Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Cipi, e normal sa ai contractii la 24 de saptamani. Sunt contractiile Braxton-Hicks (cred, ca observ ca in cazul meu sarcina afecteaza grav memoria ) si atata timp cat nu sunt dureroase si nu se repeta la intervale mici de timp, nu e motiv de ingrijorare.Mie mi-a zis doctorita de la 18 saptamani ca vor aparea contractii, si voi simti burtica intarindu-se.

Raluca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Salutare la toata lumea. Azi-noapte am avut dureri de burta de nu m-au lasat sa dorm, nu stiu din ce cauza or fi. Iar de ieri imi curge din sanul stang ceva galben spre maroniu nu stiu cum sa-l definesc, ma gandesc ca e colostru. Bebe misca de zor, din ce in ce mai puternic, sunt obsedata de tot ce face, ma uit numai la burtica toata ziua. Vreau sa merg la munte spre sfarsitul saptamanii, aveti idee e recomandat sa urc la 2000 altitudine(bineinteles cu masina)?. Ma gandeam la presiunea atmosferica daca afecteaza cu ceva. Pupici!

mayaione 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dragutza de tine ...asa e..dar voi sta aici in continuare.....multumesc oricum..... ..daca s-a simtit pana la tine.......

[quote]Originally posted by aelita

dolores are ceva de multa vreme ,o simt ,desi ea spune ca a trecut...
scumpo,orice ar fi,nu e nevoie sa ne spuim,dar stai aici cu noi,vorbind de vrute si nevrute poate iti mai trece. ce e cu tine??
bebe e bine,sotul e bine,mai lesinator el,dar merge la tavaleala acolo,mama sta cu tine la nastere,hai,iubita,nasucul sus si zambeste,fii fericita,e cea mai frumoasa perioada din viata ta,nu o pierde!

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asiza cand afli ce e bebe??
nici eu nu dorm bine...ma intorc cand pe-o parte, cand pe alta si abia abia o fac...pupici

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Salutare la toata lumea. Azi-noapte am avut dureri de burta de nu m-au lasat sa dorm, nu stiu din ce cauza or fi. Iar de ieri imi curge din sanul stang ceva galben spre maroniu nu stiu cum sa-l definesc, ma gandesc ca e colostru. Bebe misca de zor, din ce in ce mai puternic, sunt obsedata de tot ce face, ma uit numai la burtica toata ziua. Vreau sa merg la munte spre sfarsitul saptamanii, aveti idee e recomandat sa urc la 2000 altitudine(bineinteles cu masina)?. Ma gandeam la presiunea atmosferica daca afecteaza cu ceva. Pupici!

mayaione 26+

cum erau durerile, ai avut si contractii? s-a intarit burtica? ar putea fi doare dureri de la intinderea muschilor si a ligamentelor, mai ales ca zici ca misca bb de zor. Dar odihneste-te si relaxeaza-te cat mai mult azi. Daca se repeta si azi suna-ti medicul sa fi sigura ca nu e nimic care sa va puna in pericol fericirea.

La munte mergi linistita, diferenta de presiune nu e atat de mare. Probabil o sa o simti in urechi cand o sa urcati si cand o sa coborati, pentru efecte mai mici incercati sa mergeti cat mai incet pe portiunile care urca. Simti senzatia aceea de urechi infundate. Atunci trebuie sa casti in gol sau incearca sa mesteci guma de mestecat tot drumul. Poti sa te si plimbi putin pe jos la 2000 si fi atenta sa respiri cat mai adanc. Singurul simtom serios pe care cred ca il poti avea este sa ameteshti usor (oxigenare insuficienta) si atunci solutia este sa respiri cat mai adanc. Dar nu te ingrijora, eu am fost la peste 2000, si foarte in Nord (Norvegia) acum 3 saptamani si a fost super ok.
Distractie frumoasa!

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Mai primiti o in gashca? Am inteles ca e insuficienta de fetite, deci contribui si eu. Azi am fost la si ne-a masurat, sintem cu ~ 1.5 sapt. mai maricele. In rest, totul e bine

Lia, poate merge doar sotul cu baietelul tau in pestera, iar tu ramii la "suprafata" sau la Sovata la lac... Eu am fost cu vreo trei ani in urma si la Sovata si la pestera Praid... Dar din pacate eu n-am suportat sa stau mai mult de o ora in pestera (cu toate ca nu eram gravi!) - parca nu-mi ajungea aer sa respir... Asa ca am iesit repejor, noi am mers mai mult de curiozitate... Sper sa ajungeti la un compromis ... sotul meu tot e din IT si e de asemenea stingaci in toate - insa se straduie mereu

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetele,

am o stare azi ... de tot r...-ul. Nu stiu zau ce e in aer.
Dolores mami - m-ai molipsit ... dar se pare ca la tine nu e numai caldura. sa-ti treaca.
Lia_c - felicitari pentru fetitza - normal ca o asteptam - e criza deja de fetitze. Ce zice taticul fericit?

Marcelina- nu ma bagi in seama? Trimis la fata un PM - nu esti logata? pupicei.
Lia- trimis nr. de tel pe PM.
Pitikot si tu ai un Pm de la mine.

acasa am iar probleme cu comp-ul ... cred ca va crapa in curand. Deci sa nu ma dati disparuta ... va citesc si va scriu de la lucru.
pupici la toate fetele si curaj ... canicula nu mai dureaza mult.

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

miro si miraco saru'mana de mesaje. M-am dezmeticit intr-un tarziu

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Miro, nu stiu daca tati inca a reusit sa constientizeze, deoarece am fugit ambii repede la serv... El si o prietena de-a mea oricum visasera ca va fi fetita cu vreo luna si ceva in urma Acum sper cind vom merge la eco urmatoare sa nu ne zica ca e
Cit priveste starea proasta... la mine de ieri a inceput: cind mergeam spre serv dimineata la radio mi-a zis horo ca totul ce am planuit va fi intors la 180 grade... Am ajuns la serv si am constatat ca PM al meu a pelcat in concediu fara sa ma anunte si cine imi semneaza cererea mea de concediu p/u sapt. viitoare? si s-au tinut lant si inca dureaza... Dimineatala eco mi-a scris o suspectie de... noroc ca mi-am sunat medica ca am fugit repede la ea - ea m-a palpat, m-a mai intrebat, a vazut ca la eco lichidul, organele interne si restul e bine format si a zis ca suspectia asta e nefondata... , de atunci am inceput sa mai zimbesc, ca tare eram si
Si ca sa vezi cit de eram de suspectia aia scrisa, cind am iesit din policlinica si mergeam spre parcare, n-am observat o creanga si m-am zgiriat toat pe frunte de a inceput si singele sa tishneasca havuz... saracutul de sot s-a speriat si nu stia ce sa-mi faca... Sper sa se fi terminat toate starile astea, ca nu mai fac fata...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores, daca de-acuma avem probleme cu somnul...ma intreb ce-om face mai incolo??? In ceea ce priveste sexul bb-lusului, mergem cam peste 2 saptamani la eco si sper ca-mi vor spune ce e...

Lia_c, felicitari pentru ...Vad ca fetitele vin puternic din urma...Asa le sade bine, sa nu-i lase pe baietoi sa-si faca de cap p-acilea... Ai grija de tine!

Fug sa fac ceva de mancare...Pupici...

Oana 19+

Mergi la inceput