parfumuri - care tin mult, persistente

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nadyana sa stii ca este duty free in aeroport. Sper ca nu scriu prea tirziu.
Daca e vorba de parfum persistent votez si eu pentru Amarige. Dar mie tocmai de asta nu-mi place.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mona B ti-ai facut temele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Emporio - Armani, sticla metalizata. Este rezistent si are un miros excelent. Eu dupa el. Este primul in topul preferintelor mele.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

clyo imi pare rau pentru raspunsul idiot pe care ti l-am dat! Dar chiar nu tin minte exact in ce parfumerie am gasit parfumuri de la Gres. In general cand vreau un anume parfum intru in mai multe parfumerii, adica le iau pe toate la rand si intreb daca au... sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Mona B ti-ai facut temele!

Mda. Stiu exact ce-mi place in materie de parfumuri.
Interesant e ca in colectia mea nu figureaza deocamdata nici unul de pe lista, in prezent folosesc Kenzo Amour,alternativ cu Shiseido Feminite du Bois, sunt deosebite, iar Angel mi-l achizitionez pentru sezonul toamna-iarna.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veve08 spune:

Mie imi place foarte mult Incanto de la Salvatore Ferragano sau Cartier< eau de Cartier> sunt preferatele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Eu mai nou am facut o pasiune pentru Angel de la Thierry Mugler, varianta clasica. Unde inainte imi dadea dureri de cap acum am descoperit ca-mi place.

iesplica-mi si mie ce facusi de nu te mai doare capul de la el:))) l-am cumparat si eu din mall asa un fel spur-of-the-moment-kinda-thing dar cand mi-am dat cu el acasa m-au luat durerile de cap..l-am facut cadou pana la urma[oftat adanc]:)))

quote:
Originally posted by svety

Nimeni nu spune nimic de Dolce@Gabbana.

Mie imi place D&G am fo' 3
-Sicily(iubirea mea actuala) care este superpersistent am un pulovar care spalat si acum miroase dupa ce l-am spalat in apa calda.
-Feminine mai de vara dar tot dulce.
-By, greeeeeu de tot dulce-aspru, l-am primit cadou dar personal nu l-as fi cumparat mi se pare prea tare.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Subscriu la Amarige, persista si dupa ce speli hainele
Chiar nu am intalnit unul mai persistent, desi imi plac si folosesc si alte parfumuri dulci si tari

Daria & Giulia (2004 08 16)

La fel ca Amarige este si Organza, tot de la Givenchy. Pot spune ca e chiar mai persistent.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Classic de la Gaultier, Escape by Calvin Klein, J'Adore by Dyor, mi se par super, si persista mult. Mai puteti incerca si Flower de Kenzo, este deosebit.
Marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele ,am nevoie de ajutor.
imi trebuie urgent un parfum Versace Crystal Noir .e ziua nasei mele si am auzit-o spunand ca-i place parfumul asta.
eu am tot cautat ,dar nu l-am gasit.
aveti idee unde l-as putea gasi? l-ati vazut pe undeva?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput