Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Dia1609 spune:
cipi13, eu m-am vopsit cu vopsea fara amoniac si m-am dus la coafor si mi-au facut suvite cu vopsea cu amoniac, dar suvitele nu se fac de la pielea capului, ci de la 1 cim, asa ca nu e probl... oricum, medicii zic ca nu a-s dovedit vreo legatura intre vopsea si probl. cu bebeii.... asa ca fa-te linistita... eu pt. linistea mea am cautat vopsea fara amoniac
Dia
22 fix cu 
Mirona spune:
buna seara fetelor,
am facut corecturi in listutza - la Dorsilia, la Saryta, la Zina si la Marcela.
Am facut si lista pentru august.
Daca mai sunt corecturi ... trageti-ma de maneca.
Felicitari pentru fetitze fetelor, trei fetitze dintr-un foc - super.
chris80 - bine ai venit in
. Fug sa te trec si pe tine in lista - spune-ne datele tale. Nu dispera - bebe misca dar inca nu iti dai tu seama - sigur ca acele gaze erau bebe ... concentreaza-te atunci cand le simti - vorbeste cu el/ea si-l vei simti mai bine. Eu simteam acele gaze la 17 saptamani - la 21 insa il simtea deja si tati. Falfaieli, aripi de fluturi .. etc eu nu am simtit. A mea bebelina a dat direct cu pumnii. ![]()
La multi ani Lia - pentru pitikul Daniel. M-am uita de numarul de tel al lui tanti cu curatenia - se pare ca l-am pierdut cand a picat compu - am trimis un mesaj fetei care mi-a recomandat-o si astept sa primesc un raspuns. Te tin la curent.
Dolores mama - ce se intampla cu tine? Vorbeste cu noi - ce e cu starile astea prin care treci - putem sa te ajutam? Nu ceda, nu sta ascunsa ... hai cu noi. pupicei si nu mai fi trista.
Marcela - trimis PM la fata.
Pitikot si tie trimis fata PM.
Va pup pe toate
... iar pe cele nementionate ... dublu.

Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Cleomoni spune:
Fetelor somnic usor, plec si eu in sfarsit de la servici ca ma doare capul si vreau sa pap ceva.
Sa aveti o noapte linistita!
Pupici la toate si toti bebeiiiiiii
Cleo 23+ saptamani 
doradora spune:
draga mirona
datele mele sunt urmatoarele: DN 06.04.1980, UM 02.03.2006, DPN 06.12.2006. intentionez sa nasc la euroclinic,prin cezariana, cu dr. herghelegiu,care mi-a facut din prima o impresie f buna si in care am toata increderea. am mers cu mare teama la doctor, stiam de dinainte si am si citit despre medici care isi fac profesia de rusine, dar am avut mare noroc.aceeasi incredere o doresc tuturor burticilor si sa avem toate bebei cat mai sanatosi si mai frumosi!
chris
m_monique spune:
saryta, mi-ai dat o veste foarte buna.
sa-ti traiasca fetele.
Dorsilia, dupa parerea mea sarcina e avansata.
in Praid nu prea ai ce sa faci. in Sovata e ok. noi am fost acum doua saptamani si m-am balacit precum o rata. medicul mi-a spus ca am voie sa inot in apa sarata.
chris80 bine ai venit printre noi. si eu simteam in prima faza miscarile lui bebe ca niste gaze in burta.
cipi13, eu mi-am facut suvite la 5 saptamani. nu cred ca ar fi vreo problema pt. bebe.
20 + cu 
Nunta noastra
dandusa spune:
ROXANA,
ce sa-ti zic...noi pina in Septembrie ...cind planuim cel putin un week-end la munte,nu vom avea nici un moment de liniste.Daca stam aici ,la mare...ce sa-i faci,toti vor sa ne vada si trebuie cumva sa-i multumim cum se poate.Sa nu te gindesti la pregateli acasa...,nu,nu ,nu...de data asta nu s-a mai intimplat.Pai cine statea sa le puna masa si sa stringa masa?Chiar si nasilor care au fost tot acum ...aici,nu le-am pus nimic ...,na...,am iesit in oras ca nu mai sint in stare ca altadata!!!Poate ne intilnim in Septembrie,unde va duceti?
KOKORINA,eu daca as sta ...,in fiecare seara sa storc ar curge...fara incetare.Ia incearca sa stringi de mamelon si insista ,dar nu tare...ai sa vezi cit o sa curga...!!!Asa mai fac cind imi aduc aminte...si curge de nu se mai opreste.
SARYTA,sint inebunita dupa numele ales "ANTONIA".Era preferatul meu si am insistat sa ramina ,dar sotul ...nu prea era de acord.Mor dupa numele asta!!!I-am zis,ok ramine asa cum am stabilit ...,dar daca iese baiat...il va chema Antonio!!!Si a fost de acord ,pentru ca el cred ca are fetita si ...nu crede ca dr s-ar putea insela.
Am un mesaj important de transmis fetelor care indraznesc sa puna tigara in gura ...,chiar si in gluma...!!!
Am citit undeva ,ca pentru iecare fum tras de mama,in piept...bebe simte ceva de genul....,parca l-ar stringe cineva de git!!!
Asta v-o spun cu mina pe inima si nu va mint,credeti-ma ca ma inebuneste numai gindul ca bebe ar avea de suferit daca stau prin preajma unui fumator,dapai sa mai pun EU de buna voie tigara in gura!!!
Daca va prind ca mai fumati....,nu stiu ce fac cu voi!!!Nu conteaza cit de light sint sau cite sint pe zi...,NU MAI FUMATI!!!Si eu am fumat si credeti-ma ca m-am lasat de buna voie si nesilita de nimeni...,asta am simtit si gata !!!SE POATE ,DACA VREI SI MAI ALES ACUM...!!!
dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta 
dandusa
daniela nunta
dolores spune:
ma simt bine aelita, multumesc...tati nu vrea sa intre ca o sa lesine acolo mai mult ca sigur si nu ma bazez pe el..asa ca tot mami meu o sa stea langa mine cum a stat si langa sora mea anul trecut..
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dolores spune:
miro....starile mele sunt legate de caldura..vreo 2 zile la rand m-a intepat inima, am luat o lingurita de zahar si am baut un pahar cu apa plin ochi...plus ca ameteam si imi vajaia capul...sper sa ma simt mai bine..de o saptamana stau acasa...te pup de griji
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
doradora spune:
m monique
si noi am fost acum 2 saptamani la sovata. nu am mai mers acolo de 5 ani si nu ne-a venit sa ne credem ochilor cat de putine s-au schimbat. de fapt, ne-a lasat senzatia ca a stat timpul in loc.
baie
am facut si noi, si cine stie, poate ca ne-am si vazut pe marginea lacului.
chris
aelita spune:
chris80,sigur e bebe.la 20 de sapt trebuie sa il simti.cand simti asa,intinde-te relaxat,sa se relaxeze burtica,si mangai cu mana circular ,apoi opresti si astepti,sa simti cum da mana caldura.in curand ai sa vezi cum face cioc cioc! de o sa simti si la mana!
la mine deja il simte tati la mana,asa ca tu trebuie sa il simti daca il lasi un pic linistit.cand mergi,esti ridicata,el sta cumintel,si de obicei doarme.cand te relaxezi,incepe miscociul.
la mine facea asa slab cum zici tu,gen gaze,si cand am inceput sa pun mana,a inceput sa dea tare,parca spune:sunt aiiiiici! si de atunci,cum pun mana,da un shut!
am un alian mic in burta.
dolores are ceva de multa vreme ,o simt ,desi ea spune ca a trecut...
scumpo,orice ar fi,nu e nevoie sa ne spuim,dar stai aici cu noi,vorbind de vrute si nevrute poate iti mai trece. ce e cu tine??
bebe e bine,sotul e bine,mai lesinator el,dar merge la tavaleala acolo,mama sta cu tine la nastere,hai,iubita,nasucul sus si zambeste,fii fericita,e cea mai frumoasa perioada din viata ta,nu o pierde!
dandusa,asa stiam si eu,ca li se opreste respiratie cateva secunde,cand tragi fumul.
cineva mi-a spus ca la ecografie a pus-o medicul sa fumeze ,nu stiu daca e minciuna sau nu. si isi vedea copilul la ecograf.cand tragea fumul,copilul se zbatea .
acum,or fi povesti..nu stiu..nu vreau nici sa se sperie mamele care au fumat,daca puteti sa il lasati,e bine,daca nu,asta e,nu o sa stati acum in stres..
eu am putut sa ma las,fumam 2 pachete pe zi,ba chiar trei,dar nu toata lumea are putere si vointa,si eu,desi ex-fumatoare,nu pot condamna pe nimeni.
mamele fumatoare pe care le cunosc eu ,au nascut copii perfect sanatosi.
18+