Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna,
Azi am inceput si noi gradinita si totul a fost ok pana am ajuns si am realizat ca am uitat saculeti cu papucei si hainute acasa. De erau ambele bunici , emotii mari si am plecat doar cu copilul. Pana sa vina bunicul el era tare nerabdator sa intre in sala sa se joace cu copii dar pana a venit bunicul deja se stransesera cativa copilasi la usa care plangeau dupa mamici si cand a intrat nu a mai reusit sa treaca de ei -desi ii spuneam sa se duca in spate unde erau copiii care se jucau frumos.Si din pacate s-a pus si el pe plans.Si asa l-am lasat of.. si incepuse asa bine. Acum abia astept sa vad ce-mi spune diseara.Tineti-mi pumnii sa fie bine am niste emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Buna fetelor

Si noi am inceput azi gradi si am avut toti emotii de nu se poate, dar a fost f bine, mult mai bine decat ma asteptam de ce spun asta pt ca Timeea este mamoasa si ma gandeam ca o sa planga. A intrat singura la clasa si cand am sunat la pranz dormea mititica. Abia astept sa vad reactia ei astazi cand o sa ma duc dupa ea.
BB mic este foarte zapa se crede in burtica la mine pe stadionul olimpic de inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor, tin pumni stransi pentru pitici la gradinita... sunt emotionata pentru voi...

twety, asa este si bb2 la mine in burtica, am senzatia ca explodez cand imi trage cate un sut sau pumn

super mami, cand ma uit la pozele isabelei cad pe ganduri...carliontata mica si frumoasa...despre pozele pe webshots, te poti uita direct unde scrie album si arata acolo cate poze ai...in ultimul album Isabelita Septembrie 2006 scris sub ca ai 52 de poze...

Elena29+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si la noi a fost azi prima zi de gradi. La program scurt. Mi s-a spus ca nu a plans peste zi, problema a fost la masa de pranz ptr ca el nu papa singurel, de aia a ramas la urma si a crezut ca nu mai vin sa-l iau, drept urmare l-am gasit plangand. Dar una peste alta a zis ca i-a placut si ca mai merge si maine. Oricum, eu am avut niste emotii cat casa, toata dimineata m-am invartit prin casa fara rost, nu aveam spor la nici o treaba. Mai vedem cum o fi si maine...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am fost cam bolnavi in ultima perioada de timp(de cateva luni de zile) Acum vineri am fost la operatie cu Alexa de polipi. Este bine si ma bucur ca am facut si pasul acesta. Poarta si ochelari de 2 luni de zile....Mai nou am probleme si cu Paul, dar sper sa treaca si sa am putewre sa trec peste toate. De cateva zile ma tot gandesc sa ma duc la munca. Parca nu mai pot sa stau acasa. Mai vorbim.
pa, am treba.

Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana asa cum spuneai si eu toata ziua nu am putut sa ma concentrez deloc si am fugit de la munca mai devreme ca sa fiu acasa cand vine de la gradinita. Si a zis ca a fost frumos si ca mai vrea sa mearga. Educatoarea a zis ca a plans dimineata dar apoi a fost ok si cand a trebuit sa doarma de dupa=masa iar a plans un pic dar in rest a fost bine.
Azi a trebuit sa-l trezesc eu si nu prea ia placut si a zis ca nu mai vrea la gradinita dar , l-am imbracat si cand am ajuns acolo era tare bucuros ca e din nou acolo.
Sper sa fie bine oricum ieri imi povestea ca a mancat ciobita, orez si o prajitura de aia buna rosie si ca sunt mute paturi si acolo unul si acolo unul si imi arata cu degetelul.

Paula multa sanatate la prichindei si sa treci usor peste toate.

Uki pe unde mai esti, Ce mai face Mariuca>??

Liliana ti-am vazut comorile in prima zi de gradinita si de scoala, tare frumosi erau.

Un pupic mare si pentru Isabel cea plimbareata.
O zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Felicitari copilasilor de gradi. Se pare ca toata lumea s-a descurcat tare bine in primele zile, bravo domne.
Mi-ati mai dat si mie incredere, dar tot nu ma grabesc...spre deosebire de mama care de cate ori vorbim ma tot intreaba cand merge copilul la gradi ca sa incep si eu sa fac ceva !?!?!....
I-o fi teama sa nu ma odihnesc prea mult....mai mai.Ileana cum e bebe ? Nu ai poze inca....mai asteptam.
Cum va descurcati ?
Paula ce a patit pitikul ? Multa sanatate
Elena nu pot sa cred ca sunteti deja in 29 de saptamani. Mama ce zboara timpul cand e sarcina altuia...la mine parca a trecut un deceniu pana a venit bebelina.
Mercic de raspuns, dar eu ziceam de nr total...cum era inainte..ca ai 19 poze din 240....dar fac socoteala ca n-o fi foc.
Ce mai face Sympa ?Noi suntem bine, de maine incepem renovarea.
Vestea cea mare...motivul pt care nu a mers Isabel acum la gradi era ca urma sa ne cumparam o casa superba....dar a picat povestea din mai multe motive.
Era o zona super...si din cauza asta am zis ca va trebui sa cautam gradi in zona respectiva.
A fost cat pe ce...asta e...ce sa fac....bleah.
O sa ne mutam la un moment dat...cand o aparea ceva, dar pana una alta renovam.
So, incepe distractia. Nici nu vreau sa ma gandesc...incep sa ma gandesc maine.Pupici pt toata lumea Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Gata, am reusit sa pun ceva poze cu Ilinca, la semnatura, linkul e ascuns sub numele ei.

Azi l-a lasat tac-su plangand pe Luk la gradi, deci incepe circul... Ieri cica a plans pana la 10 dupa mine, lasat la 8 jumate. Macar n-a plans tot timpul cat a stat acolo, dar nu m-as mira sa inceapa sa faca si asta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Azi Markus este la gradinita, in prima zi
Am mers pe la 9 cu el, am stat acolo cam 45 min. sa vad ce face. Nu a plans deloc, parea foarte captivat de tot, mai ales de jucarii....Nu prea m-a bagat in seama, asa ca la 10 am plecat. Am sunat acuma, la 11 si cica e ok, nu a vrut sa pape cornul cu lapte, dar n-are nici o treaba
Offff, ca am avut cele mai mari emotii din viata mea
La 12 va merge tati dupa el, ca eu am ore. Doamne ajuta sa fie tot asa bine si in zilele urmatoare....

Ilinca e o scumpica , pupam fetitza frumoasa

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Buna dimineata.

Vad ca au inceput marea majoritate a copilasilor cu gradinita ...

la toti si adaptare rapida si usoara.

Ileana, Ilinca e o bombonica , cred ca ma pun si eu pe treaba cu Florin , ma bate gandul de o vreme ... LOOL ... va tin la curent. Ii ziceam zilele trecute ca mi-e dor de un bb mic, mic, imi aduc aminte ce mandri am iesit din maternitate cu Matei ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput