All about Constanta (78)
Raspunsuri - Pagina 16
crig72 spune:
Venim si noi la pitici dar dupa ora 18.
pupici
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
dadi_t spune:
Cristina cand in parc azi sau maine? noi sigur ajungem si azi dupa ora 20 ca ne intalnim cu o mamica din bucuresti.
Mav, daca vrei sa vi in parcul Piticilor dupa ora 20 ma intalnesc cu Ad-rasnov-adriana.
Dar ne face placere sa ne intalnim si cu fetele din Constanta...deci dupa ora 20-una bucata mamica, doua bucati fetite frumoase foc si una bucata tatic cu burtic....
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
babyyy spune:
Buna fetelor , eu merg la Rusa si i-am zis din start ca vreau cezariana ca mie frica si a fost de acord.pupici tuturor
babyyy spune:
stiu Crixia ,,, nu prea sunt multe variante de materiale textile in oras ,,, sunt cateva magazine insa cu foarte putin oferte ,,,, asta e,,,, pupici
crig72 spune:
Tania azi.Vom fi prin zona .
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
mihacarm2002 spune:
Babyyy, ai aflat cat e o cezariana? O nastere normala, mi-a spus cineva ca e 100 euro. Oare atat o fi? Am citit motivele pt care vrei sa nasti prin cezariana. De ce nu incerci o nastere cu epidurala?
Eu as vrea sa pot naste natural. Imi este mai tare frica si de cezariana, si de epidurala. In rest, cred eu ca rezist destul de bine la durere. Dar vom trai si vom vedea!
Mihaela 14+
Mihaela 14+
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARINARILOR DIN VIATA VOASTRA!
Tatiana, super realizare! Bravos! Din experienta nostra, sa stii ca daca e prea obosita s-ar putea sa mai scape. Noi, o perioada stiam ca in we trebuia sa punem chiloti de hartie, ca era prea obosita si dormea lata. Acum se trezeste noaptea singura si spune ca vrea.
Bysko spune:
Eu o sa nasc cu dr Chazli.Problema e k ne-am hotarat sa fie naturala,el lucreaza la Cernavoda iar eu stau la C-ta.Am facut traseul cu barbata-miu de 3-4 ori de fiecare data altul.Problema e cand osa ma ia-dimineata sau noaptea?Osa fie nebunie in trafic? Mai si lucreaza cu drag si spor la drumuri...Maica-mea ma innebuneste k lumea vine la C-a sa nasca si eu merg la Cernavoda...Da am incredere in dr.Ce ma fac?
roxanaz spune:
hello hello
in primul rand La multi ani fericiti si plini de impliniri pentru toate Mariile si Marianii! sa aveti viata plina de bucurii!
Mada cum maica polu' nord? asa de frig a fost? imi pare tare rau...
Tatiana felicitari pentru realizare.....pupici Biei! sa stii ca Patrick imi arata unde stati de fiecare data cand trecem pe langa voi....il intreb daca vrea sa mai sara in pat cu Bia si rade
dragi gravidute bine ati venit printre noi! sa stiti ca sunteti de-ale casei aici, subiectul nu este numai pentru mamici, dupa cum puteti vedea din listuta noastra! si noi am fost gravide (unele chiar de foarte curand) asa ca va putem ajuta cu orice doriti. asa ca ...asta este subiectul vostru!
Mihaela, triplul test ti-l face orice laborator de analize normal, adica medicover, ids, iowemed, etc.este adevarat ca da de multe ori rezultate fals pozitive de aceea atunci cand suspiciunea este mare trebuie insotit de amniocenteza.
Babyyy, ecografia 3d e altceva, triplul test este un examen din sange. eco 3d mai face si Mihaela Peteanu, are un ecograf nou nout.
cam asta ptr acum...revin!
o zi frumoasa tuturor
babyyy spune:
Buna mamici si gravidutze,,,
LA MULTI ANI !!!! tuturor Mariilor si Marianilor!!!
da intradevar , acum am inteles ce inseamna triplu test,,,, fetelor este adev ca incepand din luna7 trebuie sa fac 2 vaccinuri?este obligatoriu?voi le-ati facut?
inca ceva: stiti vreun magazin de haine bebe cu preturi cat de cat normale?as vrea sa iau lenjerie patut dar 1mil700 mi se pare foarte mult.... stiu ca sunt foarte multe magazine de bebe si de luna viitoare trebuie sa merg la cumparaturi sa iau geanta portbebe, geanta pt mine de pus una alta,,, hainutze,,, biberoane,,,termometre,,etc,, poate din experienta voastra stiti magazine cu preturi acceptabile ca sa nu alerg dintr-un colt in altul al orasului.
pupici