parfumuri - care tin mult, persistente
Raspunsuri - Pagina 6
khristin spune:
Alien de Thiery Mugher...pentru seara, extrem de persistent.
Nadyana, eu stiu ca parfumurile din US sint mult mai convenabile ca pret decat cele din RO cu siguranta.
Cristina
noi si poze mai noi
svety spune:
Nimeni nu spune nimic de Dolce@Gabbana. Tocmai am primit din America Light Blue si e super. Are parca aroma de lamaie. Mi se pare fresh si pt. zi. Seara cand m-am dat nu mi-a placut, dar dimineata parca era altceva.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Kariris spune:
quote:
Originally posted by anabordea
Uff, eu am o problema ca am un miros tare dezvoltat si ma deranjeaza tare parfumurile dulci si cele "grele"..le prefer pe cele fresh sau florale dar nu am gasit nici unul care sa aibe un miros fin si sa si persiste si asa am abandonat cautarile unui parfum bun si pe gustul meu care sa si persiste...voi ce mi-ati recomanda?
Scuze daca am fost cumva off topic!
Ana, mamica deDiana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
PASTEL de la Gres.
Kariris spune:
Fetelor, mai stiti ceva de Diorissimo de la C Dior? Ca nu l-am mai vazut pe piata si imi place la nebunie si mi s-a terminat sticla. Imi place ca miroase a lacramioare.
clyo spune:
quote:
Originally posted by lachione
De la Gres nu am vazut pe nimeni sa scrie ca foloseste. Va recomand Cabotine de Gres. Un parfum puternic, persistent, senzual si putin agresiv. Asta mai imi place mie. Sau pentru fete mai cuminti, Pastel tot de la Gres.
!
hmm, suna interesant.
unde gasesc parfumurile Gres?
Kariris spune:
La parfumerie le gasesti!
au o prezentare foarte frumoasa, nu sunt foarte scumpe, sunt extrem de feminine, usor agresive (Cabotin) , senzuale...mor de ele!
Kariris spune:
Sau Week end of BURBERRY... ASTA-I CRIMINAL! SI NU FOARTE CUNOSCUT! Ma intreaba lumea cu ce ma dau si eu "cum cu ce cu Burberry!" Cu ce? nu prea stiu fetele de el dar merita mirosit!
clyo spune:
quote:
La parfumerie le gasesti!au o prezentare foarte frumoasa, nu sunt foarte scumpe, sunt extrem de feminine, usor agresive (Cabotin) , senzuale...mor de ele!
ok, mersi de raspuns
cum de nu m-am gandit pana acum???
Allure spune:
quote:
Originally posted by nadyana
fetelor dragi, vad ca multe dintre voi au ca parfum peferat Tresor-Lancome, care este si parfumul meu preferat.Am vazut de curand ca a aparut si o editie noua la Tresor.va place?ce parere aveti?seamana cu Tresor-ul pe care il folosim?eu l-am testat, dar tot atunci am testat multe parfumuri si nu mi-am putut a seama de cum miroase.ma gandeam sa il procur se pe acesta, dar doeam sa aud si parerea voastra.va multumesc!
Tresor a fost prima mea iubire, primul parfum cumparat din Germania pe cind eram inca in Romania...

Noua editie de la Tresor am mirosit-o de curind si mi s-a parut infernala. Nu aduce nici pe departe cu originalul si e foarte spicy...aiurea...NU mi-a placut!
Poate altcuiva i-ar place...Mie nu!
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
Allure spune:
quote:
Sau Week end of BURBERRY... ASTA-I CRIMINAL! SI NU FOARTE CUNOSCUT! Ma intreaba lumea cu ce ma dau si eu "cum cu ce cu Burberry!" Cu ce? nu prea stiu fetele de el dar merita mirosit!
Si mie mi-a atras atentia Weekend de la Burberry. E cute.

Si original.
"Love in Paris" de la Nina Ricci il stie cineva? It's lovely.
Oh, by the way, va place parfumul lansat de Sarah Jessica Parker- "Lovely"?
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)