All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Mihacarm cam 300-350 euro,,, cred ca ii voi da 300, am inteles ca unora le-a zis in fata asa ca astept sa vad ce imi zice.Sunt absolut sigura ca vreau cezariana,,,, am si problm cu tensiunea ,,,cu toate ca dr mea de fam mia luat d 2 ori tensiunea in viata mea si atunci :"vai draga dar e foarte buna" iunsa eu stiu pe pielea mea cu imi "pulseaza" venele si ma doare capul si nu ma potolesc decat cu ceaiul de paducel.Asa ca nu am incredere in pronosticurile lor.Eu am tensiune oscilanta cred ,,, si mai ales ca imi urca din senin,,, fara sa depun efort ,,, sau sunt perioade cand depun efort si nu am!!!! eu cred ca stiu ce e mai bine pt corpul meu si nu am incredere in tensiomentrul dr de fam.Am facut control la inima acum 2 ani si mi-a zis ca am "suflu,,," la inima ,,, si pt a vedea mai bine trebuia sa fac un eco nu numai ventuzele alea care ti le pun pe piept,,,si la cat de puturoasa sunt nu am mai facut.

pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
A fost cineva la Ziua Marinei? cum a fost?
Nastasie, daca iti mai trebuie premergator....sunt acasa...dai un telefon.
Roxa, da, a fost foarte frig, am stat doar in trening pe terasa si a plouat...ca la tropice asa ca nu a fost prea distractiv anul acesta...
Incerc sa pun si niste poze:

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani pt Mariutze!!!!!

Babyyy, eu stiu ca pb cu tensiunea in sarcina nu sunt bune deloc...sa nu fie preeclamsie...ai grija...

Roxa, unde ai fugit??

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

sinzi_ana multumesc pt sfat ,,,, in sarcina nu am avut mari problm spre surprinderea mea ,,, mai mari problm am avut inainte de sarcina , iarna cand nu erau caldurile astea.si acum am avut o perioada nasoala cand nu-mi gaseam locul pe perna noaptea si respiram greu dar adormeam si dimin ma trezeam sanatoasa.tocmai d accea am si fost acum cateva saptam la dr fam si mi-a zis ca am tensiunea fffffff buna,,, nu stiu c sa mai cred,,,, aaaa inca ceva: mi se pun carcei la pulpa piciorului asa de rau incat dimin mi-e si frica sa ma intind ,,, ma trezesc din somn cu dureri,,, mi se intoarce efectiv piciorul,laba picioruluyi d durere si merg schioapa toata ziua ,,,, am dureri de dantura in schimb analizele mele sunt PERFECTE,,,,astea sunt motivele din cauza carora nu mai am incredere in medici si analize,,,,,

va pup si bebei sanatosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Aici sunt cateva poze de la munte:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553182763&security=dntZqp

...si bineinteles, SA NE TRAIASCA MARIUTELE!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Mariutelor noastre si tuturor Mariilor din viata voastra!

Bine ati venit burtici! Eu am nascut de doua ori cu Lutescu. Nu mai stiu cine intreba. Nu am ce ii reprosa profesional, dar la a doua nastere a fost extrem de nervos (l-am surprins si am nascut in 10 minute ). Daca ar fi cazul, a treia oara habar nu am ce medic as alege, dar posibil ca tot pe el, ca intre timp, mi-a trecut supararea . Mie nu imi place cum decurg lucrurile la Rusa la cabinet, totul e ca pe banda rulante, in rest, am auzit, in general, lucruri bune despre el. Totusi 300-350 EURO pt. cezariana mi se pare enorm!!! Sau am ramas eu in urma cu preturile?

Adinutza ! Sunteti o familie super si v-ar sta bine cu trei copilasi!

Succes celor care lucreaza la bb2! Si succes si aspirantelor noastre, care parca nu au mai scris, in ultimul timp.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani si de la noi pentu cei care si-au sarbatorit ziua azi!
Noi ne-am rezervat pentru luna viitoare.
Babyyy sanatate multa si sa stii ca mi-ai amintit si mie de carceii care ii aveam adesea pe parcursul sarcinii.de vaccin pot sa-ti spun ca eu am facut unul(antitetanos)cel putin de atat imi amintesc eu Hainute sunt cam peste tot depinde ce anume vrei pentru puiutul tau.Cred ca la Vic's gasesti pentru nou nascuti hainute dragutze.Lenjerie am vazut eu ieri la Junior (parca 1 milion)dar nu stiu exact daca era pentru pat de bebe .Daca mai trec p-acolo ma uit si-ti spun.Bebe va fi baietel sau fetita?
Adinutza multumesc mult!
Fiquelle frumoase poze!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
Sanzi n-am fugit nicaieri, am avut pauza de net. acum is back in business. cum e la munca??? David s-a reacomodat la gradi?
Mada vazut pozele, tare frumoase. iar eu iti spun inca o data cat de bine iti sta cu parul asa!!!! suuper! imi pare rau ca nu ati prins vreme frumoasa....io-s obisnuita ca de cate ori ma duc la poiana bv tot asa e
Babyyy carceii care ti se pun se datoreaza lipsei de magneziu. poti lua magne B6 daca nu iei inca un supliment nutritiv prenatal. iar daca tensiunea pe loc a fost buna la medicul de familie e un semn bun. in orice caz trebuie sa vb cu el despre problemele astea si daca e cazul sa vizitezi un cardiolog. vaccinul de la 7 luni (dupa 30 de saptamani adica) este cel de anti-tetanos.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

buna fetelor:)

o sa am baietel la sf oct.intradevar este enorm 300 euro o cezariana dar daca ma crezi ca m-am interesat pe o gramada de forumuri si am postat o gramada de sub legate de cezariana si tarife,,,el cu gura lui i-a spus unei paciente ca tariful este de 300 la el ,,, si asta se intampla in iulie anul acesta.daca nu aveam $$ nu stiu ce faceam ,,, dar ii am asa ca nu mi se pare un capat de lume tinand cont ca vreau sa fiu tratata bine si urmatora sarcina tot de el vreau sa fie urmarita.nici mie nu-mi place la cabinet la el si ma termina asistenta aia care te grabeste ,,,"hai nu-ti mai pune alta fusta da jos chilotei si fugi " fara sa ma pregatesc si eu la toaleta fara nimic,,,, ma seaca faza cu eco ,,,, deci la 1 consult dau 1 mil pt ca e obligatoriu trec si pe la nevastasa si el isi trece notitele pe foaia ta de eco ,,,, dar toate astea merita pt ca e foarteeeee bun ,,, toate cunostiintele mele ,,, 90% din ele cu el au nascut,,, s-au operat ca nu ramaneau insarcinate,,,etc,,,, si vine la orice ora din zi si din noapte daca incep contractiile.La Tica o cezariana tot asa e,,,, am o prietena care a dat 350euro acum in august+ dr care il ajuta,mana lui dr+moasei+anestezistului+etc,,,, eeee eu nu mai dai $ si dr care il ajuta,mana lui dr,,, sa se descurce pt ca de aceea e dr meu ,,,nu-i trebuie alt doctor sa-i faca operatia!!! voi ce credeti?sa dau si acelui dr?
Mai am aproape 1 luna si vine sotul din voiaj , vom merge la cumparaturi,e primul nostru copil,,,, avem emotii,,,, am vzut o gramada de lucrusoare dar ori toate imi plac ori nici una :) da , caut lenjerie de patut din bumbac cu imprimeuri pt bebe pe ele ,,, am vazut dar sincera sa fiu nu dau 1mil700 pe una ,,, mai ales ca voi lua cel putin 2 ca sa am si de schimb.voi vedea eu.va pup pe toateeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
La multi ani! spun si eu Mariilor.
Roxa, si tu ai avut pauza de net? Acasa sau la munca? Adica in ce cartier? Ca la mine acasa in Tomis Nord nu a fost deloc tot week-endul a venit de-abia aseara, dar telefonul fix tot mort este.
Mada, am vazut si eu pozele din concediu, foarte frumoase.
Pentru gravidute spun si eu ca am facut vaccinul ala anti-tetanos din luna a 7-a.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput