parfumuri - care tin mult, persistente

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Roxivan, Dolce&Gabbana rosu e si favoritul meu. Si e persistent.
Foarte persistente:

Emmanuel Ungaro "Apparition"
Chanel " Allure Sensuelle"....

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

de "Roma" ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

cel mai mult imi place Tropique de la Lancome. E super!.Inca nu a aparaut in magazine, se gaseste numai in duty free-urile de la aeroport. E sublim si super persistent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Cel mai complex parfum mi se pare Allure de la Chanel.E super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaAlessia spune:

Hai sa-mi expun si eu opinia in materie de "profumi":

SICILY (D & G)
DIVA (Emmanuel Ungaro)
EUPHORIA (Calvin Klein)

Mmmmmmmmmm

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anael71 spune:

as adauga ca parfumuri persistente si urmatoarele:magnetism de la escada si coco chanel;diorissimo de la dior;am adaugat doar ce am eu si nu am vazut scris in topic;eu caut venetia si nu mai gasesc in romania;daca stiti de el ceva,astept raspuns;multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Chiar e o problema cu parfumurile astea. Esti tentata sa iei un parfum cat mai fin cat mai bun si sa simti si tu si cei din jur cand te dai cu el ca doar ai dat un pumn de bani..
Eu una am un simt tare ascutit al mirosurilor..cel putin la parfumuri. Nu o data mi s-a intamplat sa cumpar un parfm ca mi-a placut aroma de la tester..m-am dat o zi-doua- o saptamana si apoi imi venea sa vars de nu stiam cum am putut sa ma dau cu asa ceva.
Deci in general cele care persita sunt categoric cele dulci
la cele dulci le-asi introduce categoric pe cele dulci-puturoase- de gen Jungle-Kenzo si Amarige care te dai si poti sa versi si tu si cei care sunt pe langa tine...aproape de ele sunt si L'instant de la guerlaine..care e cumplit de dulce..dar miroase si a bomboane asa ca merge ..dar numai sa fie frig afara.
In topul meu l-as adauga in urmatoarea categorie dulce cu trecere spre fresh XS de la Paco Rabanne care pare fresh e totul ok si tine mult..atat de mult ca ti se pare pana la urma destul de dulce.
Acum va spun si de unele mai dulci care tin tot mult..asa cum au observat multe fete- Tresor de la Lancom- e un parfum foarte fin dar merge sa te dai seara la o tinuta deosebita...e chiar un miros foarte fin. Pe timpul zile va recomand insa Noa de la cacharel care e nemaipomenit-foarte fin
Si in varful topului va sugerez sa incercati Pleasures de la estee lauder - e nemaipomenit. L-am folosit si vara si iarna si ziua si seara si chiar pe timpul sarcinii cand nu prea suporti parfumuri.
acum si persistenta parfumului e data si de timpul in care te dai cu el. Daca le alternezi o sa ti se para persistente, iar daca te dai numai cu unul si atat dupa o saptamana nu cred ca mai simti parfumul. Si inca ceva si termin dati-va neaparat pe par cu parfumul si pastrati-l in cutii la intuneric, eventual si in frigider ca sa nu isi schimbe calitatea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Samsara de la Guerlain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Givenchy - Organza

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mda, Roma de la Laura Biagiotti e foarte tare ca parfum, adica persistent, l-am avut dar nu am fost incantata de el.

In special prefer parfumurile fresh, de vara, acum mi-am achizitionat un Pacco Rabanne Summer si miroase excelent.

Ca si parfum de suflet pentru seara, persistent si special, raman la Chanel Chance. Il ador!

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput