitza. Din pacate a inceput sa tuseasca, o fi de la urlete, o fi vreun virus, habar n-am. Deocamdata n-are alte simptome...

Apropo de ideea ca baietii sunt mai mamosi ca fetele, il intreb ieri cine plange mai mult la gradi, baietii sau fetele? Raspunsul lui a fost prompt: baietii.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana....nu mai zice ca baietii sunt plangaciosi...ca uite azi Luana mi-a facut figura:dupa 5 zile de mers la gradi de mi-au vorbit doamnele educatoare despre ea numai la superlativ,azi am "abandonat-o" in sala de clasa cu lacrimile innodandu-se in barbie si cu dorinta ei ca gradinita sa se inchida si toti sa plece acasa,iar ea sa mearga acasa "la tata ei"....Si totul din vina tatalui ei,care dimineata a trezit-o in pupici,cu "printesa lu' tata",cu dragalasenii si sclifoseli de tot soiul....iar mandra mea si-a dat in petec.A fost prima zi,de cand merge la gradi,cand a plans.Prima data.M-am cam suparat pe ea....
Numai bine tuturor,mamici si pitici!Si weekend frumos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Da sa stiti ca asa e si senzatia mea din ce am vazut la gradinita , baietii erau mai plangaciosi.
Ven sunteti niste norocosi la noi nici un pampers, nici biberon , nici macar o jucarie preferata ca cica se cearta pe ele ...
Si a noastra e de stat , de cartier dar au avut niste fonduri europene si arata un pic mai bine decat restul si era si cea mai aproape de noi. Acum ma gandesc ca mai bine il dadeam la o gradinita de stat de 4 ore ca acolo erau cam 26-28 de copii.
Hai pupici si sa fie cat mai putin plangaciosi micutii nostri.

Mergi la inceput