Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow Ileana, cu dulce e, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai si numai bucurii. Cel mai mult imi place in poza aia in care zambeste. E asa de mititica, am si uitat cum e sa tii in brate asa o papusica.
Luca nazdravanul o sa se obisnuiasca si el, si David s-a mai bocit dar acum e deja in a doua saptamana si lucrurile s-au imbunatatit considerabil.
super mami, e absolut superba papusica voastra, nu stiu cat de bine stati cu restul dar stiu ca faceti copii super frumosi, asa ca nu mai stati pe ganduri faceti-i fetei un fratior sau o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumim de aprecieri si complimente.

L-am luat pe fi-miu de la gradi si ma apuca descurajarea si pe mine... Azi cica a plans toata ziua, cu mici pauza de 10-15 min in care se odihnea... Mi se rupe sufletul de mila lui. Si mai am senzatia ca nici doamna nu se da peste cap sa-i distraga atentia, mi s-a parut chiar nemultumita ca a plans asa mult Luk, deranjata chiar. Imi tot spunea sa-i explic copilului ca nu-l las acolo, ca vin sa-l iau. Normal ca i-am explicat, dar daca el nu vrea sa inteleaga ce sa fac??? Ma rog, vom vedea, dar cert e ca dc mai aud ca a urlat iar si maine cred ca ma apuca si pe mine depresia. Oare cat o mai urla asha?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana aveti o papusica superba. Woaw ce pitic frumos. Chiar ca te apuca cheful.
Cu gradi...eu cred ca mai are nevoie de timp. Nu reactioneza toti la fel, dar nu dispera din prima. Saracutul, cred ca e oribil sa-l lasati acolo plangand.
Prietena lui ce zice...ii place ?
Nu stiu sincer ce sfat sa-ti dau....mai aveti putintica rabdare. Educatoarele ar trebui sa va invete cum sa procedati. Incearca cu recompense...zic si eu...nu stiu daca o fi bine sau nu. Sau faceti ceva frumos impreuna cand vine de la gradi....ce-i place lui.
Am zis si eu sa nu tac din gura....dar mai bine nu stiu.
Tinem pumnii poate-i place maine
Liliana multumim. Am vrut sa mergem si noi la delfinii cu pricina dar ne-a fost cam teama sa iesim din hotel, asa ca ne-am abtinut. Data viitoare..sau cand o fi pace in lume
Carmen...spor la treaba hi hi hi
Ven felicitari !!! Pupacim scolarul
A inceput marea renovare....deja-s satula.
Cica pana duminica e gata baia...urmeaza camera duduii care trebuie zugravita, livingul si bucataria....
Pup ca plecam la cautat de oglinzi pt baie.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexa a tot adus acasa diverse boli de la cresa. Piticul cu imunitatea scazuta a luat tot. Acum mai nou a luat o boala care arata ca si rujeola dar nu este. I-a trecut dar nu am avut voie sa-i fac baie, sa-l scot afata....toate astea cu febra foarte mare. Mi-au spus dr. ca au aparut multe boli noi si inca nu au leac sau nu se stiu prea multe despre ele. Sunt transmisibile dar nu ai de unde sa stii cand o poti lua. Acum asteptam sa-i treaca cele 21 zile de dupa eruptie si pe urma va fi bine.
Vad ca de cand suntem acasa si am inceput sa le administrez pastile de cresterea imunitatii parca se simt mai bine.

Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine v-am regasit dragi mamicute....
A trecut ceva timp de cand n-am mai citit, n-am mai scris...si mi-a fost tare dor de voi.Ne-am mutat, si am avut probleme cu telefonul si internetul...doar de aseara toate sunt in regula.A fost mare balamuc aici la mine in casa.Intre timp am si nascut...surpriza a fost ca am nascut chiar de ziua mea, pe 1 sept., asa ca de-acum am cu cine sarbatori....Teodor a avut 3.970 si 54 cm la nastere, scor 10 si l-am nascut natural chiar si fara epidurala ca n-am mai avut timp de ea.Eram deja dilatata 7 cand am ajuns la spital.O sa va povestesc mai multe si o sa revin si cu poze cat de repede pot.de-acum nu mai scapati de noi....daca o lasa Teo sa stau la calculator.
Ileana..felicitari pentru Ilinca, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Am o gramada de citit din urma..
Va pup....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Sympa, felicitari si voua ptr noul membru al familiei! Cum te descurci cu amandoi?

Ven, pai zisesi ca anul asta sariti peste gradinitza, cum de v-ati razgandit?

Super mami, Oana e ok la gradi, azi n-a mai plans deloc. Mai nasol este ca nu mai sunt in aceeasi grupa, asa cum ii inscrisesem noi... Incercam totusi in cateva zile sa-l mutam pe Luk in grupa Oanei, poate ii e mai usoara acomodarea. Deocamdata directoarea a zis sa mai avem putina rabdare.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Sympa, ce frumos, ai nascut de ziua ta... Eu am nascut a doua zi dupa ziua mea. Anul asta ne-am facut cele mai frumoase cadouri, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow Sympa, felicitari, deja s-a petrecut marele eveniment, ce repede a trecut timpul. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati mereu de pitici.
Ileana, imi pare rau de Luca, poate ca daca ar fi totusi cu Oana i-ar fi mai usoara adaptarea. Si mai cred ca baietii sunt mai mamosi decat fetele, eu imi amintesc ca am dus-o pe Laura la gradi la 2 ani si 2 luni, era cea mai mica din gradinita si n-a plans deloc, nici o zi. David in schimb, il apuca plansul la pranz inainte sa ajung eu si cand ma vedea mai izbucnea odata in lacrimi. Si-acum mai bazaie putin dimineata cand ajungem acolo, sa nu plec dar se potoleste repede. Mai ai putina rabdare desi stiu ca-ti rupe sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mariana felicitari. Sa va traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos.
Chiar ca a zburat timpul.
Ce coincidenta super cu data nasterii...ffffff dragut
Ce face papusica mare ?
Imi place tare mult numele bebeului
Daca ati ajuns la 7 cm la spital.....trag concluzia ca a "mers" repede
Paula sanatate puiutilor....of ce chinuiala.
Ileana....ce rabdare domne ca sufera copilul. Sa-i puna mai repede impreuna. E f posibil sa-i fie mai bine.Gata, fug la treburi...cafea....

Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna,
Azi sunt tare trista, Andrei a plans de cand s-a sculat ca nu mai vrea la gradinita ca sunt copii multi si ca il musca(ieri l-a muscat o fetita de deget) si tot drumul si l-am lasat plangand tare de tot. Problema e ca ieri a facut pipi in timpul somnului si deja azi ma astepta directoarea ca ia nu da milioane pe saltele ca sa faca copii pisu si ca daca se mai repeta trebuie sa-l retrag.Ca are 3 ani fara 1 luna si deci oricum ne-a facut un favor.
Acum sincer nu stiu ce sa fac ,saptamana viitoare din cauza summit-ului o sa fie inchisa gradinita 3 zile dar parca vad ca apoi iar o luam de la capat cu plansul.
Oricum lui ii place de prima educatoare care e mai in varsta si cred ca are mai multa rabdare dar cea de dupa-amiaza e tanara cred ca acum a terminat si nu cred ca stie sa se poarte cu ei.
Of nu stiu cum e mai bine.

Mergi la inceput