Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
alexandra_25 spune:
a aparut dolores.......
.....ma bucur ca va place freza mea.....si eu ma simt destul de rau...picioarele mi se umfla....bebe imi apasa peste tot si sunt constienta ca de acuma vine greul...asa de greu ma misc....sunt ca o ratusca......
Cleo....bine ca mai iesi in lume....bucura-te de clipele astea...e frumos....eu nu mai sunt in stare....
Dorsilia nu am cuvinte decat de admiratie.......oricum ar trebui si tu sa stai de vorba cu el si sa-i explici.....azi maine nu o sa mai poti sa faci nici un sfert din astea.....sa fii tare...
marcela felicitari pentru fetita.....
zina cu zici tu...sanatos sa fie...numai ca pe mine ma enerveaza incertitudinea asta....daca nu e sigur de ce se pronunta medicii?
va pupic pe toate!
alexandra
25+
poze
aelita spune:
chris,bine ai venit ! lasa datele,DATA PROBABILA A NASTERII,SA TE TREACA FETELE PE LISTA !
ALEX,am vazut pozele,e un loc superb acolo unde ai fost ! si iti sta bine tunsoarea!
bebele meu misca viguros de cateva zile.acum o saptamana aveam dubii daca e el sau nu.
acum misca mai ales cand pun mana pe burta,si stau intinsa.l-am invatat si pe tati cum sa faca,pt ca atunci cand punea el mana bebelina se ascundea .
nu voia la el.lua el mana,si puneam eu,misca imediat.punea el mana,NIMIC.
si apoi a pus el mana,iar eu am bagat degretele mele intre degetele lui,ca sa simta bebele si mana mea,si imediat a batut cioc cioc de a simtit si tati si s-a speriat el de data asta!!
18+
asiza spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
fetelor aveti careva Anotimpurile de Vivaldi?....
alexandra25+
poze
Da, Alex, le am eu...insa nu stiu cum sa fac sa ti le trimit...trimite un PM si o sa ti le trimit...fug, ne auzim mai incolo
Oana
19+
asiza spune:

Mi-am luat rezultatele analizelor: chlamydia negativ ambele valori, deci ok...CMV IgG - pozitiv si IgM - negativ...Stiu ca asta inseamna ca am avut boala, insa ceea ce ma framanta pe mine este daca mai sunt purtatoare a acestui virus si daca ACEST rezultat il afesteaza pe bb...poate stiti voi mai multe despre asta, pana ajung la al meu medic cu analizele...Pleaseeee, astept raspunsuri!
Oana
19+
cipi13 spune:
Draga asiza din cate stiu eu rezultatul negativ e bun. Faptul ca ai avut boala inseamna ca ai anticorpi, ceea ce este iar foarte bine. Asa ca stai linistita.
Eu sunt cam zgarcita cu scrisul pentru ca nu stau foarte comod in fata computerului. Am insa o intrebare...as vrea sa merg la coafor sa ma tund, dar parca as vrea sa imi fac si niste suvite. Credeti ca are vreo influenta asupra lui bebe. Stiu ca vopsitul in primele luni de sarcina nu e recomandat....
Azi am fost la dr si mi-am vazut din nou bebeul. La 24 de saptamani baiatul meu are 608 grame. E un pic cam grasutz, nu?
p_onu spune:
Buna seara, burtici, sunt franta de oboseala, asa ca sunt doar in trecere. Am apucat sa citesc insa ce ati scris...
monique si alexandra_25multzumesc frumos de ajutor cu albumul si cu linkul.

asiza si eu tot o pompa manuala o sa iau...am vazut cu ochii mei la sora-mea, care a incercat mai multe...
miro, ma bucur ca ai avut un weekend placut...cu exceptia pe care o stim... si inca o data, de la mine si de la
Octavian, sar'mana pt muzica... ne place foarte mult Bedtime Classics, iar nepoata-mea e superincantata de Cutiutele muzicale....
Va pup pe toate!!!
Pe maine........ma cheama somnul....
Paula
23+ cu
Octavian
Poze.
aelita spune:
dolores,cum te mai simti ?
normal,daca nasterea e naturala,trebuie sa lase o persoana sa asiste.daca vrei ,pe mama.nu il preferi pe tati ?
cipi,pt cateva suvite nu cred ca e mare bai!
orcium nu e un studiu sigur ca nu e buna vopseaua in timpul sarcinii,cum ar fi fumatul si altele..eu cred ca mai toate mamicile s-au vopsit.sunt fete carora le-au aparut fire able,si nu cred ca pot sta asa cateva luni.
mergi si fa-te frumoasa!
18+
doradora spune:
buna seara tuturor
trebuie sa recunosc ca sunt un pic invidioasa pe mamicile care au simtit deja bebeii in burtica. eu am 20 de saptamani si 1 zi - DPN 6 decembrie, sunt la prima sarcina si cred, dar nu bag mana in foc, ca am simtit o singura data cand a miscat.doar ca nu a fost ca o falfaire, cum am citit pe forum, ci mai curand ca niste gaze. neavand insa termen de comparatie, nu stiu sigur. tare mias dori sa il simt pe bebe-se pare ca este un el, dar ultima eco am facuto la 12 saptamani si dr. nu a putut fi foarte sigur. totodata sunt si putin ingrijorata. stiu ca inca nu e tarziu sa il simt, dar imi este greu si ma cam tine pe jar.
chris
Cleomoni spune:
Dolores, merci pt idei, ma bucur ca David e bine, cu cursele vreau nu vreau trebuie sa merg ca se supara ca toata ziua muncim si nu iesim nicaieri bla bla bla.
Cipi eu zic ca e bine la gramj bb al tau, al meu la 22 sapt avea 377g si mi se pare ca era cam mic, o sa-l intreb pe dr maine daca e normal sau mic.Alte fete la acelesi sapt au scris ca au bb mai mare.Cat despre suvite nu cred ca afecteaza mult, al meu dr a spus ca nu sunt probleme.
Pupici
Cleo 23+ saptamani