Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA

Fetelor va multumesc pentru raspunsurile legate de incaltamintea de interior pentru gradinita.
Elena multumesc pentru link.Pana la urma i-am luat niste papucei de casa inchisi in fata si captusiti pe interior si inca o pereche de opincute cu scai sa le poate incalta singur.
Am mari emotii pentru ziua de maine.Sper sa nu planga sau sa tipe dupa noi!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, mult succes cu gradinita, poate aveti bafta cu David cum am avut noi cu Matei si nu pretesteaza ... . Daca e un copil sociabil, nu ar trebui sa aveti probleme ...

Alexandra, poze cu ciocolata ... ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Am inceput sa incarc pozele...dar avem vreo 500. Trebuie sa tot aleg din ele si sa astept sa se incarce. Dar nu stiu cum pot sa le aranjez in album. Le-am pus in ordinea in care s-a nimerit si nu stiu cum sa le ordonez...inainte stiam dar acum in formatul asta nu gasesc pe nicaieri.
Deja-s istericoasa mai nene !!!
Helpppppp.Alexandra si Isabelita Isabeleditez ca am gasit....dupa juma' de ora de chinuiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Pai bine mai Alexandra, din 500 de poze, tu ne arati numai 18? Rusinica!
Ciocolata voastra e delicioasa! Si e o adevarat domnisoara, imi place tare mult ca i-ai lasat parul lung...
Asteptam, asadar, restul de poze

Ileana, si tu esti restanta cu poze, o sa te param mai incolo la Ilinca, daca nu ne arati mandretea de fata!

Valeria, Eva e o dulce, si e incredibil cat de bine seamana cu Luca! Cum mai e cu gradi?

In rest, felicitam pe toti proaspetii "gradinari", si-i pupam ca-s asa de cuminti si le place la gradi...
Noi cred ca amanam pana la anu' gradinita.Oricum, eram cam nehotarati. Plus ca am hotarat sa-l dam la gradinita germana, unde trebuie sa fii cel putin un an pe lista de asteptare, ca deh, toata lumea vrea sa se "nemtzeasca" prin Bistrita
Markus e ok, suntem la faza intrebarilor "Ce e asta?" si "Ce scrie aici?", ne-a facut capul patrat, insa e si tare distractiv
Eu am inceput scoala, abia astept ziua de luni sa vad cum sunt elevii....
Noi avem in weekendul asta zilele berii la Bistrita, maine mergem la o nunta, asa ca ne asteapta un we plin de "dicstractzie"

Va pupam!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, superbe poze. E o frumoasa Isabelita. Dar asteptam poze si cu tine.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Pai n-am terminat domne cu pozele, tocmai intrasem ca sa continui. Am fost plecata toata ziua si n-am apucat sa termin. Si am pus si poze cu mine http://family.webshots.com/photo/554135820/2783930490084130401UTaNWj
Cele mai frumoase inca nu le-am pus, i-am facut Isabelitei niste prim planuri tare dragute. Doar sa am timp.Ven siValeria...eu tocmai voiam sa zic ..ca mi se pare ca Luk si Eva nu mai seamana asa de tare. E clar ca sunt fratiori, dar parca mai mititca fiind semanau mai mult. Eva e tare papusica. Ce as smotoci-o si eu putin Ma apauc sa le incarc, doar ca am o bucatica de fetita doritoare de masaj, iar responsabilul cu masajul doarme bustean Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

supermami,dupa cum bine sti si tu,tare dulce este isabela

ven ,

Elena28+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Gata am pus poze....sunt mai multe acum. Cele de la plaja sunt preferatele mele. Sunt super multumita de aparatul foto nou, ma bucur ca s-a stricat cel vechi
Mi-e un somn de lesin. Azi am fost la cumparaturi de hainute cu duduia si mi-am mai luat si eu cate ceva. Printre altele o rochita cu 2 nr mai mica....mai parca-s batuta-n cap. Toata vara mi-am cumparat rochii mai mici "ca slabesc eu....vai ce frumos o sa-mi vina". De cand ne-am intors nu am reusit deloc sa ma odihnesc, asa ca fug la nani.
Multumim pentru complimente
Si mie imi pare tare frumusica, dar cel mai frumos la ea e ca e un copil tare vesel. Rade toata ziua si se pisiceste. Imi vine sa o mananc.
Chiar in vacanta asta vorbeam cu tati si ne gandeam ce bine ar fi fost daca ar fi avut Isabel o sora geamana.
Vai ce mi-ar place o pereche de gemene Noapte buna mamici frumoase si copilasi superbi. Sa visati cu ingerasi (la culcare noi ii zicem ei si ea ne zice noua "sa visezi cu mine si cu ingerasii") Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

M-am uitat si eu putin la webshots sa vad ce au mai schimbat si am 2 intrebarici pt voi:
1. putem pune acum 1000 de poze ? (asa am citit dar ca sa fiu sigura mai intreb si aici)
2.unde-ti arata cate poze ai, ca m-am apucat sa calculez nu alta...Va pup, plecam la o petrecere de bebeluci.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Prima zi de gradinita a inceput rau(David a fost primul copilas din grupa mica care a ajuns la gradinita si l-am lasat cu domnisora plangand)dar in doua minute cand au mai aparut cativa copilasi s-a linistit.La masa a refuzat sa manince de dimineata dar i-a dat domnisoara si pana la urma a mancat.
In timpul mesei a fugit o fetita din sala de mese,domnisoara a alergat dupa ea sa o prinda si ghiciti cine alerga dupa domnisoara sa o prinda?DAVID!!!(scena a fost vazuta de soacra-mea pe care am lasat-o spion la gradinita intr-un hol de unde David nu o vedea).
Din povestirile lui DAVID cica s-au jucat cu jucariile,ceilalti copii le insirau pe jos si el le strangea si le punea la locul lor.
In rest la pranz a mancat, a facut pisu la baie,a dormit si deja si-a facut un prieten Tedy cu care abia asteapta sa se intalneasca maine.Concluzia lui DAVID a fost ca este frumos la gradinita!!!.
Astept urmatoarea saptamana sa vedem daca isi mentine parerea.

Mariana si DAVID

Mergi la inceput