All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 28
lizuca spune:
Sinzi, am vazut si eu pozele - cu adevarat impresionant. Am "furat" si noi citeva idei de activitati. Care-i ideea de baza la montessori asta?
elly_b spune:
pupam mamicile, fetele si bb-ii din Cta. va mai aduceti aminte de noi? nu dati cu parul ca nu am mai intrat de mult. o lunga perioada de timp nu am avut net, apoi mai e si gaza care creste ....
de la o vreme am mai scris la copilutzi de mai-iunie 2005 unde ne incadram si azi am zis sa intru sa dau cu buna ziua dupa voi.
si daca tot sunt aici ajutati-ma si pe mine .
caut o femeie care sa ma ajute la curatenie macar o zi pe saptamana. nu am reusit sa gasesc evident. trebuie sa fie si de incredere si brici (nu vreti sa stiti ce dezastru face le copil).
puteti sa-mi recomandati pe cineva?
si mai spuneti-mi si care sunt preturile in cta. eu in buc plateam firma cu 500 000 lei pe 6h. si daca o chemam separat era 300 000 lei. adica vreo 50 000 lei/h.
aici femeia care o sa vina la o prietena de-a mea in particular nu ca firma (zilnic este adevarat si i-a facut salariu) la o socoteala simpla i-ar lua 80 000 lei/h. mie mi se pare cam mult. adica ajungi sa platesti pe ziua de 6 h cat platesti o firma in buc. iar in cta sunt preturile ceva mai mici la serviciile astea din cate stiu eu.
pleeease
mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
emaaimee spune:
Sinzi,am vazut pozele dela gradi,f frumo.asa am zis si eu k sa mai stau macar cu fata k nu se merita sa muncesc si sa dau aproape tot pe nursery.
dk as sta cu ea in Irl,nu m-as putea duce la munca decat pt gradi si atat.vrem sa luam morgage pt casa si trebuie sa muncesc si eu k sa luam cat ne trebuie.o sa le rezolvam noi odata
deocamdata mai stau in Ro k nu faceam fata deja singura fetei,poate va amintiti k noi suntem cu surle si trambitze noptileaseara a dormit mama mea cu ea,nu i-am mai dat san decat la 5 k mi se faceau cat capulavem in plan fara san noaptea k gata o iau razna.doar ziua si treptat fara sss,cum zice eacu mine noaptea vrea numai atarnache la san si urla dk o pun in patut dupa trezirea de 00.00.pana atunci doarme bine mersi la ea in patuc.cu mama aseara s-a intamplat minunea, dupa trezirea 1,papat lapte 100ml,a dormit la ea in patutz,s-a trezit iar la 1 si ceva,iar a vrut 100ml,iar nani in patutz,iar trezirea 3 la 5-lapte 120ml ras si a mai vrut si i-am dat san.dar m-a fraierit,a dormit cu mine in pat,noaptea urmat nu ii mai dau san decat dim si o doarma cu buni pana dimineata.sper k tot la ea sa faca nani si poate o rari trezirile.i wish
Tania,complicata situatiune,o descalcim noi,speram pana la jum anului viit.mersic,sper sa nu trebuiasca sa stau despartita prea mult de scumpa mea.si nici de dragul nostru de tati.era tortul de la schimbarea prefixuluiuite si asta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/detail?.dir=2a9are2&.dnm=815fre2.jpg&.src=ph
Roxa,mersic de oferta.vreau sa vand apt pt k nu am de ales.cel mai tarziu la sf lui ian o sa fie scos la vazare.vroiam sa il dau kiar mai devreme cu cateva luni spre vanzare,nu cu mult k e inchiriat pana la sf lui dec.dk se vor mai scumpi apt dupa 2007 ar fi super,more money pt casa din Irl.cunosti pe cineva?
nu stiam k se fac operatii de polipi la copii asa mici.pup micutii incercati care au nevoie de operatie.
fata mea l-a visat pe tati cred,l-a strigat spre dimineata in somn
va pup.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
crig72 spune:
va invit la cap. 79
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai