Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DANDUSA,sant de acord cu tine si cu celelalte fete,dar intrebarea mea nu era:daca e normal sa curga sanul?imi cer scuze,poate nu m-am exprimat eu corect.intrebarea mea este:daca imi curge numai dintr-un san,inseamna ca voi avea laptic numai in acel san?ca stangul nu curge deloc,nici macar o picatura,desi de la dreptul s-a intamplat mai des.am incercat sa strang,dar...nimic.curge numai cand vrea el.
DORSILIA,te inteleg perfect si te compatimesc.imi pare rau de tine,imi dau seama prin ce treci,ca stari ma refer.mie cateodata nu-mi arde nici de mere padurete si nu am copii.dar tu cu bb 2 anisori,un sot cam neintelegator.printre altele,imi cer scuze mai intai sa zic,dar m-am si amuzat(desi situatia ta nu este deloc nostima).dar modul tau de a te exprima si cuvintele pe care le-ai folosit,da-mi voie sa-ti spun ca m-au cam amuzat.draguta povestioara.iti doresc sa treci cu bine peste toate si bb sa fie si mai bine.
CHRIS80,stai linistita,totul e ok.acel gaz pe care tu l-ai simtit e bb.fii fericita si nu te mai stresa.si eu am simtit la fel,ca un gaz,nu falfaieli.asa e la prima sarcina(ca si la mine de altfel),misca mai tarziu,cel mai tarziu misca la 22 saptamani.bucura-te si noteaza-ti undeva data cand ai simtit acel gaz.
AELITA,saru'mana!
AELITA,ceea ce ne-ai povestit tu cu miscarile bb-ului,ca la tata nu vroia,s.a.m.d,e de fapt si povestea mea.dar tinutul mainii mele impreuna cu al lui nu am incercat inca.chiar am sa incerc si am sa scriu daca a functionat la noi.in orice caz,mi se intampla identic.va pupic.
pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kokorina,,sa incerci,o sa te uimeasca rezultatul! intai il "pacalesti " tu pe bebe cu mana ta,si cand el misca in toi,sa puna si tati.si tu bagi degetele printre ale lui,asa incat el sa simta si mana ta pe locul in care misca.sa vezi ce efect are! eu asa l-am pacalit sa-l accepte si pe tati,si de atunci,misca si la el.nu asa des ca la mine,dar un shut ii da si lui de salutare,macar asa de gura mea :)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma puneti si pe mine cu DPN 31 decembrie?
Mi s-a modificat la ecografie,cu o zi.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by asiza

Mi-am luat rezultatele analizelor: chlamydia negativ ambele valori, deci ok...CMV IgG - pozitiv si IgM - negativ...Stiu ca asta inseamna ca am avut boala, insa ceea ce ma framanta pe mine este daca mai sunt purtatoare a acestui virus si daca ACEST rezultat il afesteaza pe bb...poate stiti voi mai multe despre asta, pana ajung la al meu medic cu analizele...Pleaseeee, astept raspunsuri!

Oana 19+

Stai linistita draguta, IgG confirma ca ai anticorpii ceea ce inseamna ca nu mai poti face boala, organismul tau e pregatit sa o infrunte. Asta nu il afecteaza decat in BINE pe bb, in sensul ca nu mai eshti expusa riscului ca si cele care nu sunt bolnave dar nici anticorpi nu au si ar putea deci sa faca boala - NU VREAU SA SPERIU PE NIMENI. Asta nu inseamna ca cele acre avem IgG negativ vom si face boala, doar ca e un risc mai mare decat la tine.
Asha ca bucurate de rezultat si bb tau!

pup

marcela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze!

Dorsilia, ma alatur celorlalte fete si nu sustin plecarea voastra la Praid...sunt atatea locuri frumoase in care puteti merge si fara pic de risc...
Marcela, felicitari pentru . Iti multumesc pentru raspuns, m-am mai calmat ...
Aelita, trebuie sa fac si eu trucul cu degetele mele intre degetele lui tati ca la fel face si al meu bb..pun eu mana, misca, puna Cristi, ba...sunt smecheri de p-acuma, nu gluma
Chris80, bine ai venit in . Ceea ce ai simtit tu, sigur e bb, exact asta a fost si senzatia mea...
Cipi13, iti multumesc si tie pentru raspuns...asa gandeam si eu, insa tot m-am nelinistit pentru ca nu stiu cand am avut CMV asta si nici nu stiu cand l-am tratat...Cat despre suvite, fa-ti linistita ca nu-i faci nici un rau lui bb...hai, fa-te frumoasa si pune si tu niste poze, ok?!
Alex, trimit acuma Vivaldi...

Eu am avut o noapte nu prea odihnitoare...m-am tot trezit, eram asa, intr-o stare continua de veghe si ma tot invarteam de pe o parte pe alta...Plus ca am si visat nu tocmai placut...V-am pupacit...

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

se pare ca a fost o idee buna sa ma ,,plang`` de ca nu misca, pt ca de dimineata a fost foarte activ, si de data asta nu au mai existat dubii. a fost treaba serioasa, nu gluma, si daca nu ar fi fost la serviciu, in mod sigur ar fi simtit si sotul meu.
multumesc pt mesajele primite, mai ales ca si se pare ca a inteles ca nu e de joaca!

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Atentionare: www.desprecopii.com nu incurajeaza pirateria pe net asa incat v-as ruga ca mail-urile comune sa ramana in lista cu titulatura de mail comun.
multumesc pentru intelegere.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alexandra, ti-am trimis mail...spune daca totul e ok... Cum a fost prima zi la serviciu? Iti place nou post?

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Multumesc fetelor! Gata maine ma duc la coafor si apoi o sa pun si eu niste poze si ca sa-mi vedeti burticosul....
Doctorul de la ecografie m-a intrebat daca am avut contractii pana acum. i-am raspuns ca nu, dar intrebarea lui m-a cam speriat. Este normal sa ai contractii la nici 24 de saptamani? De fapt, daca stau sa ma gandesc nici nu stiu ce ar trebui sa simt in astfel de situatii..Cum se manifesta contractiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Roxana - nu te ingrijora prea tare pentru fetitza ta. Eu si colegii mei organizam tabere pentru copii de peste 6 ani si nu am avut nici un motiv de ingrijorare pentru parinti. Daca este cu adulti pregatiti, care stiu ce fac, responsabili, nu ai de ce te teme. Eventual de faptul ca s-ar putea sa nu vrea acasa cand se termina tabara, ca o sa iti planga tot anul sa o inscri pt anul urmator, sau sa ai surprize de genu ca ishi face singura patul dimineata, ca maninca mancaruri pe care pana acum le refuza, sau ca vorbeste mai frumos cu voi si cu copii din jurul. Noi lucram cu copii de la 3 ani in sus si majoritatea parintilor sunt ingrijorati cand ii inscriu prima data. Facem si activitati considerate periculoase si stresul creshte proportional. Dar mai mult decat julituri superficiale nu am avut de infruntat la cei peste 1000 de copii care au fost pana acum cu noi. Si apoi ne cauta parintii cu mult timp inainte sa rezerve un loc in tabara viitoare. Asa ca ai incredere si vorbeshte uneori cu ea la telefon (nu foarte des, nici asta nu ii face bine).
Si gandeshte-te serios la o tabara de schi pentru dupa ce apare bb ca sa vada si surioara mai mare ca nu ati uitat de ea si cu ocazia asta face si ea o pauza de o saptamana.
te pup, o sa fie bine

marcela 22+

Mergi la inceput