parfumuri - care tin mult, persistente
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Azi am testat Cinema -YSL si Serpentine- Cavalli.Mi-au placut amandoua dar Cinema in mod deosebit.Imi aduce aminte de Craciun.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nma spune:
[quote]Originally posted by svety
Nimeni nu spune nimic de Dolce@Gabbana. Tocmai am primit din America Light Blue si e super. Are parca aroma de lamaie. Mi se pare fresh si pt. zi. Seara cand m-am dat nu mi-a placut, dar dimineata parca era altceva.
Light Blue e super fresh. Ma mir ca doar tu l-ai incercat. Eu il folosesc dimineata, iar seara Amarige. Din pacate la mine persista putin parfumurile.
Mai folosesc Dune - Christian Dior, persista mult, dar e foarte dulce
cait spune:
Very irestistible givenchi dar eau de parfum nu de toilette.Pe pielea mea cel putin tine f mult.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
sununki spune:
dintre toate parfumurile, cel mai multumita am fost de:
1. paradox blue de la jacomo (nu e o casa foarte cunoscuta, dar parfumul este deosebit - un amestec condimentat - desi nu cred ca se mai fabrica...)
2. jungle l'elephant de la kenzo - un miros puternic, se simtea in dulap de la hainele pe care le purtasem
mai este un parfum care cred ca este pesistent (a propos, l-a folosit cineva?), dar care e inca pe lista mea de asteptare - narciso rodriguez for her (o sticla roz dreptunghiulara). l-am mirosit intr-o parfumerie si am ramas cu gandul la el...
Mona_B spune:
Oana, sora-mea e innebunita dupa el, i l-am trimis de-aici din Canada, o prietena de-a ei din Franta i-a adus o mostra se pare ca e no.1 in topul preferintelor frantuzoaicelor, si pe ea a dat-o gata.
M-am molipsit si eu.
Angel Rose e foarte similar cu varianta clasica si-mi place la nebunie,
ideea e sa astepti o ora dupa ce-l aplici pe haine. Chiar e deosebit, nu seamana cu nici un altul.
Prinzchenmutter
x_alinutza spune:
Eu zic Paloma Picasso, desi nu e pe gustul meu. E cel mai persistent parfum! Si cel mai ...pretentios!
Favoritul meu este Flower by Kenzo!
sofia_misicu spune:
Off, off off topic... Fetele plecate prin tari straine - ati vazut cumva pe undeva parfumul Cabotine de Gres? In Romania nu se gaseste (se zice ca nu se mai fabrica) si e singurul parfum "aderent" pentru mine. In rest nu se prinde nimic. Ma dau pe gat si in 5 minute miros tot a mine. Pe haine nu imi place sa ma dau ca se amesteca prea tare mirosurile.
Acum am primit un parfum Hypnose de la Lancome, care miroase destul de tare. Oricum, mirosul e puternic pana ma obisnuiesc cu el.
Eu sunt foarte zgarcita cu parfumurile. mai am si acum pe fund de sticla parfumuri din liceu si e o senzatie extraordinara, cand le simt din nou, parca ma transpun in timp: imi aduc aminte de o scena, de un loc, de o persoana din trecut. Iar senzatia este foarte puternica.
Nuka si Mama la Nuka
Aprilie spune:
Cine spunea ca parfumurile Elizabeth Arden nu sint persistente ?
Eu am primit recent un Red Door si e persistent (adica miros toata ziua); nu e extraordinar (ca Tresor) dar merge.Costa vreo $40 sticla.
Arden Beauty mi-a placut mai mult, asta e mai "batrinicios".
In USA, tot ce costa sub $50 (in materie de parfumuri) nu e grozav.
Parfumurile BUNE costa de la $ 50 in sus !
Sigur ca in Romania sint mai scumpe (am testat piata cind am fost in vizita si erau mai scumpe !! ).
In categoria F.BUNE mai intra - dupa mine - Romance (Ralph Lauent), Pleasures (Estee Lauder), Tommy Girl (Hillfiger).
Dar tot Tresor e pe locul unu in inima (si garderoba) mea !